![]() |
|
|||||||
| روشهای تربیت سگ در این تالار روشهای تربیت سگ اموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2006
18 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
|
من تازه یه توله قشنگ از پرشین پت خریدم. تو خونه یک زیر پله داریم که تفریبا یک متر در سه متره و اونجا رو برای خواب و کلا جای توله در نظر گرفتیم. ولی تا میزاریمش اونجا بیچارمون میکنه اینقدر نق میزنه و پارس میکنه و قر میزنه. خوندم باید 5 تا 110 دقیقه به حال خودش بزاریم تا ساکت شه ولی نمیشه و باز سروصدا میکنه؟
دیروز تو همون زیر پله گزاشتیمش برگشتیم دیدیم چه ها که نکرده: تمام رونامه ها رو ریز ریز کرده بود. دستشویی بزرگ کرده بود و بعد اونو به تمام در و دیوار و خودش مالیده بود یه دو سه ساعتی گیر تمیز کردن جاش بودیم. خیلی نا آرومه وقتی تو جاشه. البته وقتی بیرونه و پیش خودمونه خیلی آرومه. لطفا ما رو راهنمایی کنید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Pay عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2006
46 بار در 20 پست از ایشان تشکر شده است
|
Salam
sage shoma mesle ye nozad mimone ono tanha mizarin mitarse oon hanooz zire pele rou khoneye khodesh nemidone vaela aroom mishod oon mitarse va gerye mikone tanhash nazarin ta ye modati ke bozorgtar beshe |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از MoNaBaaNoo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2006
56 بار در 30 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام دوست من اگه سگتون شلوغ ميكنه براش يك ياعت رو دورش ح.له بپيچيد و كنارش بگداريد در ضمن حتما براش اسباب بازي هم بزاريد و مهمتر از همه تينكه جايي كه هست رو براش محيط ارمي كنيد و امن توله باد ميگيره اينجا بمونه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Anzani عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|