![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به گزارش سرويس اجتماعي سايت خبري قدس ، يك زن و شوهر كه به جن گيري و جادوي سياه متهم بودند از سوي روستائيان از سوي روستائيان به دار آويخته شدند و زن بالاي چوبه دار زايمان كرد.
روستائيان ابتدا زن و شوهر را ضرب و شتم كردند اما به اين هم قانع نشدند و زن و شوهر را به دار آويختند . زن كه 8 ماهه حامله بود هنگام تلاش براي نجات جانش روي چوبه دار فرزندش را به دنيا آورد. شوهر اين زن در آخرين لحظات توانست خود را نجات دهد و زنش را از دار پائين بياورد. ساكنان روستاي كيليپ در پاپوا گينه نو دو هفته قبل يك زن به نام نولان يكوم و شوهرش را به دليل ارتباط با اجنه و جادوي سياه ضرب و شتم كردند. همسايگان اعتقاد داشتند نولان و پائول يكوم آنها را جادو كرده و قصد دارند با جادوي سياه همسايگانشان را بكشند و به همين دليل آنها را از يك درخت به دار آويختند. پائول يكوم در مصاحبه با نشريه “د نشنال” واقعه را اين گونه توضيح داد: ” براي آنكه پاهايمان به زمين برسد توانستم طناب را شل كنم. توانستيم خودمان را برهانيم. همسرم كه 8 ماهه حامله بود در هنگامي كه مي كوشيد خود را از دار نجات دهد نوزاد را به دنيا آورد. براي هردومان لحظات وحشتناكي بود.” اين زوج كه بعد از اين واقعه پيش اقوامشان در روستاي ديگر پناه گرفته بودند در نهايت تحت مراقبت پزشكي قرار گرفتند. به گزارش قدس به نقل از روزنامه حريت، پزشكان جنسيت نوزاد به دنيا آمده را دختر عنوان كرده و افزوده اند حال مادر و نوزاد رضايتبخش است. در كشور فقير پاپوا گينه نو كه در جنوب اقيانوس آرام قرار دارد جادوي سياه از بزرگترين و رايجترين اعتقادات مردم به شمار مي رود و زناني كه اين جادو را انجام مي دهند به شيوه سوزاندن يا به دار آويختن كشته مي شوند! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای جان عجب تولد با هیجانی !
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,730 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این خبر را خیلی وقت پیش من خوانده بودم و واقعآ وحشتناکه...
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
62 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
|
از اون تولد با حالاست
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه لحظات دردناکی روگذروندن
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
1,560 بار در 450 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه مردم وحشی....
دلم واسه اون زن می سوزه بیچاه اون لحظه چقدر ترسیده ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
زنه بیچاره از ترس به این حالت دچار شده
بچه هم از اون بالا افتاده پایین؟؟؟؟؟؟
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یه جاهایی زور بالا سر مردم نباشه همین میشه دیگه...آخه با این طرز فکر غلط هر کاری هم با اون یه نخود مغزشون میسنجن و انجام میدن...آخه یکی نیست بگه چرا وقتی از یه چیزی مطمئن نیستی دخالت میکنی؟! تازه چه حکمی هم واسه خودشون صادر میکنن !!! اعدام !
بیچاره نی نی...هرچند اون موقع چیز زیادی نفهمیده...فکر کرده مدلش اینجوریه !!! طفلکی مامان و بابای نی نی با اون استرس و درد
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mania عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
4,642 بار در 1,044 پست از ایشان تشکر شده است
|
وايييييييييييي
![]()
بهترین راه برای نشان دادن احترام و علاقه به حیوانات این است که از خوردنشان دست برداریم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا یکی را دوست بداریم,از او حمایت کنیم و دیگری را بخوریم؟ حیواناتی که از گوشتشان تغذیه میکنیم فرق چندانی با حیوانات خانگی ما ندارند. تنها نیاز است که ما درک کنیم که اگر حقوق حیوانات برای ما معنی دارد، نباید از کشتن آنها حمایت کنیم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,027 بار در 1,415 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من: