![]() |
|
|||||||
| مقالات و موضوعات تخصصی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2006
11 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
|
من یه ژرمن شفرد فوق العاده دارم که می خوام بازی پرتاب کردن چوب و یا یه وسیله بازی و یادش بدم به طوری که من اون وسیله رو پرتاب کنم و اون بره بیارتش
فکر می کنم متوجه منظورم شده باشید! چه طوری می تونم اینو یادش بدم مرسی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزیز، اگر شما شی مورد نظر را به دستتان بمالید تا بوی دست شما را بگیرد و بعد سگتان را با تکرار کلمه( پیدا کن )چند بار به محل مورد نظر هدایت کنید و بعد از بدندان گرفتن شی و دادن آن به شما به او پاداش بدهید حتما نتیجه خواهید گرفت .من یک توله 4 ماهه دارم که مشکل بینایی دارد ولی از روی صدا براحتی اشیا را پیدا می کند و می آورد توصیه می کنم اول از اسباب بازی پارچه ای صدا دار که صدایش زود قطع نشود استفاده کنید این صدا توجه سگ شما را به خودش جلب می کند و او بطرف آن می رود و با این کار شما از هدایت دستی او هم بی نیاز می شوید و بعدا به تدریج می توانید از اسباب بازی های بیصدا هم استفاده کنید که او از حس بوییایی اش برای پیدا کردن آنها استفاده کند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
عزیز شما مشکلی برای بیرون بردنش نداری؟منم یه توله دو ماهه دارم ولی ایران نیستم می خواستم ببینم چنانچه او را باخودم به ایران بیاورم مشکلی برای من ایجاد نمی شود ؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه مشکلی مثلا دوست عزیزم ؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
man shenidam ke too iran bsagaro migiran too khiyabun be khatere hamin negaranam k
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
206 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
|
متاسفانه درسته !
شما نمي تونيد سگتون رو تو خيابون يا جا هاي شلوغ ببريد، چون سگ هم از چند ماه پيش يکي از موارد برخورد نيروي انتظامي شده با عنوان نماد هاي بد حجابي و نا امني که خيلي هم بد رفتار ميشه با کسي که سگ داره ! يه اتفاق خيلي جالب واسه يکي از دوستاي من افتاد 2 سال پيش به اين صورت که سگ دوستم رو ازش تو خيابون دزديدند، دوست من پلاک خودرو رو بر ميداره و ميره کلانتري شکايت کنه ! همين که ميگه سگم رو دزديدن از کلانتري به شکل بدي بيرونش ميکنند که اون اعتراض ميکنه و باعث ميشه خودش رو ببرن بازداشتگاه ! خلاصه در ايران متاسفانه حقوق هيچ جانداري رعايت نميشه. اين کار نيروي انتظامي اين قدر عجيب که همه حاميان حيوانات دنيا هم در اين مورد مطلب نوشتند و خبر گزاري ها منعکس کردند. اين هم لينک خبري در اين مورد در راديو فردا: کد:
http://www.radiofarda.com/Article/2007/09/13/f2_Dog_Prison.html
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|