![]() |
|
|||||||
| تالار گفتمان بین دامپزشکان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
30,053 بار در 7,761 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عده زیادی با عقیم سازی و راحت کردن حیوانات در ایران مخالف هستند/ سیستم باغ وحش ما هر کی هر کی است! / رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برای تشکیل کمیته Ethics به ما خندید و گفت نه ! / نمیدانم چرا خروس سپید به کسی دادهاند که اینهمه پشت سر انجمن صحبت کرده است؟!...
مشروح گفتگو با دکتر سید جاوید آل داود + عکس رئیس انجمن حمایت از حیوانات - بخش دوم و پایانی دکتر سید جاوید آل داود : - در سیستم دولتی تمایلی برای نگهداری حیوانات بیسرپرست در پناهگاهها وجود ندارد -نگهداری حیوان در پناهگاه برای همیشه کار درستی نیست -واگذاری سگ راحت و واگذاری گربه با مشکل همراه است! -عده زیادی با عقیم سازی و راحت کردن حیوانات در ایران مخالف هستند! -با راحت کردن حیوانات بیسرپرست مبتلا به بیماریهای لاعلاج موافقم -طرح زندهگیری حیوانات ولگرد از سوی وزیر کشور ابلاغ شده است و از بهمن لازم الاجرا است -شهرداری تهران به حرف سازمان شهرداریها و دهداریها در بحث زندهگیری حیوانات گوش نمیکند! -سیستم باغ وحش ما هر کی هر کی است! -پرنده باغ وحش را با بال شکسته بیرون انداخته بودند! -روشهای تربیت قدیمی نظیر کتک زدن حیوانات برای سیرک قابل قبول نیست -اگر در برگزاری سیرک و نگهداری حیوانات و تربیت آنها شرایط استاندارد رعایت شود قابل قبول است -چرا سازمان حفاظت محیط زیست مجوز فعل حرام صادر میکند؟! -از سازمان حفاظت محیط زیست خواستهایم مجوزهای شکار سال 89 را به ما بفروشد و آن سال، بدون شکار باشد -رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برای تشکیل کمیته Ethics به ما خندید و گفت نه ! -کدهای اخلاقی را وزارت بهداشت استقبال کرد و الآن عمل میشود ولی متأسفانه دامپزشکی خیر!!! -در مورد پیشگویی زلزله با استفاده از حیوانات هم در گروه پژوهشی دانشکده به من خندیدند و بعد مؤسسه ژئوفیزیک استقبال کرد و کارگروه رفتارشناسی تأسیس شد -گاهی بالاتر از قانون سوء استفاده میکنیم و تذکر نسبت به حمایت از حیوانات میدهیم -نمیدانم چرا خروس سپید به کسی دادهاند که اینهمه پشت سر انجمن صحبت کرده است؟! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] حکیم مهر : در بحث ایجاد محلهایی برای نگهداری حیوانات بیسرپرست چرا توفیقی حاصل نمیشود؟ در سیستمهای دولتی اولاً تا بخواهیم یک مدیر را توجیه کنیم عوض میشود و ثانیاً تمایلی هم برای اینکار وجود ندارد. حتی ما پیشنهاد کردیم حاضریم رایگان حیوانات ولگرد را جمعآوری و نگهداری کنیم. گفتند نمیشود و مردم شکایت میکنند. گفتیم دو منطقه را آزمایشی شش ماه به ما بدهید و اگر در آن محل نگهداری کردیم و شکایتی نشد ادامه بدهیم. باز هم قبول نکردند! البته یک نفر هم در شهرداری به ما گفت اشکال کارتان این است که میگویید رایگان ، چون باید یک پولی در میان باشد که مقداری هم برای ایجاد انگیزه سهم مثلاً شهرداری بشود! در شهرستانهای مختلف خودمان هم در کرج یا مشهد تجربیاتی داشتهایم. منتها اینکه حیوانی دائم العمر یک