![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,434 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بسياري از كشورهاي جهان يك حيوان را به عنوان نماد خود انتخاب كرده اند .برخي كشورهاي ديگر نيز به دليل اينكه زيستگاه جانوري خاص هستند به نام كشور اين موجود شهرت دارند. نگاهي به تعدادي از حيوانات نمادين كشورهاي مختلف جهان. 7 ارديبهشت 88 . گزارش : بهرام افتخاري. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]خروس يكي از نمادهاي كشور فرانسه و نيز پرتغال است.البته شهرت خروس هاي فرانسوي بيشتر است. در فرانسه خروس اشاره اي تاريخي به سقوط امپراتوري رم غربي و ظهور دوباره سرزمين گل « فرانسه قديم » است. در پرتغال خروس نماد ايمان و عدالت است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] كانگورو نماد كشور استراليا است و حدود 63 گونه اين جانور كيسه دار در كشور استراليا زندگي مي كنند. درعين حال زيستگاه برخي از گونه هاي كانگورو در كشور گينه نو پاپوازي است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سگ آبي نماد كشور كانادا است و در تاريخ توسعه اين كشور به دليل تجارت پوست در دوره استعمار بريتانيا نقش دارد. تصوير سگ آبي بر روي برخي از سكه هاي كانادا و نيز تمبرهاي پستي اين كشور مشاهده مي شود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] شير نماد كشور بريتانيا است و تصوير آن به روي نشان ها و علائم سلطنتي و برخي از سكه هاي واحد پول اين كشور نقش بسته است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] عقاب ماهيخوار سر سفيد از سال 1782 ميلادي به عنوان نماد ملي ايالات متحده انتخاب شد. تصوير اين گونه عقاب روي مهر رياست جمهوري ايالات متحده و نيز نيروي هوايي اين كشور و برخي از سكه هاي آن ديده مي شود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چين مركزي زيستگاه پاندا است و نام پاندا مترادف با نام كشور چين بوده كه اين جانور را به عنوان يك گنجينه ملي خود تلقي مي كند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] جگوار يا پلنگ آمريكاي جنوبي نماد كشور آرژانتين است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] لاما نماد كشور بوليوي بوده و تصوير آن روي پرچم اين كشور و نيز نشان هاي رسمي آن مشاهده مي شود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] كندور كه زيستگاهش سلسله جبال آند در آمريكي جنوبي است يكي از نمادهاي اصلي كشور شيلي است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
173 بار در 61 پست از ایشان تشکر شده است
|
تشكر بابت اين پست مفيد.در مورد كشور كانادا من گوزن رو هم شنيده بودم.روي سكه هاشون هم حك شده.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
878 بار در 314 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بس ایران چی؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,482 بار در 5,349 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه نمادهاي زيبائي!فقط در مورد تصوير آخر چيزي ننوشتيد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,434 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شرمنده فراموش کردم اخری ببر نماد کشور هندوستانه در این کشور کشتن یک ببر جرم بسیار بزرگیه حتی اگه ببر صد نفر رو بکشه ( سالانه حدود 130 نفر در هند توسط ببرها کشته می شوند) باز هم اونو نمیکشند بلکه اگه جرمش ثابت بشه اونو به باغ وحش می فرستند تا به عمر طبیعی بمیره ببر در فرهنگ هندو ها یکی از خدایان بنگاله
در مورد ایران هیچ حیوانی ثبت نشده هرچند حیوانات نادر چون یوز ایرانی و آهوی زرد ایرانی و گورخر کویر ایران و... وجود دارند اما متاسفانه کم کاری از سازمان محیط زیست ایرانه که ما سمبل شناخته شده تو دنیا نداریم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
19,482 بار در 5,349 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ايران تنها كشوريه كه در اون هنوز!!!!! يوز اسيائي زندگي ميكنه براي همين از زمان انقراض كامل اين يوز در بقيه كشورهاي اسيائي لقب يوز ايراني گرفته كه هند داره تلاش ميكنه با برگرداندن يوز به هند اونو به نمادي از كشورش تبديل كنه.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
3,326 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
|
مطلب مفیدی بود با سپاس
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
30,380 بار در 7,830 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون دوست عزیز ، کاملا خواندنی بود . من که save کردم
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,344 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بسياري از كشورهاي جهان يك حيوان را به عنوان نماد خود انتخاب كردهاند. برخي كشورهاي ديگر نيز به دليل اينكه زيستگاه جانوري خاص هستند به نام كشور اين موجود شهرت دارند.
================================================== ================ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خروس يكي از نمادهاي كشور فرانسه و نيز پرتغال است. البته شهرت خروسهاي فرانسوي بيشتر است. در فرانسه خروس اشارهاي تاريخي به سقوط امپراتوري رم غربي و ظهور دوباره سرزمين گل «فرانسه قديم» است. در پرتغال خروس نماد ايمان و عدالت است.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,344 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
كانگورو نماد كشور استرالياست و حدود 63 گونه اين جانور كيسهدار در كشور استراليا زندگي ميكنند. در عين حال زيستگاه برخي از گونههاي كانگورو در كشور گينه نو پاپوازي است.
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نماد, نمادين, نمادین, ها, کشور, تصاوير, جالب, حيوانات, حیوانات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|