![]() |
|
|||||||
| گفتگوی آزاد |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
120 بار در 39 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بچه ها امروز داشتم فکر میکردم چون بچه های اینجا ادمای مهربونو با عاطفه ای هستن تشویقشون کنم که تو سایت اهدای عضو ایران عضو بشن تا اینتوری بتونیم حتی به هم نوع های خودمون کمک کنیم.
داخل سایت عضو میشید و مراحل ثبت نام رو انجام میدیت و حدودن 1.5 ماهه بعد کارت اهدای عضو شما به نشونیتون پست میشه.از اون به بعد در صورتی که خدایی نکرده دچاره مرگ مغزی شدید از اعضای شما برای زندگی دادن به چند نفر نییازمند به عضو استفاده میشه. به امید انکه همه ی بچه های سایت تو این حرکت زیبا شرکت کنن . اینم ادرس سایت [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط wiixiiw : 4th August 2008 در ساعت 01:45 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,631 بار در 5,729 پست از ایشان تشکر شده است
|
بی نظیر بود واقعا ممنون من خودم کارت دارم ولی فکر بسیار خوبی هست واقها ممنون هستم از این تاپیک سود مند دوستان نظرشون را بگن لطفا
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
4,642 بار در 1,044 پست از ایشان تشکر شده است
|
والا من به ايمان فعال اعتقاد دارم كه يكم با اين مغايرت داره.
البته مرگ و زندگي دست خداست. ![]()
بهترین راه برای نشان دادن احترام و علاقه به حیوانات این است که از خوردنشان دست برداریم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا یکی را دوست بداریم,از او حمایت کنیم و دیگری را بخوریم؟ حیواناتی که از گوشتشان تغذیه میکنیم فرق چندانی با حیوانات خانگی ما ندارند. تنها نیاز است که ما درک کنیم که اگر حقوق حیوانات برای ما معنی دارد، نباید از کشتن آنها حمایت کنیم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی موضوع پر مفهوم و احساسی رو انتخاب کردین ... خیلی ناراحت شدم که نمیتونم شرکت کنم چون من سالهاست که پایبند یه مکتب خاص هستم که در اون جسد انسان بعد از مرگ سوزانده میشه ( از خاک به خاک و از خاکستر به خاکستر ) .. پیرو این مکتب هم گیاهخوار شدم چون حیوانات جای خاصی در این مکتب دارند .....
بازم از تاپیک عالی شما ممنونم
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
120 بار در 39 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فکر میکنم تو همه ی مکتب ها و مذهب ها و همه ی ادیان خدا کمک به دیگران جای ویژه ای داشته باشه.
شما تصور کنید دختر بچه ای رو که روی تخت بیمارستان خوابیده و احتیاج به کمک داره . فکر دیگه ای راجبه بچه ها می کردم فکر می کردم بیشتر از این طرح استقبال بشه شما که اینقدر طرفداره حقوق حیواناتیت چطور میتونید یه هم نوع یه کودک مظلومو فراموش کنید؟در ضمن من تصور میکنم انسان بعد از مرگ مغزی به هیچ کدوم از اعضاش احتیاج نداره جز................. ویرایش توسط wiixiiw : 4th August 2008 در ساعت 03:08 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
1,721 بار در 541 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم با این کار موافقم و توی سایت 1 سال پیش عضو شدم(بیمارستان دکتر مسیح دانشوری) و کارت هم برام اومده همیشه توی کیفم همرام هست آخه حادثه هیچ گاه خبر نمیکنه!همیشه هم برام ایمیل می زنن و منو به کنفرانس هاشون که با موضوعات مختلف هست دعوت میکنن اما چون شهرستان هستم نمیتونم بیام اما همیشه همه اعضا رو به دعوت میکنن البته من چند تاشو رفتم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mahsan66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
من هرگز منکر کمک به همنوع نیستم و نبودم .من در خانواده ای بزرگ شدم که بچه های زلزله زده چندین ماه در خونه ما و توسط خانوادم و وضعیتی نگران کننده نگهداری میشدن تا سرپرستی براشون پیدا بشه و خیلی موارد دیگه که گفتنش لزومی نداره متاسفانه عقایدم بعضی محدودیتها برام ایجاب کرده من از راههای دیگه ای وارد شدم که جبران بعضی از کمبودهای من بشه
-------------------------- " Don't Buy a Pet , Adopt a Pet " ویرایش توسط alo_gh : 4th August 2008 در ساعت 03:31 AM. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم چند سال هست که عضو هستم.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من خیلی دوست دارم این کاروکنم ولی نمیدونم چه جوری و از کجا باید اقدام کنم . اگه امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است