![]() |
|
|||||||
| اخبار دنیای حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Nov 2009
2,674 بار در 477 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان عزیز
طبق یک آمارگیری در وب سایت انجمن پرشین پت نتایج جالبی از فشار دادن حیوانات خانگی توسط اعضا دریافت کردم که جالب و قابل توجه و تامل هست : با جستجوی لغت "فشار بده" تعداد 77 ارسال از اعضا در تاپیک هایی که عکس یک حیوان در آن قرار داده شده نمایش داده خواهد شد !!! ![]() در این میان : با جستجوی لغت "فشارش" تعداد 43 ارسال وجد دارد !! ![]() با جستجوی لغت "فشارش بده" تعداد 27 ارسال قابل مشاهده میباشد !! ![]() همچنین برای مشاهده شدت تمایل افراد به فشار حیوانات عبارت های زیر در پیش درآمد عبارات فوق قابل مشاهده است: یکم فشارش بده آدم دلش میخواد فشارش بده از طرف من فشارش بده حسابی فشارش بده محکم فشارش بده اینقد فشارش بده تا صداش دراد ![]() نتیجه گیری : قبل از نتیجه گیری از افرادی که هم اکنون در نزدیک شما حضور دارند بخواهید از طرف من و اعضای پرشین پت شمارا آنقدر فشار دهد که صدایتان در بیاید ، آنگاه قطعا" خودتان نتیجه گیری بسیار دقیق از موضوع خواهید داشت ! ![]() نتیجه : حیوون خودت رو فشارش نده لطفا" یا حداقل محکم فشارش نده یا بازم اگر دلت میخواد فشارش بدی اونقد فشار نده که صداش در بیاد !! ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 53 کاربر برای این پست سودمند از HAM3D عزیز تشکر کرده اند: | 2804083, 2rsa, Admin, afshinhemmati, ailasam, andrei, bahar-m, barny_barfy, bashar, behnaz , Daniz , Donya, dooni66, dvd-yar-man, ehsan_ssv, elnur, emotion, evil, fariba9, fifi, HODAjon, hosnaei, hrc123, Igor, jobin, kousha_zig, LOVE ANIMALS, majid ha, Maria 81, marjanz, mehdinajjari, milad73, MiloO, minamini, nini, owtana, paniparis, Parparak, parvin2, pedix, poone_s, ramrampro, reza1980, rozhan, sh_p, soori, مه لقا, هوریار![]() , یاسمین, ژنوسا, پریا, Venom, ساقی |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Sep 2009
628 بار در 156 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالب بود.مرسی
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
10,604 بار در 2,626 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واااااااااااااااای حامد جان.خیلی خندیدم.خیلی قشنگ نوشتی.
![]() راست میگی.ولی باور کن نمیشه این جونورهای خوشمزه رو فشار نداد.البته من وقتی همسترهام رو میخوام فشار بدم بیشتر دندونهای خودمو فشار میدم تا اونارو.
|
|
||||||||||||||||||||
| 14 کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, afshinhemmati, bashar, dooni66, emotion, HAM3D, hrc123, kousha_zig, mehdinajjari, rozhan, یاسمین, ژنوسا, پریا, Venom |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Dec 2009
2,310 بار در 734 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از majid ha عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, afshinhemmati, bashar, emotion, HAM3D, hrc123, kousha_zig, mehdinajjari, missz1, rozhan, ژنوسا, پریا, Venom |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Sep 2009
628 بار در 156 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پرپرک جون راست می گه نمیشه فشارشون نداد
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از minamini عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: May 2009
1,549 بار در 427 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه آمار جالبی خیلی بانمک بود
|
|
||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از HODAjon عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, afshinhemmati, bashar, emotion, HAM3D, hrc123, kousha_zig, mehdinajjari, rozhan, یاسمین, ژنوسا, پریا, Venom |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
4,569 بار در 1,046 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هرکی بخواد امیلی رو فشار بده با خودم طرفه
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از dvd-yar-man عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, afshinhemmati, bashar, emotion, HAM3D, kousha_zig, mehdinajjari, ramrampro, rozhan, یاسمین, ژنوسا, پریا, Venom |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
درسته ، اعضا اگر موافق باشید پت باز عزیز رو بگیریم دسته جمعی یه فشار اساسی بدیم و بعد بپرسیم چه نتیجه ای از درس امروز گرفتی
![]() مینا جان شما جز خوشه سوم هستی و میتونی فشار بدی اما نه اونقد که صداش در بیاد ![]() گوشه ای از دوستی خاله خرسه ست ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
10,604 بار در 2,626 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
اتفاقا خیلی هم خوبه حامد جان.خستگیم در میره. ![]()
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فشار, آماری, از, جالب, حیوانات, خانگی, دادن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|