![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2009
2,844 بار در 667 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آنلاين: رسانه هاي «كرواسي» اعلام كردند: «ايوان بانويچ» يك بازيكن گلف حين انجام بازي به دليل نجات جان يك گربه از داور مسابقات ، كارت زرد دريافت كرد.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اين بازيكن گلف در مصاحبهاي با رسانههاي دولتي كرواسي ، تصريح كرد: در دقيقه بيستم بازي بودم كه متوجه شدم يك گربه به دليل اصابت توپ گلف مجروح شده است. به همين دليل سريعا بازي را ترك كرده و حيوان بيچاره را به خارج زمين منتقل كردم. اين جوان 25 ساله خاطرنشان كرد: اصلا گمان نمي كردم به خاطر اين عمل داور به من كارت زرد بدهد. گفتني است اگر چه اين مرد جوان يك كارت زرد دريافت كرد ، اما موفق شد بازي را يك به صفر به نفع خود به پايان برساند البته داور اين مسابقات علت اصلي نشان دادن كارت زرد به اين بازيكن را عدم اجازه گرفتن وي از داور براي ترك زمين اعلام كرد. با اين حال ، از نظر داور اين موضوع اگر چه جوانمردانه بود اما تخلف محسوب ميشود.
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به تالار مربوطه منتقل شد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
9,201 بار در 1,699 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در مسابقه گلف اتفاق افتاد جام جم آنلاين: كارت زرد به خاطر نجات گربه رسانه هاي «كرواسي» اعلام كردند: «ايوان بانويچ» يك بازيكن گلف حين انجام بازي به دليل نجات جان يك گربه از داور مسابقات ، كارت زرد دريافت كرد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اين بازيكن گلف در مصاحبهاي با رسانههاي دولتي كرواسي ، تصريح كرد: در دقيقه بيستم بازي بودم كه متوجه شدم يك گربه به دليل اصابت توپ گلف مجروح شده است. به همين دليل سريعا بازي را ترك كرده و حيوان بيچاره را به خارج زمين منتقل كردم. اين جوان 25 ساله خاطرنشان كرد: اصلا گمان نمي كردم به خاطر اين عمل داور به من كارت زرد بدهد. گفتني است اگر چه اين مرد جوان يك كارت زرد دريافت كرد ، اما موفق شد بازي را يك به صفر به نفع خود به پايان برساند البته داور اين مسابقات علت اصلي نشان دادن كارت زرد به اين بازيكن را عدم اجازه گرفتن وي از داور براي ترك زمين اعلام كرد. با اين حال ، از نظر داور اين موضوع اگر چه جوانمردانه بود اما تخلف محسوب ميشود. ايسنا
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با موضوع مشابه ادغام و به تالار مربوطه منتقل شد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
193 بار در 65 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در واقع ایوان بانویچ اصلا کار اشتباهی نکرده و اونقدر نگران شده که حتی مسابقه رو ول کرده .
خوشحالم که برد ولی حتی اگر می باخت هم درواقع برده بود . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از janet.s عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Dec 2009