![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,580 بار در 825 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خوب دوستان عزیز با توجه به مروری که روی تاپیک های این بخش داشتم فکر میکنم این اولین تاپیک در مورد دستی کردن و تربیت پرندگان باشه . البته من تجربه ی چندانی ندارم و مطلبی را که شخص دیگه ای نوشته را در اینجا قرار میدم ولی امتحان نکردم ببینم جواب میده یا نه . دوستان در صورتی کعه در این مورد اطلاعاتی دارند خواهشن ما را بی بهره نگذارند . با تشکر |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
پرنده حتما باید تنها باشه تا اهلی بشه.اولش که می خرید به مدت یک هفته کاری به کارش نداشته باشید که بهتون اعتماد کنه بعد یواش یواش بیشتر بهش نزدیک بشید و غذاشو بردارید و نزارید که کامل سیر بشه یعنی اینکه هر روز 2بار صبح و غروب براش غذا بزارید تا یه مقدار بخوره و بردارید که خودش رو نیازمنده شما بدونه .چند روز که بگزره می بینید که دیگه بی تابی نمی کنه و تقریبا آروم شده.حالا شما غذاش رو شب بردارید و فرداش بعد از ظهر که حسابی گشنش شده تو دستتون غذایش بریزید و جلوش نگه دارید(البته بهتره بیرون قفس اینکارو انجام بدید چون پرنده به خونش خیلی حساسه)چند دفعه اول زمان زیادی میبره تا بیاد جلو و بخوره.فقط حوصله به خرج بدید و اصلا دستتون رو تکون ندید.بعد از چند روز خیلی راحت میاد نزدیک دستتون و غذا می خوره.وقتی بهتون اعتماد کرد بیشتر باهاش بازی کنید (به هیچ وجه پرنده رو تو دست نگه ندارید که خیلی وحشی میشه)سعی کنید انگشتتون رو ببرید زیرشکمش و مجبورش کنید که بیاد بالا و مطمئا باشید بعد از چند وقت خیلی راحت میاد رو شونه هاتون می ایسته.حتما پرهاشو قیچی کنید که خودش رو به جایی نزنه.از هر بال 6 تا پر رو قیچی کنید.فقط یادتون باشه پرنده باید تنها باشه و من هم توصیه می کنم اول پرنده ی نر رو دستی کنید بعد یه جفت ماده براش بگیرید و همزمان با پرنده نر با پرنده ماده هم بازی کنید.جفت باشن کمتر به سمت شما میان ولی دردسرش هم کمتر میشه.پرنده که تنها باشه مریض میشه .غذا درست نمی خوره.گوشه گیر میشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
راستش من که 3 ماه پیش کاسکومو گرفتم و حدود 8 ماهشه. بعد از سه ماه خودش بدون هیچ تلاش من یواشکی میاد یه غذایی و از دستم میکیره
پرنده تا 2 سالش نشده نباید پرهاشو قیچی کرد چون از لحاظ روحی تاثیر بسیار بدی روش میزاره و حتی در یادگیریشم تاثیر میزاره. نمیدونم من دوست دارم خودش اعتماد بهم پیدا کنه نه اینکه من مجبورش کنم و گناه داره گشنه بمونه. البته این روشیه که همه انجام میدن و حتما خوبه ولی من دلم نیومد که حالا خدارو شکر خودش اعتماد بدون گرسنگی کشیدن پیدا کرده. من هنوز از قفس نیووردمش بیرون اینو ولی باید یاد بگیرم ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
501 بار در 154 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من یه مرغ عشق داشتم بدبخت تخمشو گذاشتو از دنیا رفت
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
آخی خدا رحمتش کنه
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از sara_ka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
شاید این روش در عمل زیاد منصفانه نیست ولی مزیتی که داره اینه که حیوان در مدت زمانی کمتری اعتمادش را به شما بدست میاره و به همین منوال مدت زمان کمتری از شما میترسه . شاید کمی گرسنگی بکشه ولی به جایی اینکه 8-9 ماه با ترس زندگی کند به خاطر فشار گرسنگی در عرض 2-3 هفته مجبور میشه اعتماد کنه و بعد هم که میبینه آسیبی از سوی شما بهش نمیرسه دیگه ترسش هم میریزه .
موفق باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
اولا اینو بدونید نباید پرنده را در دست بگیرید چون میترسه . به مرور که به شما عادت کرد انگشتتون را جلوی پاهاش بگیرید و به پاهاش فشار بدید کم کم روی انگشتتون میاد . البته امیدوارم انگشتتون زور نگه داشتن کاسکو رو داشته باشه.
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
آره ولی من دوست دارم خودش آروم بهم اعتماد کنه. نمی دونم منم اینجوریم دیگه دلم نمیاد گرسنه بمونه
ممنون از بابت اومدن رو دست کم کم باید در قفسشو باز کنم
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
2 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام.من تازه ثبت نام کردم و اولین باره که چیزی می نویسم!امیدوارم حال همتون خوب باشه...من خیلی به حیوانات علاقه دارم با اینکه سنم خیلی زیاد نیست(17سالمه)ولی تقریبا همه جور حیونی نگه داشتم و اهلی کردم.3 سال بود یه شاهین داشتم که دست اموزش کرده بودم طوری که صبح زود و غروب برا شکار می رفت ولی بازم بر می گشت.اسم پسر چنگیزخان روش گذاشته بودم(اختای) به ترکی یعنی مثل تیری که از کمان رها شده.با این حال امسال بعده عید برا خودش جفت پیدا کرد و مارو تنها گذاشت نمیشه گفت ناراحت نشدم ولی بیشتر از اون خوشحال شدم چون این کاره طبیعته من که نمی تونستم او حیونو از زندگی طبیعیش محروم کنم!خلاصه...بگذریم 2 هفته پیش یه جفت طوطی مینیاتوری(از این کوچولوهای دم کوتاه)خریدم ولی خیلی شلوغ و پر سر و صدا هستن خیلی ادم گریزن هر کاریم میکنم یکم ترسشون از ادم بریزه هیچ جوابی نمی گیرم!تا از چند متری یه ادم میبینن می پرن تو لونه و مخفی میشن!چه راه حلی پیشنهاد می کنین؟ممنون میشم از راهنمایهاتون.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از amin sheykhi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
با اجازه دکتر مقدم میخوام کمی از اطلاعاتم در این مورد به دوست عزیزمون ارائه بدم . این حالت در طوطی های تازه خریداری شده رایج هست و دلیل اون نا آشنایی با محیط جدید و جدا شدن از کلونی های تعداد بالا در محل قبلی برای طوطی پیش میاد . که به اصطلاح پرنده باز ها ترسایی گفته میشه . برای اینکه ترسشون بریزه تا حد اکثر 4 روز یک پارچه ی سقید یک دست روی قفس بندازید و در مواقعی که میخواهید آب و غذا را عوض کنید از دستکش سفید استفاده کنید و رنگ لباس خودتون هم بهتره سفید باشه یا اینکه درونش رنگ های گرم مخصوصا قرمز نباشه زیرا این پرنده ها از این رنگ ها به شدت می ترسند . موفق باشید
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| و, کردن, پرندگان, تربیت, دستی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|