![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2009
9,186 بار در 1,697 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
انجمن جانور شناسي لندن اعلام كرد: اوكاپي، اسب شاخ داري كه بيش از 50 سال تحت حمايت و حفاظت محيط زيست است را در جنگلهاي كنگو يافته و براي اولين بار طي اين چند دهه از اين حيوان تصوير برداري كرده است.
به گزارش رويترز، اوكاپي همانند گورخر راه راه بوده و زبان سياهي هماند يك زرافه دارد و زيستگاه اين حيوان فقط در جنگل هاي شرقي جمهوري دموكراتيك كنگو است كه البته اين ناحيه طي يك دهه گذشته خشونتهايي را در خود داشته و همين امر سبب كشتار بيش از اندازه اين حيوان نادر و كمياب شده است. دكتر نوئل كامپل، رييس انجمن جانور شناسي لندن گفت:اوكاپي حيواني خجالتي است اما ما توانستيم اولين و تنها تصوير را از اين حيوان بگيريم. وي افزود: دو سال قبل، محققان پارك ملي كنگو تصميم گرفتند تا اين حيوان را در اعماق جنگلهاي اين كشور بيابند و از جمعيت محدود آن حفاظت كنند. اين حيوان در سال 1908 ميلادي كشف شد اما پس از سال 1958 ميلادي يعني 50 سال بعد از كشف اين حيوان تك شاخص،هيچ مدركي و اثري از آن يافت نشد. بنابراين كشف مجدد اين حيوان و حمايت و حفاظت از آن، وظيفهاي بسيار بزرگ است. امانوئل دو مرود، رييس پارك ملي كنگو گفت: تصاوير توسط يك دوربين بسيار قوي كه در مكاني دورتر از محل زندگي اوكاپي نصب شده بود،گرفته شده است. ما توانستيم سه اوكاپي مجرد را بيابيم و هم اكنون در پي يافتن بقيه گروه هستيم تا بتوانيم از جمعيت آنها سرشماري انجام دادهو براي بقاي حياتشان برنامه ريزي كنيم. منبع خبر : ايسنا
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
3,240 بار در 1,069 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جالب ... کاش یه عکس ازش بود .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به تالار مربوطه منتقل شد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
10 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
کارتون یونیکور که نشون می داد همین بوده
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Jan 2010
2,426 بار در 791 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه خوشگله
بیتا جون مرسی از مطلبت |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,351 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خيلي جالب بود............
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
168 بار در 63 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالب بود.فکر می کردم اسب شاخ دار حالا غیر از کرگدن که بعضی ها بهش این نسبت می دادن افسانه است.شاید بعضی از داستان هایه قدیمی وافسانه ای مثل اسب بال دار یا دیوه سپید هم ریشه در واقعیت داشته باشه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
193 بار در 65 پست از ایشان تشکر شده است