|
|
#11 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار- تالار خرید و فروش حیوانات خانگی, تالار واگذاری رایگان حیوانات خانگی, حیوانات و کودکان
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
10,932 بار در 2,077 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزيز هر چيزي يه سري مشكلات داره...نميشه در يه تايم همه چيو باهم داشته باشي پويان جان راست ميگه نميشه هم همسايه راضي باشه هم خانوادت هم تو هم اون وووو......
حداقل ميتوني يه كم به خودت زحمت بدي و واقعا وقت بذاري براش تا بتوني تربيتش كني.....يه كاري كن كه بتونه از كسي كه جز خانوادته هم حساب ببره.... شايد يه تيكه لباست پيشش بتونه كمي كمك كنه....خانم رنجبر هم خيلي در اين مسئله راهنمايي كردن .....اگه بازم ميبيني سختته باهاشون تماس بگير ....يه كم سختي يه عمر راحتييي..اينو به تجربه ديدم. موفق باشي دوست عزيزم
|
|
|||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از ماندانا عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار -تالار دوست داران اگزاتیک پت, تالار دوستداران سگها, تربيت حيوانات, روشهای تربیت سگ, معرفی نژادها
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
9,020 بار در 1,791 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگر وقت تربیت سگ را ندارید و به سگتان علاقه مند هستید و نمی توانید از آن جدا شوید راحت ترین روش خریدن قلادۀ ضد پارس است. این نوع قلاده انواع مختلفی دارد اما بهترین نوع آن که هیچ صدمۀ جسمی و روانی برای سگ به همراه ندارد، مدلی است که در زمان پارس سگ، صدا تولید می کند این صدا برای سگ خوشایند نبوده و به مرور زمان (2 تا 3 هفته) کلا از پارس کردن سگ جلوگیری خواهد کرد. برای خرید آن باید با پت شاپ پرشین پت تماس بگیرید.
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#13 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2009
8,148 بار در 2,038 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای یعنی همچین چیزی وجود داره؟ خیلی خوبه که . من حتما یه روز یکیشو میخرم . چقدر چیز جالبیه وااااااااااااااااااااااای . کاش میدونستم همچین چیزی وجود داره و تپلم رو نمیفروختم
|
|||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از evil عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#14 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
133 بار در 39 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم با نظر دوستان موافقم سگ احتیاج به توجه و هم زیستی با صاحبش داره و رفتارش تشون میده از شرایطش راضی نیست بهتره کسی که واجد شرایط هس ازش نگه داری کنه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از fa_firoozi111 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2010
6,471 بار در 1,871 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
ممنون که ما رو در جریان گذاشتید خانم رنجبر فقط ای کاش محدوده قیمتش رو هم ذکر میکردید که بدونیم خریدنش صرف داره یا نه یه سوال هم داشتم من تو یه فیلم دیدم قلاده ای دور گردن سگی بود و کنترلی داشت که دست صاحبش بود و به وسیله ای این کنترل جلوی حرکات پرخاش گرانه سگ رو میگرفت انگار یه جور ویبره بود (به نظر خیلی وحشتناک بود) می خواستم بدونم چنین چیزی هم وجود داره یا فقط در حد فیلمه ممنون میشم
|
||||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از salarone عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#16 | ||||||||||||||||||||
|
403 بار در 91 پست از ایشان تشکر شده است
|
ضمنا توی محدودش همه چی داره .. 3-4 تا توپ - عروسک - پتو - لونه ی خشگل - یه کنده بزرگ درخت که ی ره روش می شینه و منو نیگا می کنه ..غذا هم در روز 2 وعده ... حدود 9 صبح و 8 شب .. این وسطا هم یکم استخون و بیسکوئیت ..!!!!! سگ بیشتر از همه اینا به محبت صاحبش احتیاج داره.... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از kito عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2010
2,233 بار در 620 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]() اون وقت باید سگ رو از دست داد یا با سگ به کوه و دشت و بیابان پناه برد
|
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از hsoonheb عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#18 | |||||||||||||||||||||
|
253 بار در 56 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
اولا من توی سمنان دارم زندگی می کنم ... شهری که کاملا نمی شه بی خیال همسایه ها شد ... حتی اگه بخای ... ثانیا یه 2 سری همسایه هستن که از برادران غیور و جان بر کف اداره اطلاعات هستند که نه تنها با سگم بلکه با رنگ قلاده اون هم مشکل دارن !!!!!
|
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Amirars4705 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#19 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
2,449 بار در 646 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از آموزش های خانم رنجبر تو سایت استفاده کن خیلی خوبه و اینکه وقتی سگ تو یه محیط بسته میمونه همیشه زوزه میکشه و پارس میکنه(نی نی من که اینطوری میکنه)
|
|||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از nini عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#20 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
642 بار در 198 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
منم یه مدت رکسی رو تو محیط بسته نگه می داشتم یه گوشه اتاق و براش توری زده بودیم خیلی اذیت می شدیم هم خودش هم ما ولی از وقتی بازش کردیم بهتره البته دردساش فرق کرده اما از محصور بودن بهتره تقریبا خونه رو جمع کردیم و هر چی وسیله برای خراب کردن بود رو هم از جلو دستش برداشتیم مثل کفشو جورابو.... یه مدت همه چی واسش تازگی داشت ما هم هی دنبالش بودیمو می گفتیم نه با آبپاش الان براش عادی شده می دونه که چیا ممنوع هستن تقریبا بعد از یه کم گشتن تو خونه خسته می شه و یه جا می شینه وقتی بازش می کنیم از خوشحالی همش تو دست و پای ماست چون دلش تنگ می شه |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از gorgi08 عزیز تشکر کرده اند: |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| موندم, می, مامانم, کن, گه, بره, توش, ردش, سگ - تریر - لانه - حیاط - |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|