![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
توی مجله همشهری جوان مطلبی خواندم که فکر کنم برای شما هم جالب باشه:
اولین موجود زنده ای که به فضا فرستاده شد چند تا مگس سرکه بودند !! ولی اولین موجود باشعوری که به فضا فرستاده شد سگی تعلیم دیده به نام لایکا بود. دولت آمریکا در آن زمان طی نامه ای با اندوه فراوان خبر مرگ لایکا را به دلیل انفجار موشک فرستاده شده اعلام کرد و گفت که این یک مرگ آنی و بدون درد بوده است ( که همان موقع هم موجی از اعتراضات حیوان دوستان را به همراه داشت) ولی در سالهای اخیر اسنادی با اتیکت top secret به دست خبرنگاری رسید که جزو آن اسناد نحوه واقعی مرگ لایکا هم وجود داشت لایکا در عبور از جو به دلیل گرمای زیاد و مناسب نبودن آلیاز موشک ذره ذره پخته شده بود بعد از اینهمه سال و با توجه به هدف مهمی که لایکا در جهت رسیدن به آن جان باخته بود ولی هیچکدام از این دلایل نتوانست توجیهی برای مرگ دردناک لایکا باشد و شدیدا دولت را در معرض اعتراضات انجمنها و افراد حامی حیوانات قرار داد ( بقول خودمون شهر را حسابی شلوغ کرد!) |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی یلدا جان...این مطلب رو قبلا توی تالار اخبار و اطلاعیه ها فکر میکنم ادمین عزیز نوشته بودن.
ولی باز متشکرم. این سگ قهرمان ما هم یه جور شکنجه شد دیگه طفلکی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
83 بار در 40 پست از ایشان تشکر شده است
|
چه جالب.یک سگ هم شانس رفتن به فضا را داشته.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از دوست خورشید عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قهرمان, لایکا, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |