![]() |
|
|||||||
| تالار دوست داران پرندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2009
488 بار در 148 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به کلیه کاربران
قبل از هر چیز از شما خواهش می کنم که در این تاپیک کوچکترین توهینی به هیچ شخص نشه که مدیران مجبور به کنترل و پاک کردن نشوند اگر قصد تهیه پرنده جدید دارید بهتون پیشنهاد می کنم این تاپیک رو مطالعه کنید چون ممکنه کمکتون کنه و شما رو از دام یک شیاد به نام امید شایگان آذر نجات بده واقعا که چقدر این شخص .... و در برابر حقیقت طبق معمول چیزی جز دروغ نمی تونه بگه نه آقای شایگان من عزیزم مجازی نیستم . مشتری خودتم . مشتری هستم که توسط جنابعالی بله توسط خودت قربانی شدم و چیزی حدود 1 ملیون تومن من رو دود کردی که این رو بدون به این سادگی از حقم نمی گذرم قانونی شد پیگیری می کنم نشد شک نکن که تو کل تالار های حیوانات اینقدر در مورد حقیقت گویی می کنم که مشتری هات به حد صفر برسه شک نکن که تا همین الان 4 - 5 نفر رو از دامت نجات دادم و ایشالا تعداد بسیار دیگری رو با کمک دوستان نجات می دیم تا این صنف از افراد خون خاری مثل تو پاک بشه . شماها هستید که این صنف رو به لجن کشیدین . تو وبلاگ کلاه برداریت نوشتی که تو مسابقه و نمایشگاه بین 2 نفر شرکت کننده زحمت کشیدی و سوم شدی ولی اصلا عزیزم ناراحت نشو تو از نظر من بی نظیری ولی نه تو عشق و تعلیم به پرنده و پرنده شناسی تو کلاه برداری و شیادی بی نظیری . نظیر تو زبون باز - شیاد - کم پیدا می شه و در اصل بی نظیره . بگذارید دقیقا داستان رو بگم و مدرک هم بگذارم تا دوستان خودشون نظر بدند .... مگر تو نمی گی من مجازی هستم و خود مردم قضاوت می کنند ؟ پس عزیزم خوب بشین و ببین که با یک جوان عاشق پرنده چه کردی . اسم من رضا است و قصد دارم شرح حال خودم رو تو 5 ماهه گذشته بیان کنم شاید به درد کسی بخوره و لااقل کسی مثل من در دام نیفته . در این ضمینه با ادمین محترم سایت هماهنگی های لازم صورت گرفته و ایشان فرموده با هماهنگی با مدیران من اجازه باز کردن تاپیک رو دارم پس مجددا خواهش می کنم کسی توهین نکنه و اجازه بدید این تاپیک باقی بمونه . این موضوع هیچ ربطی به سایت و مسئولین سایت نداره و تجربه بسیار تلخ منه و نه کسی من رو وادار به این کار کرده و اصولا من هیچ پدرکشتگی با کسی ندارم و ضمنا مجازی هم نیستم جناب شایگان . یک شهرستانی گول خورده هستم که روزی 100 بار نفرینت می کنه . شاید من قرب و منزلتی پیش خدا نداشته باشم ولی مادر پیرم هم بخاطر بلایی که بر سر من آوردی دل شکسته است و روزی چندین بار پشت سجاده نفرینت می کنه . مطمئنم دعای اون ردخور نداره من قربانی سادگیم شدم و نمی خوام کس دیگری قربانی این شخص بشه چون می بینم هستند کسانی که دارند قربانی می شند و ایشون خوب داره سوء استفاده میکنه. مطمئنن خیلی ها مثل من قصد خرید پرنده دارند و اطلاعاتی هم در رابطه با طوطی یا اصولا هر پرنده دیگری ندارند و به ناچار به اینترنت پناه می آورند . در چنین حالتی تنها کاری که می کنیم