جا بماند کار درستی نیست. اخیراً یک گربه نابینا آورده بودند و میپرسیدند جایی نیست که ما این را نگه داریم؟! من گفتم که این نگهداری دیگر پناهگاه نیست. زندان ابد برای حیوان است! و باید دور خودش بچرخد. حیوان محبت و رسیدگی میخواهد. مثلاً در پناهگاه ونکوور (کانادا) حداکثر یک هفته حیوان را نگه میدارند و بعد آگهی میدهند اگر بتوانند واگذار میکنند و اگر نتوانند حیوان را میکشند! اینجا اگر بگویید یک سگی فلج و مریض است و حالا راحتش کنیم یک عده صدایشان درمیآید که نه !!! نمیتوانیم اینکار را بکنیم. و راجع به این موضوع با خیلی از اعضای خودمان هم مشکل داریم! در دنیا این مسئله جاافتاده ولی اینجا یک عده زیادی معتقدند حتی اگر حیوانی فلج است باز نگهداری شود. خوب اگر حیوانی فلج است ، پا را به زمین میکشد و زخم میشود و باید به آن رسیدگی بشود! حتی در کشورمان عدهای با عقیمسازی هم مخالفند و میگویند چرا نمیگذارید حیوان زندگی طبیعی داشته باشد. ضمناً در مورد سگ با کانالهای قوی که داریم مشکل واگذاری نداریم و تقریباً سگی نداریم که داوطلب نداشته باشد اما در مورد گربه میزان واگذاری از عرضه بیشتر است و مشکل داریم. حکیم مهر : شما خودتان با عقیمسازی حیوانات برای کنترل جمعیت و راحت کردن (Euthanasia) موافقید؟ بله. اگر شرایطش باشد... حکیم مهر : البته ایدهآل این است که اگر حیوان را میشود درمان کرد و نگهداشت نباید به سمت راحتکردن حیوان رفت! و منظورتان این نیست که هر حیوان مریضی را بکشیم؟! نه، بیماریهای لاعلاج که رفرانس به ما میگوید. حیوانی که فلج شده یا نخاعش قطع شده حالا در انسان هم نمیشود کاری کرد چه برسد در مورد حیوان. البته اگر کسی میتواند این حیوانات را هم نگه دارد اشکالی ندارد. میل خودش است. اما اگر کسی نیست که نگهداری کند و قرار باشد حیوان را در باغی رها کنیم و پا را روی زمین بکشد و زخم بشود و نتواند مدفوع یا ادرار کند چه معنی دارد که نگهداری شود؟! آدمها هم با این وضعیت روزی بیست بار آرزوی مرگ میکنند! حکیم مهر : شهرداری تهران و برخی شهرها با سلاح گرم به حیوانات ولگرد شلیک میکنند. اولاً این مسئله را با توجه به اطلاعاتی که دارید تأیید میکنید و ثانیاً چه واکنشی در قبال این کار نشان دادهاید؟ بله. قسمت اجرائیات شهرداری که نیروی انتظامی هستند شبها به خیابان میآیند و اسلحه دست نیروی انتظامی است و نه شهرداری و این کار را انجام میدهند. انجمن عضو شورایی به نام شورای مبارزه با حیوانات موذی در وزارت کشور است و طرح عقیمسازی و زندهگیری حیوانات را ارائه کردیم و موافقت هم شد اما در موقع اجرا به مشکل خورد. الآن سازمان شهرداریها و دهداریهای کشور مسئول است و طرح زندهگیری حیوانات بیصاحب هم تصویب شده است. در بهمن ماه سال گذشته به امضای وزیر کشور رسید و به همه کشور ابلاغ شد. یک سال به شهرداریهای کشور برای تهیه تجهیزات مثل لباس ، ماشین ، تور ، تفنگ بیهوشی و غیره مهلت داده شد. از همان ابتدا به ما گفتند که شهرداری تهران زیربلیط سازمان شهرداریها نمیرود و لابد زورش زیاد است که به حرف آنها گوش نمیکند! بعضی شهرداریهای شهرها اقدام کردند و قانوناً باید از بهمن امسال روش زندهگیری جایگزین بشود اما بعید است که به