![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
1,090 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان و حامیان حیوانات
منم خواستم این تاپیک رو باز کنم( تا اونجایی که دیدم قبلا نبوده) تا هر کی از حیووناش برامون بنویسه که چه شیرینکاریهایی می کنند یا چه کارهایی و بدونه اینکه ما یادشون بدهیم انجام می دهند مرسی از همگی ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خودم شروع می کنم
من وقتی می خوام نقره را برس بزنم تا برسش و میارم و صداش می زنم خودش میاد و میشینه اول یه دست میده بعد هم دراز می کشه رو زمین تا برسش بزنم ![]() الهی قربون دخترم بشم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
دیروز همسر مهربان ظرف غذای قدرت رو گذاشته بود بالای دیوار کوتاه حیاط و یادش هم میره که سر جاش بزاره . شب که همسر میره تا غذای قدرت و بده ,تا قدرت می بینه جعبه غذاش دست همسر هست می دوه سمت دیوار و شروع به پارس می کنه که بیا ظرف غذام اینجاست
|
|
||||||||||||||||||||
| 15 کاربر برای این پست سودمند از gita عزیز تشکر کرده اند: | aysan, CATICEF, Daniz , ironi89, jassmin, mahsan66, mania, memoli_pishi, PersianPet, saghar, sara_ka, shohi, slmz, هوریار![]() , پرشین پت نیوز |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,577 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تافی ( طوطی اصیل دم بلند ) من شیرین کاری زیاد داره به علاوه ی گنده کاری .یکی از شیرین کاریهاش اینکه می ره تو کمد و شیشه ها ادکولنم را درش را برمی داره و بو میکنه . هر کدومم خوشش نیاد میندازتش . گنده کاریاش هم اینکه همه چی رو میجوه . از پرده بگیر تا شلنگ پمپ هوا آکواریوم و تختم و ...
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خیلی جالب بود پس از این به بعد به ذایقه تافی اودکلن بخرید
گفتید گنده کاری یاد سگمون قدرت افتادم اونم از اینکارا زیاد داره مخصوصا وقتی توله کوچیکی بود هیچی از دستش در امان نبود . چند روز پیش می خواستیم بریم مهمانی .با اجازتون دیدیم کفش همسر تخت نداره ![]() دیروز هم یه بوته گلها را از جا در اورده بود ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
3,577 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تافی امروز جالب ترین شیرین کاریشو کرد
. هر روز میرفت میشست پشت پنجره و بیرون را نگاه میکرد . ظهر اومدم بالا دیدم یا طوطی اصیل دم بلند ماده پشت پنجره نشسته پسرم دختر بازی میکنه . مخ یه دختر خیابونی را زده . این دیگه آخر شیرین کاری بود به خدا . از ظهر تا حالا تو کف این چیزی هستم که دیدم .
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,642 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پسر باهوشی داری
چه جالب چند وقتشه؟؟؟؟ قضیه بو کردن عطر و انداختنش بیرو خیلی جالبتر بود
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,204 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از همسترم که دیگه ندارمش می گم
به نظر من این همسترم که کرمی رنگ هم بود زرنگ ترین همستر دنیا بود آموزشش داده بودم وقتی که آزادش می کنم بیرون راه بره هر موقع خسته شد خودش بیاد تو قفسش !!! 1- یه روز حواسم نبود به همسترم نبود ( گذاشته بودمش بیرون راه بره ) رفتم بیرون بعد از 2 سه ساعت برگشتم دیدم رفته دم دره قواسش با یه خروار نون خشک تو لپاش می حواد بره تو قفسش نمی تونه بره چون تو انجایی که تونسته بود نون خشک کرده بود تو لپاش باور کنید انگار چشماش دیگه بسته شده بود تازه 4 ساعتم بیرون بود دیگه نا نداشت 2- یه روز همسترم رو گذاشتم بیرون تا راه بره ....... بعد از دوساعت اومدم نمی دونید که چیکار کرده بود!!!!! رفته بود پشته تختم گیر کرده بود و تمام لحافم رو هم جوییده بود حالا هر کاری می کنم که بیاد بیرون نمیاد دستمو تا استخون گاز گرفت 3- یه روز دیگه این همستر ما رفته بود تمام خاک گلدون رو ریخته بود بیرون !! بعد دیدم پره گل شده و وایستاده کنار گلدون تا بیایم بذاریمش تو قفسش!! حیف که دیگه الان این همستر رو ندارم!!! این عکساشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چند روز پيش واسه مخملم شير بردم اول يه نگاه كردش بعد اروم اروم پاورچين رفت به شيره زد پاشو باهاش جنگ كنه اما كم كم دوزاريش افتاد نه بابا اين همون شير هميشگيه
![]()
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 11 کاربر برای این پست سودمند از micka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
توخونه خودم فرنگیس بعضی وقتا از قفسش میومد بیرون...کاریش نداشتم بعضی وقتا 2 3 روز واسه خودش تو خونه ول بود...اکثرا هم زیر مبلا بود...خیلیم می ترسیدووومحیط جدید بود براش...یکی صدایی که میومد سریع می خواست در ره...رو سرامیک بکس و باد می کرد...یه بار دویید تند نتونست وایسه با مخ رفت تو دیوار...بعدش که انگار که به غلط کردن افتاده بود وایساد نگام کرد تا برم برش دارم بذارم تو قفس..
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از zizex عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ما, های, کاری, حیوانات, خانگی, شیرین |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |