![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2006
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام من یک توله سگ 1 ماهه دارم که شیر میتونه بخوره فقط, یک هفته پیش اسها ل خونی شد بردم دامپزشکی کوتریموکسازول داد ولی هنوز خوب نشده .واکسیناسیون هم شده .خوب میشه یا نه ؟چیکارش کنم .اگر منو راهنمایی کنید متشکر میشم.
ویرایش توسط mohsen_atwa : 20th December 2006 در ساعت 01:06 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
85 بار در 47 پست از ایشان تشکر شده است
|
سگ یک ماهه کدوم واکسن رو خورده ؟؟؟ !!!!
توجه کنید واکیسناسیون فقط توسط دکتر داپزشک صورت میگیرد 2:سرم تراپی و انتیبینیک تراپی تنها راه درمان است 3: نگفتید که سگ شما تهوع دارد یا نه درباره جمله آخرتون پیش نهاد میکنم انسانی تر جمله بندی کنید !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
26 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
پیشنهاد می کنم حتما (( شوتش کنید بیرون )) ، چون با برداشتی که از رفتار شما میشه (( بیرون )) براش امن تره .......
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2006
|
منم حالم بد شد از این کلمه. متاسفم!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2006
|
اولا,شوت کردن بیرونو حذف کردم دوم .من همین سگی که میگین پیش من امنیت نداره تو یه پارک رو به موت پیداش کردم وقتی تو سرما داشت یخ میزد سوم .من چمیدونم چه واکسنایی زده من بردم دامپزشکی دارو داد واکسیناسیونشم کرد یالااقل من پول واکسیناسیونم دادم چهارم .شما هم اگه تا حالا حیوون خونگی خاصی نداشتیین بعد یهو یه سگ که تند و تند مدفوع اسهالی میکنه و به خاطر اسهال بودنش تند و تند تشنه و گشنه میشه بعد از 10 روز اعصابتون خورد نمیشد ؟ پنجم . اگه این قدر روی اسایش حیوونا حساسین من اماده ام بیارمش تقدیمتون کنم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
دوست عزیز این دو کار شما که سگ رو از پارک به خونه آوردید و این که حالا به قول خودتون می خواین بندازیدش بیرون واقعا با هم متمایز هستند ،در ضمن شما قصدتون کمک به این حیوون بوده پس در نتیجه باید کمکش کنید البته اگر من درست برداشت کرده باشم ،شما اگر هر سگ دیگری هم می خواستید نگه دارید شاید در روزهای اول شما رو کمی به خاطر دستشویی رفتن اذیت می کرد آیا اون رو شوت می کردید بیرون ؟! اگر هم می خواین به کسی واگذار کنید خواهشا در قسمت حیوانات واگذاری مشخصات سگتون رو قرار بدید تا به یه علاقه مند واگذار بشه . امید واریم حال سگتون زود تر خوب بشه...
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2007
|
basalam khedmate hameye doostan
man taze ba in site ashena shodam dar mored in tole sag bayad begam ke mamnoon az shoma ke ye heivoon ro az sarma nejat dadin man fekr mikonam moshkelesh warm(kerm hastesh bayad az dampezeshketoon bekhain behesh de warm bede sai kond agar tooye khone bache koochik darin ziad bahash dar tamasnabashe agar emkanesh hast dadane mast mitoone komakesh kone vali shir behesh nadin i hope ur puppy get well soon |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سگ منهم وقتی چشمهایش هنوز بسته بود به من دادند ( مادرش رفت فرانسه) برای همین میدونم که کار سختیه ولی وقتی که بزرگتر شد میبینید که چه شادی بزرگی به خانواده می اورد همانطور که الان سگ 3 ساله من به جون تمام اعضای خانواده بسته شده . اگر نتوانستید نگهداری کنید به ایمیل من نامه بدید تا من ازش نگهداری کنم با اینکه خودم هم سگ دارم
yalda_bi_az@yahoo.com , |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
راستی شیری که دام÷زشک برای سگ من تجویز کرد این فرمول بود
سیر کم لاکتوز1 لیوان + 1 زرده تخم مرغ + 1 قاشق غذاخوری شکر اینها را با هم مخلوط کن شبیه به ترکیب شیر مادرش میشه و احتمالا بهتر هضم میکنه موفق باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
كاش به جاي پيف پيف كردن يكم راهنمايي مي كرديد اين دوستمونو.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|