![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,774 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اسفنج سبد گل ونوس يا Venus' flower Basket Sponge
از جنس اوپلكتلا Euplectella است كه در آبهاي عميق درياي هند غربي و و شرق آسيا ديده ميشود .اين اسفنج اسكلتي سيلندري شيشه اي پيچيده و بغرنج دارد كه ميناي توجه و مطالعات خاص در مبحث انتقال نور قرار گرفته است . پروفايل اسفنج سبد گل ونوس : اسفنج سبد گل ونوس Venus' flower Basket Sponge / Euplectella aspergillum نام علمي : Euplectella aspergillum نامهاي د يگر: Spanish: Regadera de filipinas; Norwegian: Venuskurv. طبقه : Lyssacinosida خانواده : Euplectellidae توزيع جغرافيايي : ايندوپاسفيك غربي از فيليپين تا غرب آفريقا خصوصيات زيستي : در بستر نرم و لجني از عمق 44 تا 463 متر ديده ميشود . غذا و تغذيه : احتمالا با فيلتر كردن آب ، غذا را به دست مي آورد . توليد مثل : اطلاعي در دست نيست رفتار: مشخص نيست . اين اسفنج با ساختار ويژه اسكلت بدنش ، به عنوان الگويي خاص در مطالعات فيبر نوري و سلولهاي خورشيدي قرار گرفته است كه سعي ميشود در پستهاي بعدي به آن پرداخته شود . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منبع:راز بقا
من از تو با همه گفتم که گریه بگیرم من از تو با تو نگفتم که در تو بمیرم ... ویرایش توسط ساقی : 12th January 2010 در ساعت 03:03 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از ساقی عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |