![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
30,565 بار در 7,872 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حکیم مهر - مسوول کلینیک دامهای کوچک در اصفهان گفت: طبق تحقیقی در اصفهان بر روی 90 نفر که 45 نفر آنها گربه خانگی نگهداری میکردند و 45 نفر دیگر هیچ ارتباطی با گربه نداشتهاند، به این نتیجه رسیدیم که 45 نفر دوم که ارتباطی با گربه ندارند، به نوعی بیماری انگلی که گربه در طول 15 سال زندگی خود 3 روز آن را دفع میکند، مبتلا هستند.
سام ترکان اظهار داشت: این بیماری انگلی از طریق گوشت، سبزی و... نیز قابل انتقال به افراد است. وی افزود: گربه تمیزترین حیوان خانگی است، خانوادههای ساکن در مناطق کویری مانند اصفهان به نگهداری این حیوان بیشتر از دیگر حیوانات علاقهمند هستند. مسوول کلینیک دامهای کوچک در اصفهان تصریح کرد: نگهداری حیوانات در منازل نیازمند شرایط خاصی از جمله شرایط بهداشتی، ارتباط با دامپزشک، صرف وقت برای تربیت حیوان و... است. ترکان بیان داشت: نگهداری حیوان در منازل میتواند موجب رافت قلب در افراد شده و حس مسوولیت را در فرزندان تقویت کند. مسوول کلینیک دامهای کوچک در اصفهان افزود: در حال حاضر بین 3 تا 4 هزار حیوان خانگی در 17 کلینیک اصفهان پرونده دارند و نام آنها در این کلینیکها ثبت شده است که به نظر من بیشتر این حیوانات سگ و سپس پرندههای زینتی هستند. وی گفت: حیوانات بیماریهای خاصی دارند که برای پیشگیری از آنها باید واکسیناسیون شوند و لازم است که هر 6 ماه یک بار آنها را به نزد دامپزشک برد.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jan 2009
2,581 بار در 720 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون بهناز جون. خیلی خوبه که روزنامه ها و نشریه ها این گونه مقالات رو چاپ کنند تا آگاهی مردم عادی نسبت به حیوانات خانگی بیشتر بشه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از ژنوسا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
7,901 بار در 1,695 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربه واقعا تمیز ترین پت محسوب میشه
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از owtana عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
3,189 بار در 1,054 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا خوبه که مردم اینا رو بخونن تا افکار غلطی که راجع به حیوانات دارن از بین بره .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Venom عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Feb 2009
459 بار در 97 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سپاس از عنوان چنین مقاله ای توسط شما.
صلوات. به به به به به به سرانجام اجازه ی عنوان چنین مطلبی در آزادترین کشور در کهکشان راه شیری داده شد. امیدوار شدیم. مهران |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از abdijustmusic عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Nov 2009
2,670 بار در 477 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دامپزشک های دیگه لطفا" سریع پیش قدم شوید و سعادت دادن همچین فتوایی در مورد سایر حیوانات مورد ظلم قرار گرفته را نصیب خود کنید تا نام شما در تاریخ به عنوان اولین ها ثبت شود ، بشتابید که وقت تنگ است ...
خب ، برای سگ کی اول پیش قدم میشه این عنوان رو نصیب خودش کنه : " یک دامپزشک : سگ تمیزترین حیوان خانگی بعد از گربه است" |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از HAM3D عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2010
316 بار در 90 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جالب من هميشه فكر ميكردم موي گربه براي انسان بيماري ايجاد ميكنه،يعني اينطور نيست؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
149 بار در 34 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون بهناز جون به خاطر اين مطلبت اجازه ميدي اين مطلب توي وبلاگم بذارم چون هنوز ادمهاي بي فرهنگ زيادي فكر ميكنند گربه ناقل انگله مثلا فردي كه تازه وارد خانواده ما شده خودش كه از حيونها بدش مياد متاسفانه داره اين فكر را به ديگران هم منتقل ميكنه اما كور خونده تا وقتي من هستم نمي تونه ان ادم بايد اينو بخونه
خيلي متشكرم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پرنيان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2010
885 بار در 163 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بیشترین بیماری مشترک با انسان رو خود انسان داره پس بابا مامانامون رو بندازیم برن
وقتی این همه واکسن و ااسپری زد کوفت و زهر مار هست اخه من نمی دونم چه مرضی میخوایم بگیریم من اتاقم یه باغ وحش به تمام معناست تا حالا اندازه موهاس سرم هم به گربه و سگ دست زدم هنوز نمردم از اون خطرناک تر با کلی ادم که گفتم بیشترین بیماری مشترک رو دارن رابطه داشتم ولی هنوز هیچیم نیست اخه وقتی به نظافت اینا برسی دیگه بیماری از کجا میخواد بیاد من موندم
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از iranshah عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| یک, گربه, است, تمیزترین, حیوان, خانگی, دامپزشک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|