![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
1,376 بار در 346 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان
بنجي رو يادتون مياد ؟ داداش ميلو بود و برادرم ازش نگهداري ميكرد امروز بعدازظهر بنجي مياد توي باغ كه طبق عادت هميشگيش هم يكمي بازي كمه و هم اينكه دستشويي بره . برادرم آبادانه و خونه به شكليه كه وسط يه باغ قرار گرفته ( دوستان آباداني حتما با منطقه بريم آشنايي دارن ) خلاصه در باغ باز بوده همينجور كه بازي ميكرده يهو چشمش به يه گربه ميوفته و ميدوه دنبالش و از در خونه ميرنه بيرون. تا داداشم مياد بگه بنجي بيا ! يهو يه ماشين با سرعت مياد و ... ![]() توي راه درمانگاه بنجي نازنين براي هميشه چشمشو مي بنده ![]() داداشم داغون شد ، توي خونمون همه از گريه اين مرد 32 ساله به گريه افتادن حتي پدرم ... تازه راننده با بي ادبي گفته : خب ببخشيد ، مگه چي شده ؟؟؟؟ انگار به آدم زدم !!!!! بياين ببرينم كلانتري !!!! ![]() ![]() خيلي متاسفم براي مردمي كه ادعاي انسانيتشون گوش فلكو كر كرده ![]() دلم براي داداشم خيلي ميسوزه . با اينكه مقصره و من بارها بهش گفته بودم: بنجي هرچقدر هم حرف گوش كن باشه تو بايد جلو اتفاقو بگيري ، اما دلم نيومد چيزي بهش بگم ![]() از اون بدتر اينه كه توي اين هفته مياد تهران براي كاري ، چجور ميلو رو نشونش بدم . ياد بنجي ميوفته و دوباره روز از نو روزي از نو ![]() بدي ما اينه كه خانوادگي زيادي عاطفي و وابسته ايم ، خيلي نگرانشم ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 30 کاربر برای این پست سودمند از Maria 81 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
4,146 بار در 979 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا متاسف شدم
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
4,657 بار در 1,001 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واييييييييييييييييييي ماريا جان چه اتفاق وحشتناكيييييييييييييييييي ييي!!! الهي من بميرم!!! آخه چرا! واقعا كه به جاي معذرت خواهي و عذاب وجدان كه يه سگو زير كرده طلبكارم هستتتتت؟؟؟ واقعا براش متاسفم ..نفرين نميكنما ولي از خدا ميخوام بهش نشون بده كه مردن حيوان هيچ فرقي با مردن انسان نميكنه!!!
ماريا جان داداشت بايد يجوري جاي بنجي عزيز رو پر كنه!! هر چي تنها بمونه بدتره!!! از صميم قلب درك ميكنم حالتونو و تسليت ميگم.....روحششششششششششششششش ششششش شادد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,851 بار در 6,361 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وااااااااااااااای خدای من چقدر خبر تصادف سگها تکرار میشه ...
خدایا واقعا متاسف شدم دوست عزیزم .. خیلی .. امیدوارم داداشت صبور باشه . اما آخه چراااا ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,319 بار در 2,431 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خبر ناراحت کننده ایه ولی مسئولیت فاجعه با برادر شماست که درب منزل را باز گذاشته بود دوست عزیز، نه رانندهء خودرو. اگرچه در ناپسند بودن برخورد بد راننده شکی نیست.
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,682 بار در 2,345 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا سخته سخت ترین چیز تو دنیا
متاسفم تازه راننده با بي ادبي گفته : خب ببخشيد ، مگه چي شده ؟؟؟؟ انگار به آدم زدم !!!!! بياين ببرينم كلانتري نمی دونم چی بگم این جور ادما اگه قانون نبود ادمم میکشن فرق نداره
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
223 بار در 64 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باید گردن اینجور آدماروخورد کرد .مگه تو آمریکا خونه هاشون در داره ؟ من فکر میکنم اونجا اگه این اتفاق میوفتاد گواهینامه طرف رو پیوست میکردن.
برای آگاهیتون میپرسم بهتون میگم.
دوستان عيد باستانى ايرانيان نوروز قراره در سازمان ملل به اسم افغانستان ثبت بشه خواهش ميكنم اگه اصالت ايرانيتون رو دوست دارين به لينك زير برين و اعتراض كنين http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?Norouz توجه داشته باشين كه تعداد اعتراضات بايد به 1 ميليون برسه از همه درخواست میکنم این امضا رو برای خودشون قرار بدن تا همه ببینن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,870 بار در 6,342 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی خیلی متاسفم شدم
امیدوارم دیگه از این اتفاق های بد و ناراحت کننده نیافته خیلی متاسفم دوست من. هرچی هم مقصر برادر شما بود راننده باید مواظب بود
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2009
9,181 بار در 1,697 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
وای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم.......طفلکی......الهی بمیرم براش........خدا صبر بده به برادرت و خانواده گلت......
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jan 2009
1,131 بار در 318 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واااااااي حيوني بهتون تسليت مي گم چقدر به برادرتون سخت مي گذره ادم حس مي كنه چيزي از وجودشو از دست داده مخصوصا اگر خودتون دفنش كرده باشين
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كرد, و, بنجي, تصادف |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |