![]() |
|
|||||||
| همه چیز درباره دوبرمن در این تا لار ما در باره مشخصات اخلاق و رفتار دوبر من بحث میکنیم |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
120 بار در 39 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان ميشه توضيح بدن چرا اين سگ دم نداره؟ يعني مال نژادشه؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
عزیزم دمش برای زیبایی جراحی شده بدون دم تناسب بیشتری داره
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,642 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من عاشق دوبرمن هستم و میخوام همین زودی ها یکی بخرم
کسی ثابقه نگهداری داره؟ ولی من اگه بخرم دمش رو عمل نمیکنم ولی گوشش رو حتما باید کوتاه کنی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
بله عزیزم من نگه داشتم. اتفاقا اول دمشو عمل کن گوششم عمل نکنی بهتره چون هم حیون اذیت میشه هم اینکه ریسکه معلوم نیست قشنگ بشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از wiixiiw عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,702 بار در 6,309 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم دوبرمن داشتم ولي دمش رو مي خواستم كوتاه كنم ولي چند روز قبل از وقت عملش مرد!!
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
33,665 بار در 8,327 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اول اینکه جراحی دم و گوش سگها نه تنها به خاطر زیبایشون هست بلکه بریدن دم سگهای گارد به خاطر امنیت بیشتر آنها در جنگیدن هست.چون سگها در جنگیدن با هم اولین کاری که میکنن دم حریف مقابلشان میگیرن.نمیدونم کدام یکی از شما دوستان گروه سگهای گارد را کنار هم دیدین ؟مخصوصآ در بچگی بازی کردنشان و در بزرگی که گاهی به جون همدیگر میافتن و میخوان همدیگر را تیکه تیکه کنن.اولین هدف آنها دمهایشان هست.
دوم اینکه در حال حاضر در تمام دنیا بریدن دم و گوش حیوان ممنوع شده و هیچ کس این کار را دیگه نمی کنه و قانون هم بهشان اجازه نمیده. و در آخر هم اینکه یکی از این عکسها توله دوبرمن نیست و توله روتوایلر هست.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
958 بار در 275 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,642 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| چند, ها, های, و, از, بالغ, توله, تا, خوشگل, دوبرمن, دابرمن, عکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |