![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,718 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گرانترین قهوه از مدفوع حیوانی بنام لاوک تهیه میشود
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آیا تا بحال به این فکر کردید که گرانترین قهوه دنیا چگونه تهیه میشود؟! گرانترین قهوه دنیا در اندونزی که Kopi luwak نام دارد از مدفوع حیوانی بنام luwak تهیه میشود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] luwak که از دانه های قهوه تغذیه میکند، فقط از پوست دانه های آن تغذیه میکند و هسته قهوه از بدن او دفع میشود که روستائیان آنها را جمع میکنند و هر کیلو مدفوع را به 850 دلار میفروشند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از این قهوه "مرغوب" فقط سالانه 250 کیلو تهیه میشود و به قیمت بسیار گزافی فروخته میشود! بهتر است این را هم بدانید که پروفسوری در کانادا بر روی این قهوه تحقیقاتی به عمل آورده است و مدعیست که نه تنها این نوع قهوه باکتری بیشتری از دیگر قهوه ها ندارد بلکه کمتر هم دارد و هیچ گونه بیماری یی با نوشیدن این نوع قهوه انسان را تهدید نمیکند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] برای تهیه قهوه Kopi luwak آنها را شسته و سپس در گرمایی برابر 250 درجه سانیتگراد آنها را سرخ میکنند! کسانی که این قهوه را نوشیدن آن را بسیار نوشیدنی معرفی میکنند. دانشمندان علت مزه خاص این نوع قهوه را دلیل بر این میدانند که دانه های این قهوه از روده luwak رّد میشوند و اسیدها و آنزیمهایی که با آنها قاطی میشوند باعث میشوند که پروئتین زیادی از آنها جدا شوند که همین امر باعث خاص بودن این نوع قهوه میباشد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] The World's Most Expensive Coffee is From Beans Cycled Through an Indonesian Monkey's Digestive System-Truth! Summary : Kopi Luwak is a rare and gourmet coffee from Indonesia that is made from beans passed through the digestive system of monkeys. The Truth: Kopi Luwak does exist, is very expensive, and is made from coffee beans passed through the digestive system of an Indonesian animal, but it's more like a cat than a monkey. According to a feature article by the Manila Coffee House, which sells the stuff, the people who harvest the digested beans don't really have to pick through cat litter to get it. The animal processes the beans and excretes them whole, unscratched, and without dung. The animal is a palm civet, a dark brown tree-dwelling cat-like creature found throughout Southeast Asia. The scientific name is paradoxurus hermaphroditus. According to the Manila Coffee House, the palm civet just happens to like to ingest the ripest and reddest coffee beans, which also happen to be the ones best for brewing. The cat eats the outer covering of the beans in the same way that is accomplished by de-pulping machines. Something happens to the beans in the journey through the cat's intestines that gives it a flavor that is celebrated by coffee drinkers. At this point, most of the beans are purchased by Japanese buyers.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! ویرایش توسط هوریار : 4th August 2008 در ساعت 06:54 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای من بیچاره هر چی دوست دارم بعد میفهمم اونم از سوء استفاده از حیوانات ساخته شده پس یواش یواش باید کوفت بخورم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
چرا سوء استفاده؟ اتفاقآ اول حیوان عزیز میل میکنن و سپس میره توی خط تولید برای آدمها.من که بیشتر فکر میکنم اینجا سوء استفاده از انسان به خاطر در آمد بیشتر چه چیزها به خورد انسانها میدن؟؟؟؟
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,763 بار در 6,320 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اه اه
من كه ديگه قهوه نمي خورم ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Daniz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نه بچه ها ، قهوه بخورید . این قهوه ای که ما می خوریم که این نیست که ! این یه نوع مخصوصه که اصلا بعید می دونم تو ایران گیر بیاد ...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
120 بار در 39 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم با نظر هوریار موافقم
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از wiixiiw عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تو ایران به نسبت کشور های اروپایی کم قهوه خورده میشه. و مطمئنا نسبت به هزینه زیادشس تو ایران نیست چون نمیصرفه.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از sara_ka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
حالا اگه شانس ما ایرونی ها باشه که قهوه به عمل اومده توسط گوسفند را به بازار میارن میگن شما توی تحریم هستین.
![]()
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,763 بار در 6,320 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گوسفند؟
نكنه ايني كه مي خوريم ماله گوسفنده؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
lol...انقدر ناراحت نشو.این فقط یک حدس بود.
lol
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 600, قهوه, می, میدانستید, میشود،, مدفوع, نمیخوردید, چگونه, هرگز, یک, کننده, گران, گرانترین, آید, اگر, از, بدست, تولید, ترین, دلاری, دنیا, دنیا،, دنیا؟؟, در, راسو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|