![]() |
|
|||||||
| حیوانات در شرع |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
1,255 بار در 306 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در قرآن آیه ای مبنی بر نجس بودن سگ وجود ندارد. آیه ای هم هست که می گوید "شکاری که سگهای آموزش دیده شکار می کنند" حلال است.
مائده 4: « يَسْأَلُونَكَ مَاذَا أُحِلَّ لَهُمْ قُلْ أُحِلَّ لَكُمُ الطَّيِّبَاتُ وَمَا عَلَّمْتُمْ مِنَ الْجَوَارِحِ مُكَلِّبِينَ تُعَلِّمُونَهُنَّ مِمَّا عَلَّمَكُمُ اللَّهُ فَكُلُوا مِمَّا أَمْسَكْنَ عَلَيْكُمْ وَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهِ ...». « از تو می پرسند چه چیزی برای آنها حلال شده! به آنها بگو: چیزهای پاکیزه برای شما حلال شده، و آنچه بوسیله جانوران شکاری (سگ، پرنده،...) شکار می کنید، (بوسیله) سگهائی که آنچه خدا به شما آموزش داده به آنها آموزش می دهید. بنابر این آنچه برای شما می گیرند و می آورند بخورید و نام خدا نیز بر آن ببرید، ...». بنابر این آیه مسلمان می تواند سگ داشته باشد و به آن آموزش شکار بدهد و گوشتی که شکار میکند نیز بخورد. احتمال دارد زمانی سگ در جائی به مسئله و مشکل اجتماعی تبدیل شده بوده باشد و مسلمانان آنرا تحریم کرده بوده باشند، ولی آن تحریم که مربوط به شرایط خاصی بوده نسل به نسل منتقل شده باشد و مردم به غلط یاد گرفته باشند که این نظر اسلام یا قرآن است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از Igor عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
1,255 بار در 306 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|||||||||||||||||||||
| 15 کاربر برای این پست سودمند از Igor عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
13 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
خیلی خیلی خیلی جالب و باحال بود
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از ratatiooo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
522 بار در 139 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خيلي مفيد بود ممنون دست درد نكنه
|
|||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Peg@h عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
236 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالب بود ممنون.
واقعا در مورد نقاشی نمی دونستم!! حالا خوبه حکم قطع دستان نقاشان رو ندادند! هنر نمود حضور خدا در وجود انسانهاست تاسف آوره چنین احکامی. جالبند انسانهایی که عقل و کتاب خدا رو کنار میذارند و شیفته ی حرف و حدیث! میشن. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از شهرزاد عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jan 2010
3,319 بار در 806 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چند سال بیش هم از طرف امام جمعه شهر کرد و رییس دانشکده دامبزشکی همون جا در این زمینه تحقیق شده بود و ثابت کرده بودن بجز دین یهود هیچ دینی بخصوص اسلام سگ رو نجس نمیدونه
این مطلب در روزنامه ایران هم چاب شد |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از manoo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2009
851 بار در 232 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون واقعا جالب بود
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
1,521 بار در 496 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
به نظر من که اگه تا 10000 سال دیگه هم بگن سگ نجس نیست و این گفته رو اثبات کنن بازم افرادی هستند که میگن سگ نجسه چرا می خوای سگ بگیری فامیلا قطع رابطه می کننا ! به جهنم قطع رابطه کنن اگه فامیلی به خاطر یه حیوان معسوم بخواد باهات قطع رابطه کنه همون بهتر که نیاد بره همونجایی که... ![]()
|
||||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از afshinhemmati عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
3,245 بار در 1,072 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم با افشین موافقم . در ذهن مردم ما جا افتاده که سگ نجسه و اگر خود پیامبر هم بیاد و با هزار دلیل و برهان بگه نجس نیست گوششون بدهکار نیست و فوری چهار تا حدیث که یاد گرفتن تحویل آدم میدن و قائله رو ختم میکنن .
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قرآن, نبودن, نجس, یا, بودن, در, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|