دلیل عدم فعالیت قابل توجه در آماده سازی این طرح به این زودی عملی شود. حکیم مهر : با فرض اجرای این طرح ، بعد از زندهگیری حیوان را چکار میکنند؟! مطابق این طرح قرار است در یک فضایی بیاورند و حیوانات سالم را از غیرسالم تفکیک کنند و مثلاً بیماریهای لاعلاج و سن بالا و غیره و یکسری به هرحال به سمت اتلاف با داروی بیهوشی و غیره میروند. آنهایی که قابل نگهداری باشند واکسن و قلاده توسط سازمان دامپزشکی میخورند و آماده واگذاری به افراد داوطلب میشوند. حکیم مهر : الآن که این اتفاق نمیافتد؟! مشهد مثلاً این کار را میکردند از سالهای قبل و الآن هم بصورت یک شرکت خصوصی این کار را انجام میدهند. اصولاً قرار است شرکتهای خصوصی این کار را انجام بدهند. حکیم مهر : شما انتقاداتی به وضعیت باغ وحشها داشتهاید. در این زمینه توضیح میفرمایید؟ باغ وحشهای ما دارای سیستم هر کی هر کی است! یادم هست که زمانی یکی از همکاران دامپزشک ما مدیر باغ وحش تهران شد و خیلی خوشحال شدیم. بعد رفتیم و تبریک گفتیم و خواستار همکاری شدیم. گفت : من اولین باری که در طول عمرم باغ وحش آمدم هنگام دریافت حکم بوده است و تابحال باغ وحش نیامده بودم! گفتیم دستشان درد نکند که نیروی مفیدی انتخاب کردهاند!(خنده) گفتیم با این حال به سمت پارک وحش برویم. گفتند بودجه نداریم. گفتیم حداقل نامه بنویسید و درخواست بدهید که یک سابقه باشد و بعداً اگر زمینی پیدا شد بشود پیگیری کرد. با این حال دیدیم انگیزهای اصلاً وجود ندارد! اخیراً هم با آقای الهامی مدیر باغ وحش تهران صحبت کردیم و گفتیم این شایعات چیست که میگویند توله اجاره میدهید و میفروشید یا Persian Cat دارید؟ و محیط خیلی کثیف است. گفت : اینها مال ما نیست و پلیس گرفته و به ما داده که نگهداریم و تکذیب میکرد که ما نمیفروشیم. باز گفتیم که چاه آب با فاضلاب آنجا نزدیک هم است و یا بیماریهایی در حیوانات دیده شده که به انسان ممکن است منتقل شود و یا سیرک حیوانات را به آنجا میآورد و خلاصه به شکلهای مختلف خواستیم این مسائل را به آنها منتقل کنیم. یک بار پرندهای را آوردند دانشکده که بالش شکسته بود و گفتند از اطراف باغ وحش پیدا کردیم. ما فکر کردیم شاید از باغ وحش فرار کرده و زنگ زدیم : گفتند بله این پرنده مال ما بود و بالش شکسته بود ، انداختیمش بیرون!!! گفتیم مگر لاستیک کهنه است؟! حداقل راحتش کنید نه اینکه زنده زنده بندازید بیرون! حکیم مهر : صحبت سیرک شد! شما با اجرای نمایش و سیرک حیوانات موافقید؟! چند سال قبل اعتراضاتی داشتهایم. سیرک خیلی جاها هست. ممکن است از نظر اینکه بصورت بامزه مردم با حیوانات آشنا شوند توجیه داشته باشد اما موضوع نگهداری حیوانات مهم است. پروسه تربیت هم اگر به روشهای قدیمی نظیر کتک زدن انجام شود قابل قبول نیست. دو سه سال قبل بود شیری در مشهد دست تربیتکننده را گاز گرفت و مشخص بود که آن فرد در حال تنبیه بوده که شیر عصبانی شده و آخر هم با کلت شیر را کشتند! اگر شرایط استاندارد مثل خیلی جاهای دنیا باشد میشود قبول کرد. حکیم مهر : در مورد بحث شکار نظرتان چیست؟ در مورد شکار بارها به سازمان حفاظت محیط زیست نامه نوشتیم. طبق استفتائاتی که کردیم اگر شکار جنبه تفریحی داشته باشد حرام است و این سازمان چرا مجوز انجام فعل حرام میدهد؟ مثل این است که وزارت ارشاد مجوز فروش مشروب صادر کند! در همان حد است و حرام درجه یک و دو نداریم! در یک گفتگوی رادیویی با معاون قبلی سازمان حفاظت محیط زیست همین سؤال را مطرح کردیم و گفتند ما کاری به حلال و حرام نداریم و بر اساس اطلاعات علمی کار میکنیم. البته من میدانم همان اطلاعات علمی را هم ندارند! شما از آنها بپرسید آمار دقیقی از نوع گونههای یک منطقه هم ندارند چه برسد به تعداد گونهها! حتی در مورد یوزپلنگ با این همه حساسیت یکی میگوید 60 قلاده ، یکی میگوید 200 قلاده!!! اینها مثلاً از شهر میپرسند چند تا گونه دارید؟ عددی به شهرستان میآید. آنجا میبینند خیلی کم است یک صفر جلویش میگذارند و بعد میآید استان و میبینند این که آبروریزی است دو تا صفر جلویش میگذارند و همینطور زیاد میشود! یک آماری دیدم که جالب بود. درندهها مثل پلنگ را نوشته بودند 200 تا و گونههای دیگر را حدود 300 تا ، من گفتم اینکه غذای یک هفته اینها میشود و بقیه سال را چه میکنند؟! در سال 80 اعلام کردیم که بدون شکار باشد. امسال هم نامه نوشتیم به محیط زیست که مجوزهای سال 89 را اعم از ریالی و ارزی به ما بفروشند و سال 89 سال بدون شکار باشد! حکیم مهر : در مورد کار با حیوانات در آزمایشگاهها کاری انجام دادهاید؟ یادم هست در زمان دانشجویی در همان بدو ورود یکی از اساتید به ما یاد میدادند که قورباغه را آنقدر با سر به میز بکوبید تا بیهوش و برای تشریح آماده شود!!! چه کردهاید که این کارهای غیرمعقول انجام نشود؟! حدود هشت تا ده سال پیش به دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران نامه دادم که گروهی در دانشکده در این زمینه تشکیل شود و دلیل هم این بود که مجلات خارجی برای چاپ مجوز Ethics میخواهند. معاون پژوهشی آن زمان که الآن رئیس تشریف دارند یک کمی خندید و گفت نه ! بعد از طریق وزارت بهداشت اقدام کردم. مجموعهای را ترجمه کردم و آنها خوشبختانه استقبال کردند. ریز مطالب درسی که باید آموزش بدهیم را هم خواستند. محل نگهداری حیوان، روش گرفتن و حمل و نقل ، محقق و کارگران و صاحبان حیوانات را مجزا مطرح کرده بودم و برای هر کدام کدهای اخلاقی تعریف شده بود. حتی برای حمل و نقل حیوان جهت کارهای تحقیقاتی معاینه قبل و بعد از سفر و کدهای اخلاقی خاصی مطرح کرده بودم. حتی گفته بودم در طول مسیر هوایی هم دامپزشک باید همراه حیوان باشد! برای محقق هم دورههای آموزشی پیش بینی شده بود. در یک کارگاه آموزشی که معاونت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرده بودند دو روز تدریس داشتم و محققان پزشکی آمدند و این کدها را آنجا بررسی و اصلاح کردیم. نهایتاً به تصویب رئیس کمیته اخلاق پزشکی که آن زمان دکتر لاریجانی بود رسید و مقاله آن هم در مجله علوم پزشکی بابل و خلاصه مقاله آن هم در خارج چاپ شد. الآن در دانشگاه علوم پزشکی جا افتاده و یک فرمتی دارد و یک دامپزشک هم در این مجموعه برای نظارت هست. چند جلسه هم در معاونت پژوهشی وزارت بهداشت داشتیم که از دو سال قبل قرار شد که همه مقالات باید مجوز Ethics داشته باشند. لذا در سیستم پزشکی جاافتاده ولی متأسفانه در دامپزشکی نیست! در قضایای دیگر هم همینطور است. بحث استفاده از حیوانات در پیشگویی از زلزله را هم در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران مطرح کردم و در گروه پژوهشی دانشکده گفتم طرحی برای پایان نامه باشد. در شورای پژوهشی همه به ما خندیدند که آقا این که دامپزشکی نیست! بعد مؤسسه ژئوفیزیک از این موضوع استقبال کردند و یک کارگروه تشکیل شد و من رئیس کارگروه رفتارشناسی آنجا هستم. حکیم مهر : به عنوان نتیجه این مصاحبه که خیلی هم وقت شما را گرفتیم و تشکر میکنم ... سرمان به باد رفت (خنده) فکر کنم از دانشکده بیرونمان کنند! حکیم مهر : عرض میکردم که باید انتظار از انجمن حمایت از حیوانات در حد یک شرکت خصوصی باشد. برخی معتقدند که این انجمن ابزار اجرایی ندارد و نتوانسته موفقیتی در زمینه حمایت از حیوانات کسب کند و موفقیتی در فرهنگ سازی عمومی نداشته است! خیلیها از ما میپرسند این کارت عضویت انجمن حمایت را گرفتیم حالا چکار کنیم؟! ما میگوییم هیچی! کارت شما فقط برای ما معتبر است! شما ضابط اجرایی نیستید و مثلاً به صرف اینکه عضو انجمن هستید نمیتوانید کسی را مجازات کنید. گاهی ما بالاتر از قانون چون مردم خبر ندارند سوء استفاده میکنیم نامه مینویسیم و مثلاً میگوییم دفعه بعد بدانیم که با حیوان رفتار خوبی نداشتهاید شما را به مراجع قضایی احضار میکنیم و مردم هم فکر میکنند حالا خبری هست! سیستم دولتی هم خیلی دوست ندارد که NGOها فعال باشند. البته سایت انجمن ما (iranspca.com) هم در دسترس است و تالارهای گفتگو دارد و آنجا اخباری مطرح میشود و همین الآن هم از این دست اخبار مثلاً در حین مصاحبه از انجمن زنگ زدند و گفتند نمایندگی اصفهان نشان خروس سپید داده است. حکیم مهر : اتفاقاً حالا خوب شد این موضوع را اشاره کردید. راجع به این نشان خروس سپید هم که امسال به خانم فتورهچی اهدا شده توضیح بدهید. ظاهراً این نشان فقط مختص نمایندگی اصفهان شما است! حالا در همین سایتهای مختلف بروید ببینید همین خانم فتورهچی کلی پشت سر انجمن گفته که اینها کار نمیکنند، گربه را نگرفتهاند، گربهای مریض بوده کاری نکردهاند! و خلاصه کلی پشت سر انجمن حرف زدهاند. حالا نمیدانم چرا خروس سپید به ایشان داده اند؟! حکیم مهر : یعنی شما اطلاع نداشتهاید؟ هر نمایندگی شما برای خودش کار میکند؟ مگر با شما هماهنگ نمیکنند؟ نه، نمایندگیهای ما حالت فدرال دارد. در تصمیمگیریهای داخل استانی مستقل هستند ولی در برنامههای کلان باید با ما هماهنگ باشند! همین خروس سپید را به من از یکی از خبرگزاریها زنگ زدند گفتند میخواهید این نشان را اهدا کنید؟ گفتم نه من خبر ندارم!!! بعد به نمایندگی گفتم باید با ما حداقل هماهنگ کنید که میخواهید چه کاری انجام دهید. حکیم مهر : تشکر از شما به دلیل وقتی که اختصاص دادید. خواهش میکنم.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
406 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من يه سوال دارم
اين انجمن حمايت از حيوانات كجا هست؟ من مي خواستم شماره اش رو از 118 بگيرم ولي گفت ايران اصلا همچين انجمني نداره!!!!!!!! ![]()
