![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
2,352 بار در 544 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نخستين حيوانات تراريخته «ترنس ژن» خاورميانه كه در پژوهشكده رويان متولد شدند، شنگول و منگول نام گرفتند.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به دنبال 3 سال تلاش در زمينه توليد حيوانات تراريخته، پژوهشگاه رويان موفق به توليد 2 بزغاله تراريخته حاوي فاكتور 9 انعقادي خون انسان شد. دو بزغاله تراريخته صبح روز شنبه 19 دي در اين پژوهشگاه متولد شدند كه صحت تراريختگي نمونهها طي آزمايشهاي مختلف و دقيق علمي تأييد شده است و تلاشهاي بعدي پس از شيردهي براي تشخيص بيان اين پروتئين و تخليص آن انجام خواهد گرفت. فاكتور 9 انعقادي براي درمان بيماران هموفيلي B مورد استفاده قرار ميگيرد. پژوهشگاه رويان در مهر سال 85 با تولد رويانا نخستين گوسفند شبيهسازي خاورميانه به تكنيك شبيهسازي دست يافت و پس از گذشت يك سال با بهبود اين تكنيكها به موفقيتهاي تازهاي در اين زمينه رسيد و توانست ميزان توليد جنين و موارد باروري حاصل از آنها را به حد مطلوبتري برساند. دو سال و نيم بعد در فروردين ماه سال 88 حنا اولين بزغاله شبيهسازي شده ايران متولد شد. اولين گوسالههاي شبيه سازي شده خاورميانه نيز با نامهاي بنيانا و تامينا تير امسال متولد شدند اما چند روز بعد از تولد به علت يك بيماري عفوني تلف شدند. تاكنون آلفا آنتي تريپسين فعال كننده پلاسيمينوژن بافتي، فاكتور 8 انعقادي خون، فيبرينوژن، آلفا، لاكتالبومين، لاكتوفرين، آلبومين سرم انساني، كلاژن II , I و آنتي باديهاي منوكلونال به منظور استفاده درماني بيماريهاي مختلف در دامهايي چون گوسفند، بز، گاو و خوك در كشورهايي چون آمريكا، فرانسه، انگلستان، ژاپن، دانمارك، كانادا، اسكاتلند هلند و چين توليد شده است. توليد فراوردههاي دارويي توسط يك بيوراكتور زنده (يعني حيواني كه با علف تغذيه ميشود و فرآوردههاي پروتيني ارزشمند انساني را در وجود خود توليد ميكند) از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه است. چرا كه بهاي فراورده توليد شده بسيار كمتر از روشهاي قبلي نظير كشت بافت است. هم اكنون اين 2 بزغاله در سلامت كامل به سر ميبرند و حال هر دوي آنها خوب است.
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Jan 2010
2,334 بار در 767 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خبر خوشحال کننده ای برای ایرانی و علم پزشکی و ... هست
من به دانشمندن و دکتران زحمت کشی که حالا نتیجشو میبینن تبریک میگم ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
30,703 بار در 7,891 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تصاویری از انجام عمل سزارین و تولد بزغاله های تراریخته با نامهای شنگول و منگول در پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی / حضور مسئولین با کت (کاپشن) و شلوار در کنار جراح!!!
حکیم مهر - خبرگزاری ایسنا تصاویری از انجام عمل سزارین و تولد بزغاله های تراریخته در پژوهشکده رویان منتشر کرد. عجیب آنکه در این تصاویر رئیس و معاون پژوهشکده رویان (که یک پژوهشکده تخصصی است) با کت و شلوار در کنار جراح حضور یافته اند. امید است مسئولین محترم در اینگونه موارد حداقل رعایت دوربین را بفرمایند و فعالیتهای علمی کشور را با چنین مواردی زیر سؤال نبرند!!! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تصاویر خبرگزاری مهر : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
580 بار در 124 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همین الان شبکه 6 زیر نویس کرد که شنگول و منگول بدست آقا گرگه ربوده شدند.به کسایی که خبری از محل اختفای آقا گرگه داشته باشه 5 لیتر بنزین میدن.
![]() البته اینم بگم کم ما تلویزیون نمیبینیم .چون خبراش همه تو همین مایست ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2009
821 بار در 211 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخی امشب تو اخبار این دوتا گوگولی رو نشون داد
![]() انقده اجتماعی و ناز بودن.دلم می خواست پیش من بودن ! تو یه اتاق شخصی بودن و مامانشون هم پیششون بود
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از fariba9 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| منگول, و, شنگوک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|