![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,613 بار در 2,339 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] By [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [B] هر روز وقتی النا از مدرسه به خونه میومد گربه اش توماسو می دوید تا ازش استقبال کنه. النا اونو بلند میکرد و در آغوش میگرفتش . یک روز النا اومد خونه و گربه اش اونجا نبود.مادرش بهش گفت توماسو مرده ..... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] By [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چه کسی حیوون خونگی داره ؟ [/B]میلیون ها نفر در سراسر جهان از حیوون خونگی نگهداری میکنن. شاید تو یا بعضی از دوستانت هم این کار رو انجام بدین. یه حیوون میتونه دوست ویژه ای باشه و شاید حتی فکر کنین که اون یکی از اعضای خانواده اس . یه پت میتونه با شما بازی کنه یا فقط در کنارتون بمونه وقتی شما حال و حوصله صحبت کردن ندارین. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] By [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چه اتفاقی می افته وقتی یه پت میمیره ؟ متاسفانه حیوونای خونگی نمیتونن برای همیشه پیش ما بمونن. مثل همه ی چیزهای دیگه ای که ما رو ترک میکنن اونا هم یه روزی از این دنیا میرن. گاهی اوقات اونا بر اثر کهولت میمیرن ، بعضی وقتا بر اثر یک تصادف ، گاهی مریض میشن و علی رقم تمام مراقبت های پزشکی و توجه ما اونا مشکلاتی پیدا میکنن که رفع نشدنی هستن. اگه حیوون شما درد زیادی رو تحمل کنه و امیدی به بهبودیش نباشه شاید دامپزشک و والدین شما تصمیم بگیرن که به اون اجازه بدن که بمیره. برای اینکار دامپزشکا میتونن به حیوونتون دارویی رو بدن که بهش کمک میکنه که خیلی سریع و بدون درد بمیره . داروی مخصوصی برای حیوونا وجود داره که به اونا تزریق میکنن و اونا در خواب آروم ابدی فرو میرن. تصمیم گیری برای خواباندن حیوون خونگیمون یکی از سخت ترین کارهای ممکنه. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] By [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا من همچین احساسی دارم ؟ این خیلی ناراحت کننده اس که یه حیوون بمیره. برای مدتی شاید هیچ احساسی نداشته باشی این طبیعی محسوب میشه . یا شاید دوست داشته باشی گربه کنی که اینم طبیعی هستش . تو احساس تنهایی میکنی چون حیوون خونگیت دوستت بوده .شاید حتی از دست دامپزشک عصبانی باشی که نتونسته حیوونتو خوب کنه یا شاید احساس گناه کنی وقتی زمانی رو به خاطر میاری که حیووونتو دعوا کردی. برای بعضی از بچه ها اینجوری میشه که انگار هیچکی اونارو درک نمیکنه. بعضیا به النا میگفتن : تو میتونی یه گربه ی دیگه بیاری . اما النا میدونست که هیچ گربه ای نمیتونه جای توماسو رو بگیره. شاید النا تعجب کنه اگه بدونه این طبیعیه که واسه یه گربه گربه کنه. خودتو خالی کن النا تصمیم گرفت که راجع به احساسش با خانواده اش صحبت کنه. اون میخواست که راجع به چیزایی که نمیدونه سوال کنه ، مثلا اینکه توماسو بعد از مردن کجا رفته . پدر و مادر النا بهترین جوابایی رو که میتونستن به النا دادن . مرگ یک مسئله ی اسرار آمیزه و آدما نظرات مختلفی دارن راجع به اینکه وقتی کسی یا حیوونی میمیره چه اتفاقی براش می افته ؟ پدر و مادر النا براش از وقتی گفتن که خودشون بچه بودن و حیووناشون میمردن و اینکه چقدر براشون مشکل بوده که ازونا خداحافظی کنن. اونا به النا گفتن که این طبیعیه که از مرگ حیوونش ناراحته و این اصلا خنده دار نیست. اول شاید برات مشکل باشه راجع به حیوونی که از دست دادی صحبت کنی اما صحبت کردن با کسی که دوستش داری بهترین روشه تا احساس بهتری پیدا کنی. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] By [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعد چی میشه ؟ وقتی حیوونی میمیره ، تو و خانواده ات شاید سعی کنین راههایی پیدا کنین تا حیوونتون رو همیشه به خاطر داشته باشین. این کمک بزرگیه که بتونین ناراحتیتو با کسایی که دوسشون داری قسمت کنی. شما میتونین مراسمی برای خاکسپاری حیوونتون برگذار کنین یا فقط خاطرات لحظه های شادی که باهاش داشتین رو مرور کنین. شاید دوست داشته باشی که داستانی راجع بهش بنویسی یا یه شعر بگی. تو میتونی یه کار دیگه ام انجام بدی .میتونی یه دفتر درست کنی از تمام چیزایی که ازش داری (عکسها و نوشته هات ) اینا کارایی بودن که النا کرد. راههای زیادی هست که میتونی خاطره های خوبتو حفظ کنی و همیشه به حیوونت عشق بورزی. یه حیوون جدید شاید نتونه جای حیوون قدیمیتو برات پر کنه اما شاید بلاخره زمان مناسبش فرا برسه و تو و خانواده ات بتونین سرپرستی یه حیوون دوست داشتنی دیگه رو قبول کنین . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] By [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مترجم : dooni66 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
10,525 بار در 2,618 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالب بود دونی جون..یاد فیلم من و مارلی افتادم.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
30,485 بار در 7,857 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون دنیای عزیز ، واقعا" جای چنین مطلبی خالی بود . مرسی
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ممنونم پرپرک جان..... این مسئله در کودکی خیلی منو آزار میداد و متاسفانه والدین ایرانی هم نحوه ی برخورد صحص با بچه رو بلد نیستن.....
وقتی این مقاله رو دیدم بلافاصله تصمیم گرفتم ترجمه اش کنم..... امیدوارم کسایی که اینجا میان بتونن ازین مطالب استفاده کنن و لاقل بچه های ما به اندازه ی ما از این موضوع زجر نکشن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ممنونم بهناز جان....منم دقیقا همین فکر رو میکردم.....امیدوارم بقیه کاربرها هم ازین موضوع استقبال کنن تا بتونیم بچه هایی با روح و روان سالم تر در آینده ی نزدیک داشته باشیم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
حالت من:
|
خوشبختانه پدر و مادر من احساسشون در مورد حیوانات مثل من میمونه.
یادم میاد یه بچه گربه توی حیاطمون بود.یه روز بچه های توی کوچه زده بودنش و دنده هاش شکسته بود.طفلکی نتونست دووم بیاره و تا ظهر تموم کرد.پدرم اونو توی حیاط دفنش کرد و اونقدر گریه کرد که ما بیشتر به گریه پدرم گریه میکردیم.
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
چه ناراحت کننده..... پدر و مادر منم به حیوونا احترام میذارن...اما منم این برخورد خب این نشد یه پت دیگه رو زیاد دیدم...... متاسفانه اصلا فرهنگ برخورد با کودکان مخصوصا در مورد حیوونا میون مردم ما جا نیوفتاده..... با خیلی از آأمها صحبت میکنم میگن بچگی جوجه داشتم وقتی مرد اینقدر گریه کردم که دیگه مامانم نذاشت حیوونی بگیرم..... حالا هم از حیوونا میترسم...... اینا همه به خاطر برخوردهای اشتباه در کودکی هستش
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
حالت من:
|
من با اینکه کلی حیوون از دست دادم(گربه جوجه لاک پشت همستر)ولی اگر زمانی بچه دار بشم حتما برای بچم هم پت میگیرم.با اینکه میدونم که میمیرن.چون روحیه کسانی که توی خونشون پت دارن با بقیه که ندارن خیلی فرق میکنه.و من دوست دارم که فرزند من از کودکیش با حیوانات بزرگ بشه.
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
بهترین کار اینه که واسه بچه هامون حیوونایی بگیریم که عمر طولانی تری دارن....مثلا گربه یا سگ خیلی مناسب تر از جوجه رنگی هستش !!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|