![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
این عکس در روز ۳۰ بهمن ماه سال جاری در نزدیکی رامسر توسط یکی از کارمندان اداره کل منابع طبیعی نوشهر ، گرفته شده است . ایشان می گفت گرگ را به این شکل در نزدیکی جاده - حاشیه جنگل یافته و در حالی که چند قطره ای خون از بینی گرگ روز زمین ریخته بوده . در مملکتی که رعایت حقوق حیوانات را نشان از غرب زدگی می دانند، حیات وحش هم اینچنین کشته می شوند . یا به دست توانای ماموان محیط زیست ! یا نیروی انتظامی و یا به دست مشتی جماعت وحشی ! با تبر می کشند ! در آتش می سوزانند ! در گلوی حیوان نفت ریخته و به آتش می کشند ، پوست حیوان را زنده زنده می کنند و یا حیوان را اینچنین می کشند . وقتی سال ۸۰ و ۸۱ انجمن حمایت از حیوانات پیش نویس قانون حمایت از حیوانات را به مجلس فرستاد همین نمایندگان به اصطلاح ، اصلاح طلب گفتند در شان مجلس نیست که به حق و حقوق حیوانات بپردازد . راست گفتند در شان مجلس هست که به رنگ و مدل لباس خانوم ها بپردازه ، در شان مجلس هست که به ازدواج دوم آقایان و صیغه و ... بپردازه ، در شان مجلس هست که نمایندگانش به تخریب محیط زیست و جاده کشی و ویرانگری طبیعت بپردازه اما صحبت از حقوق حیوانات در شان مجلس نیست .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دل آدم به درد میاد . گرگ از نظر اکثر مردم شهرستان ها و دهات ما ، به هیچ وجه من الوجوه حق حیات نداره ! من خودم با کلی از افراد بومی و روستایی صحبت کردم . خواستم یه جوری به زبون خودشون براشون توضیح بدم که باید به حقوق همهء حیوانات احترام بذارند . اولش نمیفهمیدند من دارم چی میگم ! انگار دارم آلمانی حرف میزنم
! هی به همدیگه نگاه میکردند که یعنی این داره چی میگه !؟ دست اخر هم زدند زیر خنده !!! گفنتد : مگه میشه گرگ رو نکشت !؟ باید کشتش . توله اش هم اگر پیدا کنیم با بیل میکشیمش . حتی اگر به گوسفندای ما کاری نداشته باشه ، بازم باید بمیره ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
104 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
متاسفانه عدم آگاهی باعث خسارتهای گاه غیرقابل جبرانی میشود مثل کشتار ببرها و پلنگهای ایرانی به دست روستائیان که باعث در خطر انقراض قرار گرفتن این دسته از گربه سانا شده.گرگها برخلاف تصور عموم در گروه خود بسیار عاطفی و خانواده دوست هستند!!! و به ندرت به انسانها حمله می کنند مگر در مواقع احساس خطر از جانب ما و علت اومدنشون هم به روستاها کم شدن منابع غذائیشونه که در اثر شکارهای غیرمجاز روستائیان ایجاد شده وگرنه عاشق زیارت ما نیستن!!
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از black-wolf عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
میدونین گرگ بیچاره اونقدر گرسنه مونده تا به سرش زده واومده طرف روستا اونم افتادن به جونش یا تله گذاشتن و گرفتش و این بلا رو سرش آوردن
disgust1 disgust1:اگه بگم اشک از چشمام جاری شد هیچ کدومتون باور میکنید؟؟ خودتون رو بزارین جاش علت این همه زجر و کشت و کشتارت اینه که یه گرگ هستی چیزی که نمیتونی عوض کنی. ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
410 بار در 138 پست از ایشان تشکر شده است