طبيعت بر اساس ظلمه و ما انسان ها ظالم ترين موجوداتش هستيم. هر حيووني به اندازه اي شكار مي كنه كه سير بشه ولي ما... ما زياده خواهيمون پايان نداره ! ![]() وبلاگ من : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Donya عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
عضو افتـخاری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
467 بار در 120 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
در متن مصاحبه دکتر آل داود اشاره کرده اند که سایتی دارند و آدرس سایت را هم آورده ام. ضمناً در گوگل به فارسی جستجو کنید : (انجمن حمایت از حیوانات) در سایتشان در قسمت تماس شماره تلفن و آدرس هست. موفق و شاد و سالم باشید خالق مهربانمان نگهدارتان باد
دامپزشکی از بهترین علوم برای شناخت خدا است. فراموش نکنیم که ما در مقابل حیوانات تکلیفی به عهده داریم که ناشی از حق آنها بر گردن ما است! بهترین گروه در جامعه برای پیگیری حقوق حیوانات و حمایت از آنها دامپزشکان هستند |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از دکتر محمد لطفی زاده عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
5,601 بار در 1,296 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دقیقا یک سایت سوت و کور هست ...
که من گه گاهی بهش سر میزنم ... کاش به اندازه پرشین پت فعال بود |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از LOVE ANIMALS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,320 بار در 2,305 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این کامنت رو برای حکیم مهر هم فرستادم ...یانجا هم میزنم.... قصد تخریب کسی رو ندارم اما واقعا از زمان انجمن و سایت مزخرفش حرفایی رو دلم مونده که باید بزنم:
برای من جالبه این مصاحبه....آقای دکتر آل داوود البته از فعالین این رشته هستند اما دلیل نمیشه که هر صحبتی از سمت ایشون پذیرفته شده باشه..... اگر لطف کنن و اون شرکت خصوصی که تو مشهد زنده گیری میکنه و واگذار میکنه رو به بنده معرفی کنن ممنونشون میشم....اگر منظورشون نمایندگی انجمن در مشهد هست که من نزدیک 3 ساله عضوشم و هیچ حرکت خاصی تا بهحال ازش ندیدم.... یه عده ان که دور هم جمع شدن و کار مهمی هم انجام نمیدن.....(من خودم جزوشون هستم پس هر چیزی که میگم شامل حال خودمم میشه) جالبه که از خانم فتوره چی انتقاد کرده بودن که پشت سر انجمن حرف زده اند..... من هم گفته ام ....بسیاری دیگر هم گفته اند....یادمه اون وقتها که ما در سایت انجمن فعالیت میردیم هر حرفی میزدیم به وسیله ی آقای دکتر جوالچی که نماینده ی همین دکتر آل داووود بودند بلافاصله سانسور میشد....خیلی از مدیران اونجا حیوون باز بودن...یکیشون شاهین و قرقی و عقاب باز بود....یکی دیگه دلال بود به خود منم میگفت که فلان حیوون رو دارم و ال و بل....... به خاطر به دست آوردن مدیریت یک ان جی او که نباید این ادا اطوار ها رو راه انداخت....همه ی حامیان حقیقی اون زمان از سایت شاکی بودن..... الان هم که همه پخش و پلا شدن....مثلا من خودم در پرشین پت کار میکنم و فوق العاده از کارم اینجا راضیم..... آقای دکتر لطفا یکم به خودتون بیاین..... دور شمارو عده ای گرفتن و هی دارن رئیس انجمن رئیس انجمن میکنن. در حالیکه باید اینو بدونید که انجمن شما با وجود حامیانی مثل خانم فتوره چی و آقای فلانی و بهمانی برپاست..... اگر کسانی نباشند که از گربه های بی سرپرست نگهداری کنند شما نمیتونید برید و به انقراض یوز ایرانی اعتراض کنید...انجمن مثل یک هرمه که شما در راسش ایستادید اما اگه اون همه لایه های زیری نباشن که کارهای اولیه رو بکنن شما هم نمیتونید اون بالا بایستید و برای حمایت از حیوانات شعار بدین..... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Jan 2010
2,677 بار در 679 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دانی 66 می خوام ببینم اگه یکی دیگه این حرفای ش
تو رو میزد فوری باکش نمیکردی؟ چرا اجازه نمیدین همه مثل خودت حرف بزنن منم خیلی دلم واسه اینجور حرف زدن تنگ شده |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
این تالار در اختیار من نیست ...اگه مدیر تالار لازم بدونن قطعا حرفای منو پاک میکنن و منم به گفته شون احترام میذارم.... در عین حال صحبتهایی که من اینجا کردم راجع به مدیران این سایت یا مدیران ارشد نیست..... راجع به یه فرد دیگه اس ..... و اینو در نظر بگیرین که من برای صحبتهایی که اینجا کردم دلیل منطقی و مستند دارم.... شما در پیام خصوصی به بنده بفرمایید چه کسی صحبتهای مستند و منطقی شمارو در کدوم تاپیک پاک کرده تا من رسیدگی کنم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
عضو افتـخاری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
467 بار در 120 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
کامنت شما در حکیم مهر ذیل مصاحبه درج شد. موفق و شاد و سالم باشید خالق مهربانمان نگهدارتان باد
دامپزشکی از بهترین علوم برای شناخت خدا است. فراموش نکنیم که ما در مقابل حیوانات تکلیفی به عهده داریم که ناشی از حق آنها بر گردن ما است! بهترین گروه در جامعه برای پیگیری حقوق حیوانات و حمایت از آنها دامپزشکان هستند |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
676 بار در 143 پست از ایشان تشکر شده است
|
همه حيوان دوستان خوب واقفند كه انجمن حمايت از حيوانات تهران هيچ كار خاصي براي حيوانات انجام نداده و اگر هم بقيه كاري انجام بدهند از همه انتقاد ميكنه. جواب نامه ها و ايميل هاي مردم را هم نميده. خانم فتوره چي هم پشت سر حرف نزده بلكه از كارشان و كمك نكردنشان انتقاد كرده كه بجا هم بوده. اين چند ساله كه وب لاگ نويسان فعال و سايت هاي ديگر و كساني مثل دكتر لطفي زاده و هومن پا به عرصه حمايت از حيوانات گذاشتند وضع حيوانات و رفتار مردم با آنها خيلي از قبل بهتر شده. انجمن حمايت از حيوانات چه كار خيري براي فرهنگ سازي تا بحال انجام داده؟؟؟؟!!!!! قرار بود گربه ها را عقيم سازي كنند؟!!!پس چي شد؟!!! مسئولين پرشين پت دارند هر روز 2-3 گربه خياباني را مجاني و بدون چشم داشت عقيم سازي ميكنند اين كه ديگه بودجه زيادي نميبره ؟!!!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از كمال عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| و, گفتگو, پایانی, انجمن, از, با, بخش, حمایت, حیوانات, دوم, رئیس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |