![]() |
|
|||||||
| نژادهای گربه در این تالار به نژادهای گربه و چگ.نگی پیدایش آنها میپردازیم memoli_pishi |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
1,255 بار در 306 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
گربه سیامی (Siamese cat) : گروه زیادی از گربه ها زیر مجموعهء این نژاد هستند . در سایز و اندام گونه های مختلفی دارند . چشم ها در این نژاد آبی هستند و برای همین در بسیاری از اوقات این گربه ها اختلالات شنوایی دارند . تاریخچه:افسانه قدیمی وجود دارد که می گوید پرنسس سیام شبها هنگام خواب انگشتر های خود را در دم گربه مورد اعتمادش قرار می داد تا از گم شدن آنها جلوگیری کند ، یک شب گربه خوابش می برد ، انگشتر ها می افتند و گم می شوند. صبح روز بعد هنگامی که پرنسس از واقعه با خبر می شود خشمگین شده و دم گربه را گره می زند تا از رخ دادن اشتباه دوباره جلوگیری شود و به این دلیل دم سیامی ها در انتها تاب دارد! از افسانه گذشته ، اولین سیامی ها از قصر پادشاه سیام ربوده شده و به اروپا منتقل گشتند. اولین سیامی ها تنها به رنگ کرم با بخشهای پر رنگ قهوه ای یافت می شدند اما در حدود 200 سال پیش سیامی آبی در انگلستان و امروزه سیامی در رنگهای قرمز و شکلاتی نیز یافت می شود.خلق و خو:نژاد سیامی غالباً پر سر و صدا و بازی گوش است ، به توجه زیاد نیاز دارد و علاقه دارد تا همیشه مانند عضوی از خانواده با آن برخورد شود. پر محبت و از تنهایی متنفر است بنابراین اگر ساعات زیادی را خارج از خانه سپری می کنید ، سیامی انتخاب مناسبی برایتان نخواهد بود. توضیحات:نژاد سیامی دارای موهای کوتاه ، بدنی کشیده ، لاغر ، باریک و عضلانی می باشد. باید وزنی سنگین تر از آنچه از ظاهرش به نظر می رسد داشته باشد. استعداد زیادی در فربه شدن دارد ، بنابراین از دادن غذای اضافی به وی خودداری نمائید. گوشها بزرگ و نوک تیز ، صورت مثلثی شکل ، بینی بلند و باریک و چشمها بادامی شکل می باشند. رنگ در قسمت صورت و گوشها ، پاها و دم تیره و در سایر قسمتها خصوصاً سینه و زیر گردن روشن تر می باشد. محل پیدایش گربههای سیامی خاور دور است و در واقع نام آنها از Siam (تایلند کنونی) گرفته شده است. آنها به خاطر خلق و خوی خاصشان در دنیا معروف هستند. این گربهها صدای گوش خراشی داشته و دائم در حال میومیو کردن هستند. گربههای سیامی در محیط خانه نیاز به همدم و دوست دارند. آنها جثۀ متوسط و تا حدی بزرگ داشته، بدنشان کشیده و دراز است و به خاطر نوع پوشش موئی که دارند به آرایش و رسیدگی کمتری نیاز دارند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از Igor عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
4,570 بار در 1,046 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هیچی پرشین نمیشه !
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از dvd-yar-man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,352 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من همه گربه ها قشنگن....از هر نژادي باشن...يه جورايي شبيه هم هستن
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از rozhan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
4,570 بار در 1,046 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اره ولی دردناکه که گربه پرشین واسه کشوره خودمونه ولی از جاهای دیگه وارد میکنن !
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از dvd-yar-man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
132 بار در 46 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
زیباترین نژاد از گربه های موکوتاه و همین طور بی اندازه با هوش.. X:
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از tirdad " عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
10,172 بار در 2,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این گربه ی سیامی خودم بود که اسمش زیپو بود !!
![]() به انحنا ته دم دقت کنید..... واقعا نژاد بی نظیری هست و اگر بتونم باز هم ازین نژآد نگه داری میکنم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
1,255 بار در 306 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دنیا جان سیامی از کجا گیر بیارم ؟ چنده ؟
چه نازه زیپو ! الان کجاست ؟ ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Igor عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
2,270 بار در 486 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اتفاقا یکی از مترجمین عزیز سایت (Rose) هم یک گربه ی سیامی دارن به نام ساشا . که من به شخصه خیلی خیلی دوسش دارم .
مجید.
حیوانات شعور دارند ؛ شکار و صید و خرید ماهی قرمز و تست حیوانی ممنوع! 1-نگهداری ماهی قرمز در تـُــنگ،اشتباه است.نگهداری صحیح از ماهی قرمز اینگونه نیست.(به لینک زیر بروید.) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از m.en عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
2,270 بار در 486 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بچه گربه های سیامی :
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مجید.
حیوانات شعور دارند ؛ شکار و صید و خرید ماهی قرمز و تست حیوانی ممنوع! 1-نگهداری ماهی قرمز در تـُــنگ،اشتباه است.نگهداری صحیح از ماهی قرمز اینگونه نیست.(به لینک زیر بروید.) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از m.en عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
10,172 بار در 2,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من براتون میپرسم دوست عزیزم: زیپو بنده فرار کرد از خونه و بعد از یه هفته همسایه مون اومد گفت این اومده خونه ی ما و بچه ام خیلی دوسش داره ..... رفتم خونه شو دیدم واقعا خوب از زیپو نگه داری می کردن.... منم خوشحال شدم که اونجا جاش خوبه....با وجودی که به پولش خیلی نیاز داشتم اما واگذارش کردم و ازشون خواستم به گربه های کوچه هم غذا بدن..... واقعا تا 6 ماه پیش که اینجا بودن به گربه ها خیلی رسیدگی میکردن......
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| گربه, سیامی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|