نام پرنده مورد نظر رو در گوگل سرچ می کنیم . اگر شما چنین کاری رو کنید مصادف می شوید با یک وبلاگی به نام 2t یا فروشگاه منقارکج ها که به سرپرستی شخصی با نام امید و نام فامیلی شیاد عذر می خوام شایگان آذر اداره می شه . ایشون یک کلابردار حرفه ای تشریف داره که موفق شده تا به حال به کلی شهرستانی و تهرانی طوطی مریض و یا عیب دارش رو بفروشه . منم یکی از اون قربانی ها هستم که وظیفه خودم می دونم در مورد این شخص انسان نما توضیحاتی بدم شاید بتونم از قربانی شدن نفرات بعدی جلوگیری کنم . من حدود 5 - 6 ماه پیش از ایشون خرید کردم و بلایی سر من آمد که از حیوان به کل داشتم خسته و آسی می شدم . کم کم داشتم آروم می شدم چون طوطیم رو با همین وضعیتی که داره دوستش دارم که گویا اسم امید شیاد عذر میخوام امید شایگان رو یکی اینجا تو این سایت آورده و من رو مجددا برد تو حال و هوای 6 ماه پیش . نه آقا امید اینجا جای خوبی برای مانورت نیست . اینجا تولبار مدیریت نداری که بتونی پست اون بدبختایی که تو سایتت گریه می کنند رو تایید نکنی . من یه شهرستانی عاشق حیوانتم که کل زندگیم رو با حیوانات سرگرم می کنم . همستر داشتم . با هزار زحمت من سه ماه کار کردم و پول جمع کردم و حتی 1 ریال هم خرج نکردم تا بتونم پرنده خوبی بخرم . 6 ماه پیش با اطلاعات اندکی که داشتم رفتم تو گوگل و تایپ کردم کاسکو و مرغ مینا ( بی سواد بودم نمی دونستم اسم کاسکو غلطه و طوطی خاکستریست ) . بدون اینکه خودم بخوام 5 - 6 صفحه رو نگاه میکردم همش وبلاگ این امید شیاد عزیز بود و به ناچار رفتم داخل وبلاگش و متوجه شدم که عجب آدم به ظاهر حرفه ای است . مطالبش رو خوندم و با کلی خوشهالی بهش زنگ زدم که سریع گفت تو جنوبی هستی ؟ منم گفتم آره چطور ؟ گفت بابا من مخلص جنوبی ها هستم چون کل مشتری هام از جنوبه و چون اولین مشتریم از جنوب بوده به جنوبی ها تخفیف ویژه میدم و من رو یه جنوبی بدون ! منم خوشهال شدم و خندان به صحبت کردن ادامه دادم و نمی دونستم که چه خوابی برام دیده و دلیلش رو بعدا خوب دونستم . خلاصه کنم . گفت من در حال حاظر 20 - 25 تا طوطی موجود دارم و خدا بالا سر شاهاده میرم بهترین رو برات بین این 25 تا پیدا می کنم و می فرستم و من هم پوزه ام باز که بابا این چه انسان شریفیه و کارش بیسته. بابام همون موقع بهم گفت اینکار رو نکن تو پرنده فروشا رو نمی شناسی چه جونور هایی هستنند ولی من باور نکردم چون جوری دروغ می گه که نمی تونی باور نکنی . با هم توافق کردیم که بره بین اون 25 تا طوطی و مرغ میناش یه طوطی و مینای بنگالی بسیار بسیار خوشگل و چشم دودی با اندامی زیبا و به قول معروف یه طوطی کاردرست + یه قفس آکبند بین کل قفس هاش ( 1000 قفسش در انباریش ) + کلیه لوازم مورد نیاز که حیاتی هستند و اونایی که بدونشون طوطی نمی تونه زندگی کنه رو به من بده . می گفت طوطی حتما باید خاک آفریقا رو بخوره وگرنه بعد از یه مدت میمیره و حتما باید بخری . من شک کردم ولی چون من بهش ایمان داشتم باور کردم و من احمق گفتم یه 2 کیلوش رو بده که طوطیم رو بتونم چند ماه زنده نگه دارم و مجددا یه 10 کیلو ازت بخرم برا 2 -3 سال !!!! خودم حالا هر هر به سادگی و گاگولی خودم می خندم . حدود 1 ملیون تومن ایشون از من پول گرفت . من شهرستانم و بهش دسترسی نداشتم . من صبح زود ساعت 8 مثل دستپاچه ها و بخاطر اینکه آقا امید عزیز ما ناراحت نشه سریعا رفتم یه ATM پیدا کردم و پول رو کارت به کارت کردم و قرار شد با اولین پرواز که شب ساعت 8 بود طوطی و مینا رو بفرسته آقا شب شد و قرار شده بود بفرسته که زنگ زد و گفت آقا من نتونستم بفرستم چون تاکسی یادش رفته پایه های قفس رو ببره . من همیجامجددا مشکوک شدم و بهش گفتم این طوطی ضعیف می شه این رو نفرست و خواهشا عوضش کن و من طوطی عصبی نمی خوام که گفت باور کن خداشاهده این بهترین طوطیمه حیفه بهت ندمش ( نندازمش ) که باز طبق معمول به دلیل اعتماد بی جا قبول کردم . فردا شب شد و آقا امید عزیز ما که ما خیلی دوسش داشتیم قرار شد طوطی خوشگل من رو بفرسته و بعدش هم مینا رو بفرسته منم به پسرخاله هام زنگ زدم که آقا بیاین که طوطی خریدم و با هم بریم فرودگاه تحویلش بگیریم . شب شد و رفتیم و پکیج رو تحویل گرفتیم . اوردم خونه سریع قفس رو سر هم کردم دیدم ای وای این جای کثافت ها و کثیفی ها چیکار می کنه اینجا . مخم هنگ کرد . دیدم بقیه لوازم رو هم اصلا نفرستاده !!!!!! نه اسباب بازی ها نه سنگ مینرال بزرگ نه سی دی ها و نه هیچ چیز دیگه ای نفرستاده !!!گفتم فدای سر امید جان . قفس رو دست دوم داده ایراد نداره سریع می شورمش و بقیه چیزارم برام فردا با پست می فرسته مهم خود طوطی خوشگلمه که لطف کرده و سفارشی بهم داده . در باکس پرواز رو باز کردم و طوطی رو هدایت کردم به داخل قفس که چشمم بهش افتاد ![]() به جای یه طوطی خوشگل مامانی چشم دودی که با هم قرارش رو گذاشتی بودیم و این بی شرف از من 430 هزار تومن ( ماکزیمم پول یک جوجه طوطی وحشی 400 تومن بود ولی این بی شرف گفت می خوام یکی بفرستم که نظیر نداشته باشه و باید پول بیشتر بدی ) به من یه طوطی چشم طوسی سرماخورده و ضعیف و مردنی با بال شکسته - آویزان و داغون داده . باورم نمی شد یه مرد اینقدر می تونه ... و ... باشه ( حیف اسم مرد - ننگ بر تو شیاد ...) و حدود 3 دقیقه نشستم و فکر کردم . سریعا زنگ زدم به امید شیاد دیدم گوشیش رو کد داده که زنگ نخوره . اس ام اس دادم گفت این چیه فرستادی من راضی نیستم می خوام پس بدم که اقا اس ام اس داد گفت تماس بگیر . تماس گرفتم نمی دونید چجوی مثل نقل نبات قسم و آیه می خورد که من در جریان نبودم و بالش سالمه و فلان و فلان . اره ارواح .... . طوطی به اون مردنی رو کور بودی ندیدی ؟ بال شکسته و آویزونش که از 10 متری تو ذهن می زنه رو تو ندیدی ؟ تو راست می گی عزیزم قفس دست دوم پر از کثافت رو کور بودی ندیدی ؟ گفت بگذار فردا بالش صاف و صوف می شه و به جان مادرم من ندیدم ( بدبخت عوضی جان مادرت رو بخاطر چی به دروغ خوردی ؟ ) . از این شیاد که ناامید شدم سریعا اومدم تو سایت ها و به سایت پرشین پت برخوردم و دیدم یه دکتر یه تاپیک داره تو این سایت و به کاربران کمک می کنه که ازش کمک خاستم .خلاصه می کنم آقا ما هر شب زنگ می زدیم به امید شیاد عزیز و می گفتم نمی خوام یه بهونه ای میاورد می گفت نفرست تو راه می میره . تا 5 روز بعد که فوق العاده ناراحت بودم چون طوطی داغون بود گفتم اگه مرد با من اگر سالم رسید تو یه طوطی دیگه بفرست که با نارحتی گفت باید 50 % پولش کم بشه ![]() ![]() ![]() دقیقا قیافه ام همینجوری شد گفتم مردک ناحسابی من مگه این پرنده چلقوز رو دیدم و پسندیدم و می خوام پس بفرستم که مثل آدم حسابی ها می گی باید 40 - 50 % کم بشه ؟ طوطی مردنی دادی زبون درازی هم می کنی ؟ آقا بحثمون بالا گرفت و تلفن رو روم قطع کرد . فهمیدم که چه .... تشریف داره و عمدا این طوطی رو به من داده که من نتونتم پس بفرستم . فهمیدم که چرا می گفت این طوطی رو باید بدم چون این آدم .... طوطی دیگه ای نداشته . فهمیدم اون بهانه ها برای چی بود . ( حتی اگر دیده باشید تو وبلاگ آموزش شیادیش چندین جا گفته تخفیف ویژه برای جنوبی ها ) خیال می کنید چرا ؟ یکی به من بگه چرا ؟ جنوبی ها خوشگلن یا خوشتیب ؟ نخیر قربان چون به راجتی آب خوردن سرشون رو کلاه می گذاره و یه آبی هم روش ... به همین دلیله که دام بزرگی در اینترنت پهن کرده و خون ادمای بیگناه رو میمکه. بله دوستان به هیمن سادگی سرم کلاه رفت ! این رو فراموش کردم بگم که مینای بنگالی که خریدم به نظرتون چی شد ؟ اون دیگه اقا راحتم کرد و عینا پس از 1 هفته مرد !!!!! مروری می کنیم بر کلاه برداری های اقا امید شایگان آذر بزرگ شیاد صنف پرنده فروشان : فروش یک عدد طوطی چشم طوسی سرماخورده با یک بال شکسته به جای یه طوطی چشم دودی بسیار خوش اندام و زیبا فروش مرغ مینای مریض که پس از 1 هفته مرد . فروش 2 قفس استیل هر دونه 80 هزار تومن ![]() این قفس رو همین الان من با پایه اش تو شهر خودمون 55 گیر اوردمگرفتن چیزی حدود 100 هزار تومان هزینه انتقال هواپیمایی که در اصل برای پرنده 18 تا 20 هزار تومانه و برای قفس ها هم وزن می کنند شاید نهیتا بشه 30- 35 تومن باشه و اون نا نجیب بی خودی 100 هزار تومن کلاه برداری کرد ..... نفرستادن سنگ مینرال - اسباب بازی های عوضی به جای تاب که بدرد نخورند فروش بالاجبار خاک افریقایی و سی دی های مسخره اش که واسش پسشون می فرستم چون اینجور آدمها مریضند . گدایان اینترنتی هستند . نیاز به پول دارند و چون نمی تونند به دست بیارند شیادی می کنند . به خدا اگر به جای اینکار شماره حساب بده بگه من مستحقم و هر کس یه چیزی کمکم کنه خیلی ها مثل من کمکش می کنند . چه می شه کرد مستحقه و نیازمند و خداییش گناه داره . حال با این توضیحاتی که دادم از شما ها خواهش می کنم به هیچ کس اعتماد نکنید . در خرید عجله نکنید . تا می توانید اطلاعات جمع کنید . مهم تر از همه چیز به پرنده فروش جماعت اعتماد نکنید . حتی تو سایت این شخص نا محترم و شیاد و کلاه بردار حرفه ای آقای امید شیاد عذر می خوام امید شایگان آذر نرید چه برسه که بخواید خرید هم کنید . مجددا تکرار می کنم این تاپیک هیچ ربطی به سایت نداره و بحث رقابت و این حرف ها نیست و موضوع بالا تجربه شخصی منه و مطمئنم به درد خیلی ها می خوره . من با هیچ کس پدر کشتگی ندارم ولی نمی گذارم هر حقه باز بی شرافتی براخودش تو اینترنته راست راست چرخ بزنه و بتونه سر این و اون کلاه بگذاره اونم با داشتن یه وبلاگ دره پیت . جالب می دونی چیه ؟ من محترمانه ازش خاستم عذرخواهی کنه و بابت کلاه برداری که کرده خسارت بده می دونی چی می کنه ؟ در عین گستاخی در میاد می گه غلط کردی ندیده خریدی اگر ندید بخری همینه عزیز و نمی شه کاریش کرد !!!!!! وای وای وای .... چقدر تو بی .... . خودت با اون زبون درازت نگفتی بهترین رو برات می فرستم ؟ چقدر زبون ریختی تا پول من رو از چنگم در بیاری حال من غلط کردم ازت خرید کردم نه ؟ بله من و امثال من اشتباه کردیم و اشتباهم هم اعتماد به یک کلاه بردار حرفه ای مثل تو بود . خودت با زبون خودت داری تو وبلاگت می گی هر کس ندیده بخره قراره سرش کلاه گذاشته بشه ... یه 24 ساعت هم تو وبلاگت موند و خیلی ها دیدند و تا فهدیمی که چه غلطی کردی و پاکش کردی خیلی ها خوندند پس عزیزم دیگه خواب مشتری شهرستانی رو ببینی . می دونم که تو خیلی پر رو و پست هستی و می خوای بگی اینا همش دروغه اقا کو مدرکت ؟ عزیزم بیا اینم مدرک .. این 2 تا عکس و فیلم چند ثانیه ای از طوطی دوست داشتنیه منه که پس از 6 ماه پرستاری من حالش خوب شده ولی بالش همچنان مشکل داره چون تو بی شرف بجز سرمایی که داشت بال شکسته فروختی . این طوطی با هزار آرزو میاد رو قفسش می ایسته ولی 10 سانتی متر هم نمی تونه بپره چه برسه که پرواز کنه و با سر می خوره زمین . مجددا بلند می شه و میاد رو قفس باز هم تلاش می کنه بپره و مجددا با سر می خوره زمین . این صحنه ها رو که می بینم آتیش می گیرم . ننگ بر تو شیاد ... : این باکس پرواز رو که می شناسید ؟ این باکسیه که امید خان برای فرستادن به شهرستان ها ازش استفاده می کنه . همینطور که عرض کردم 2 تا باکسه یکی برای مینا و یکی برای طوطی خاکستری . بالایی رو برای مینا می گذاره و پاییینی رو برای طوطی : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این هم مدرک به این واضحی که مبدا و مقصدش و کد بارنامش مشخصه و می شه تو آرشیو هواپیمایی در آورد که مربوط به انتقال چی بوده : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این هم 2 تا کلیپ از پرنده عزیزم که با بال شکستش تلاش برای پریدن می کنه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] امید جان مثل اینکه هوا پسه نه ؟ نکنه میخوای بگی اینها فوتوشاپه ؟ کجاش رو دیدی ؟ لازم باشه به وحدانیت خدا قسم بنر می دم بالای 10 تا سایت و کلاه برداری هات رو افشا می کنم یک ملیون تومن من که حاصل دسترنج خودم بود و از هیچ کس نگرفتم دود شد رفت هوا نمی گذارم پول بقیه رو بخوری !!! آقا امید می دونم داری این تاپیک رو می خونی . بدون که من مجازی نیستم و خودتم خوب می دونی چه کسی هستم و نمی تونی این قضیه رو ماست مالی کنی . از طریق قانون دارم کار رو دنبال می کنم ولی کمی طول می کشه در کنارش شک نکن که در تمامی سایتها افشاگری می کنم . نمی گذارم به این سادگی ها از این به بعد کار کنی . خوشبختانه اینترنت مجانی هم زیر دستمه و وقت فراغت هم بسیار دارم پس بچرخ تا بچرخیم . فقط در یک صورت کوتاه میام . تکرار می کنم من هیچ دشمنی باهات ندارم . بیا تو همین تاپیک که یه جای بی طرفه رسما عذر خواهی کن و بگو دلیل کارهایی که کردی چی بوده ؟ راستش رو بگو ... بگو عمدا یا سحوا کلاه برداری کردم و منظوری نداشتم و حاظرم جبران کنم و اعتبارت که رو به متلاشی شدنه رو نجات بده وگرنه من کوتاه بیا نیستم و مثل سایه دنبالتم . پام هم برسه تهران شخصا از خجالتت در میام و آنچنان آبروریزی تو مغازت راه میندازم که به چه کنم چه کنم بیفتی . این پول ها خوردن نداره . با این کلاه برداری ها به هیچ جا نمی رسی . تشکر از دوستانی که وقت گذاشتند و این تاپیک رو مطالعه کردن ولی باور کنید ارزشش رو داشت . خواهش می کنم کسی توهین نکنه که این تاپیک مرجعی بشه برای دوستانی و بتوانند از دام ایشون فرار کنند . به امید روزی که انسانیت و شرافت به عنوان یه اصل تو تمام مردم ایران زمین دیده بشه و کسی مثل امید شایگان ها نتوانند از هموطنان خودشون سوء استفاده کنند . ویرایش توسط میلاد : 22nd January 2010 در ساعت 03:49 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 38 کاربر برای این پست سودمند از yebordi عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, afshinhemmati, armin121, aysani, bahar-m, bita.b.m, dooni66 , elnur, farod, HAM3D, hamid_khapid, hrc123, LOVE ANIMALS, m.en, majid ha, Maria 81, meshkyvapany, milads, NARAQI110, owtana, paniparis, Parparak, Peg@h, peta, pouyanil, rose1, sara_ranjbar1977, shahrzad, sheeva, sjalal, slmz, Soltan, uranusmen, نیما, پریا, Venom, حامی حیوانات, سپيده ي مهرباني |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2009
1,503 بار در 491 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز شما خودت گفتی کسی توین نکنه ولی خودت کلی توهین کردی بهش
در ضمن شما میری خرید لباس نمی پوشیش ببینی بهت می یاد یا نه رنگش بهت می یاد یا نه؟؟؟؟؟ به نظر من اشتباه از خودت بوده طوطی رو ندیدی برای جی خریدی به هر حال یه تجربه گرون کسب کردی که تو زندگیت به کسی اطمینان نکنی |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت فنی سایت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
9,197 بار در 1,633 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان لطفا توجه داشته باشند :
با توجه به تاپیک مطرح شده ، ما برای اشخاصی که از اون ها اسم برده می شه ، این حق رو قائلیم که با ذکر دلایل و مدارک جوابیه ارسال کنند و جوایه اون ها هم در این تاپیک درج بشه . ضمن اینکه این حق رو قائلیم ، لازم به ذکر هست که آقای شایگان به جای ارسال جوابیه و ارائه توضیح ، با دفتر تماس گرفته و به ناسزا گویی و توهین پرداختند !!! اما همچنان در صورتی که جوابیه ای داشته باشند ، درج خواهد شد . البته جوابیه ای مودبانه !!!
|
|
|||||||||||||||||||||
| 27 کاربر برای این پست سودمند از میلاد عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
216 بار در 44 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از ته دل نفرینش کردم وامیدوارم بلایی سرش بیاد که 10 برابر پولی که ازت دزدیده خرج دوا دکترش کنه
مطمئن باش جوابه کارشو میبینه شما هم برای خرید پت حتما به مراکز معتبر مراجعه کنید چون خرید حیوان با خرید سی دی و عطرو ادکلن فرق میکنه خیلی سخت به افراد غریبه اعتماد کنید تا آسیب نبینید خیلی متاسف شدم موفق باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از الهه ناز عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
تشکر بابت نظرت ... عزیزم لباس با حیوان قضیه اش به کل فرق می کنه . البته از اینکه من نادانی کردم توش شکی نیست ولی بیا کاری کنیم کس دیگه ای این اشتباه و بچگی رو نکنه . ضمنا باز من کنترل خودم رو از دست دادم و چون سینه سوخته هستم با یادآری بعضی مسائل کمی تند شدم که چون من آدم بی ادبی نیستم بعضی از جملات رو ادیت کردم . باور کنید با یه شیاد یهتر از این نمی شه صحبت کرد نقل قول:
بله میلاد جان من هم بی صبرانه منتظرم . گشتم تو انباری خونمون 2 تا مدرک دیگه پیدا کردم که ایشون رو کیش و مات می کنه . دیگه نمی دونم چه مدرکی باید بگذارم ... حیف که بارنامه رو اونروز از عصبانیت 60 تکه کردم وگرنه اونم می گذاشتم ولی مطمئنم مدارک کافیه |
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از yebordi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ضمنا دوستان عزیز . هر کس دیگری هست که این آقا کلا برداری کرده می تونه اینجا آدعای حیثیت کنه ... من می خواهم قانونی این مسئله رو پیگیر بشم . مملکت قانون داره .... فقط باید پیگیری کرد و نباید بیخیال شد ...
شنیدم کسان دیگری هم هستند که بدجوری مورد کلاه برداری های این آقا قرار گرفتند و آزرده خاطرند . امیدوارم اون ها رو هم پیدا کنیم و دست به دست بدیم رسما و قانونی حق خودمون رو پس بگیریم چون اگر شکایت از یک نفر بیش از 2 - 3 نفر باشه قضیه تبهکاری می شه پرونده تشکیل می شه و طرف به صورت جدی و قانونی تحت پیگرد قانونی قرار می گیره . خوشبختانه من در دادگستری و دادگاه تهران آشنا دارم و می تونم اقدام کنم ..... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از yebordi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
312 بار در 78 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من تو تایپیک قبلی نظرم رو گفتم .. اما دوست من به قول افشین همتی عزیز.. قرار بود توهین نکنی .. خودت که از همه بدتر بودی...** ببخشید هم ناراحت شدم هم کمی هم به نوع حرفهات خندیدم که کلی بد و بیراه بار شایگان میکنی و بعد ش میگی تشکر از دوستانی که وقت گذاشتند و این تاپیک رو مطالعه کردن ولی باور کنید ارزشش رو داشت . خواهش می کنم کسی توهین نکنه که این تاپیک مرجعی بشه برای دوستانی و بتوانند از دام ایشون فرار کنند .
من هم از اقای شایگان میخوام اگر میخواهند دفاعی بکنند تشریف بیارند و برای تنویر افکار دوستان توضیحاتشون رو مرقوم بفرمایند.مطمئنا برای خودشون هم خوب هست اگر توضیحاتی بدند.) البته با صحبتی که مدیر فتی سایت کردند بعید میدونم). همه ما منتظره صحبتهای ایشون هستیم... امیدوارم از اینگونه مسایل ر ا شاهد نباشیم..
|
|
|||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از uranusmen عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
تشکر بابت نظرت . کاملا صحیح می فرمایی من در بعضی از جاها تند شدم ولی شما خودت رو بگذار جای من . مورد کلاه برداری قرار می گیری اون هم از نوع سنگینش . اگر یه دی وی دی خریده بودم خراب بود می گفتم جهنم 1000 تومنه اما بحث 1 ملیون تومن پول بی زبون منه که واقعا با سختی به دست اومده . نمی خوام خالی ببیندم که این آخرین پول زندگیم بوده که به دست آوردم نه چون اینجوری نیست .. جوونم کار می کنم مجددا زندگیم رو می سازم ولی چرا اینجوری بشه چرا ایشون کلاه برداری کنه و تاوان کارش رو پس نده ؟ ایشون ادعاش آسمون رو سوراخ می کنه بعد طوطی بال شکسته می فرسته ؟ مینا مردنی می فرسته ؟ تاره بعدشم زیر بار نمی ره زبون درازی می کنه ؟ توهین می کنه ؟ می گه غلط کردی ندیده خریده . این یه جملش رو که دیدم فهدیم چقدر این شخص کثیفه . من تو یه حانواده فرهنگی بزرگ شدم و 30 سال پدرم درس داده تو این کشور و می دونم باید با آدم ها چجوری رفتار و برخورد کرد و هرگز به کسی توهین نکردم ولی ایشون خودشون مسببند . طوطی بال شکسته داده . تو کلیه وسائلی که فرستاده حقه بازی بوده . مینا هم که مردنی بوده و بعد از چند روز مرده بعد بیاد توهینم بکنه ؟ بیاد اینجا چی بگه ؟ چی داره بگه ؟ باید بگذارید خوب فکر کنه 2 تا دروغ دیگه بسازه بیاد بگه . بگه من طوطی رو ندیده فرستادم که نمی شه چون قبلش مثل ... بهم دروغ گفته و بین 25 تا طوطی برام انتخابش کرده (( آره جان همه .... ) . بگه طوطی تو بار ضرب دیده ؟ خیر عزیزم اگر هر ضریه ای هم خورئه باشه بالش نمی شکنه . طوطی رو ول کنه قفس پر کثافت رو چه کنه ؟ اسباب بازی ایرونی مسخره رو چه کنه که به جای خارجی قالب کرده ( اونم تازه من تاب 15 تومنی خاستم اسباب بازی 10 تومنی فرستاده )) . قفسی که 2 برابر قیمت فروخته رو چه کنه ؟ 70 هزار تومن پول پروازی که اظافه گرفته رو چه کنه ؟ ایشون یه شیاد به تمام معناست و کارایی کرده که کوچکترین توجیهی نداره . طوطی که سرماخورده بود من بهش زنگ زدم گفتم سرما داره چی بهش بدم ؟ می دونید چی به من گفت ؟ میگه استامینفون کدئین بریز تو آبش !!!!! بهش گفتم چی می گی شایگان مگه سردرد داره که استامینفون بدم مگه آدمه ؟ گفت ببخشید هواسم نبود سرماخوردگی بزرگسالان بده !!!! این آدم اینقدر ادعاش می شه بعد مبانی دامپزشکی رو هم نمی دونه که نباید قرص انسانی رو تو هیچ شرایطی به طوطی داد . حالا حالا ها دارم براش . منتظرم یه پست بده . خیای دوست دارم یه پست بده ببینم چه دروغی جور کرده یه کم بخندیم این جمله زیبا رو هم سردر وبلاگ کلاه برداریش نوشته : باسپاس از ورود شما به دنیای منقار کج ها پت شاپ تخصصي طوطي ها اطلاعات و اموزش Parrpt shop آخه آقای شیاد مو قشنگ وقتی بلد نیستی مجبوری کلاس بگذاری که باز گند بزنی ؟ تو رو چه به تایپ انگلیسی ؟ بدو بدو برو درستش کن که اساسی گند زدی به سر در وبلاگت . بدو بابا |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از yebordi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,476 بار در 2,320 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیزم:
واقعا بابت اتفاقی که برات افتاده ناراحت شدم.... این جور آدمها دور و بر همه مون زیاد هستن.... باز هم خوبه این تالار ها هست و تو میتونی این مسائل رو بازگو کنی..... امیدوارم به حقت برسی و دیگرانی که اینو میخونن هم درس بگیرن |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
4,440 بار در 1,246 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم میتونم کمکت کنم تو خراب کردن سایتو یه سری مسائل که نتونه کلاه برداری کنه دیگه چند نفر هکر هم میشناسم سیتشو یه کاری کنن که فهمه از کجا خورده اگر کمک خواستی حتما پشتتم
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| معرفی, کلاه, پرنده, ای, اخطار, به, بردار, حرفه, دوست, داران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|