![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
187 بار در 50 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان
هفت روز پیش گربه ای که تو پارکینگ خونمون زایمان کرد اما روز بعد که رفت بیرون دیگه برنگشت من زیاد گربه داشتم بچه هاش خیلی سر و صدا میکردن . 2 تا ماه کوچولو بودن من با سرنگ بهشون شیر خشک میدادم تا اینکه فهمیدم مامانشون دیگه برنمیگرده اونا بردم خونه الان 7 روزشون شده این 7 روز شب و روز برام فرقی نداشت هر 2 ساعت بهشون شیر میدادم تازه خوشحال بودم که 7 روزشون شده که امروز دیدم بادوم کم اشتها شده همش کز کرده و خوابیده سطح هوشیاریشم اومده پایین همش سرش تکون تکون میخوره اما دادشش حالش خوبه غداشون شیر خشک بیو میله با غلظت نوزاد انسان براشون درست میکنم + 2 قطره روغن زیتون + یک قطره عسل بعد از غذا مرتب شکمشون رو ماساژ میدم تا ادار کنن اون مدفوع سیاه رنگ بعد از تولدشون رو هم دفع کردن .. یکی دو بار هر کدوم مدفوع کردن اما بادوم امروز 2 بار مدفوع کرده که شل هم نبوده نگرانیم از اینه که ادرار نکرده شایدم من ندیدم در ضمن از دیروز غلظت شیرشون رو 2 برابر کردم چون تو کتاب خوندم باید 2 برابر باشه دیروزم هیچ مشکلی نداشت هر وعده 6 سی سی شیر میخورن اما امروز بادوم توان قورت دادن شیر رو نداشت فکر کنم 2 سی سی از صبح شیر خورده خیلی نگرانم تو این 7 روز با هزار زحمت بهشون رسیدم خیلی دوسشون دارم نمیخوام بادوم کوچولوم بمیره اگه ادرار نکنه میمیره ؟ یکمی هم تب داره شکمش هم نفخ داره اما من زیاد ماساژش میدم مدفوع هم میکنه جاشونم هم تاریک و گرمه نافشون هم افتاذه جاش خشک شده خواهش میکنم سریعآ کمکم کنید من تند تند میام چک میکنم خیلی منتظرم ممنون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من ميدوني شير طبيعي تمام سمومات و خيلي چيزهاي رو ميتونه دفع كنه چرا بهشون شير خالص نميدي ... منم گربمو همين جور بزرگ كردم با شير اوايل با سرنگ ميريختم دهنش كم كم كه بزرگ شد خودش راحت ميخورد.
اگه چند روز گذشت و بعد از خوردن شير طبيعي حالش خوب نشد حتما به دامپزشك نشونش بده
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگه می خوای شیر معمولی بدهی بهتره شیر کم لاکتوز بدی که توی سوپرها پیدا می کنی من زیاد از گربه ها سر رشته ندارم ولی می دونم شیر سگ را باید شیرین کرد شاید برای اینها هم همینطور باشه توی همین تالار تاپیک هایی که دکتر رحیمی جواب دادند شماره اشان را داده اند بهتره زنگ بزنی ازشون بپرسی
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
شیر گاو که بخورن اسهال میشن
خواهش میکنم کمکم کنید اصلآ از صبح ادرار نکرده هر کاری کردم دارم دق مرگ میشم شماره دکتر رحیمی رو اگه میشه بدین اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنین اگه جلو چشام بمیره چه کار کنم به یه دکتر هم زنگ زدم میگه باید صبر کنید تا فردا ببینیم حالش بهتر میشه یا نه الان مشکل تکون خوردن سرش ( انگار بیهوشه و داره به هوش میاد)و ادرار نکردن و غذا نخوردنش هست در ضمن چشماشم هنوز باز نشده |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
میترسم بمیره تا فردا ..
هیچ کس نیست که راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزيز خواهش ميكنم به اين دوستمون كمك كنييد مشكلش حل بشه ..... ناراحتي و زجر اون حييون براي همه ما هم دردناك خواهشا اگر ميتونيد زودتر راهنمايي كنيد دوستمون رو
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
به یه دکتر دیگه زنگ زدم میگه یک چهارم قرص سرما خوردگی کودکان رو تو آب حل کن بهش بده
این گربه 7 روزشه میتونه این قرص رو بخوره ؟؟؟ ادرار نکردن چه ربطی میتونه به این قرص داشته باشه؟؟؟؟؟؟ یکی پیدا نمیشه جواب منو بده ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
09125710576 دکتر رحیمی
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از zizex عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,637 بار در 5,730 پست از ایشان تشکر شده است
|
غذا می خوره یا خیر ؟
در ضمن هر 4 ساعت بهش شیر بدین دماش چنده که میگید تب داره در ضمن تهوع نداره ؟ یک مسئله فرمودین سرش تکانهای شدید می خوره پرش در دستهاشم داره یا نه پاهاش بی حس هست یا خیر
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
یه کمی به زور بهش شیر دادم شاید 2 سی سی
اصلآ قورت نمیده همش از کنار دهنش میریزه دمای بدنش رو اندازه نگرفتم شاید این که تب داره رو اشتباه میکنم پرش دست و پا هم داره اما نه خیلی مداوم ولی محسوسه تشخیصتون چیه ؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میکنم, میدم, کمکم, کنید, از, خواهش, دارم, دستش, سریعآ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|