![]() |
|
|||||||
| حیوانات در شرع |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,888 بار در 2,396 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
رييس مرکز مجازي پژوهشهاي راهبردي دامپزشکي کشور گفت: سازمان دامپزشکي و دانشکدههاي دامپزشکي بايد با دعوت از تشکلهاي فعال غيردولتي در زمينه حمايت از حقوق حيوانات، پروتکل ملي حقوق حيوانات را با تکيه بر ارزشهاي بومي کشورمان و با بهرهمندي از ارزشهاي والاي اسلامي تدوين كنند تا زمينه کاربرد اسلوب مشخص در تحقيقات حيواني فراهم آيد.
دکتر محمد لطفيزاده در گفتوگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دهم دسامبر را بهانهاي براي توجه بيشتر به حيوانات دانست و تأکيد کرد: خانوادهها بايد مساله رويارويي فرزندانشان با حيوانات را مهم تلقي کنند. وي با تأکيد بر نقش مهم رسانههاي عمومي در فرهنگسازي گفت: کودکان بايد توسط والدين خويش نحوه رفتار صحيح با حيوانات را آموزش ببينند و احترام به حقوق حيوانات را فرا گيرند. لطفيزاده سنگپراني به حيوانات و دنبال کردن آنها را مغاير فرهنگ اسلامي و ايراني دانست و گفت: والدين بايد کودکان خود را آموزش دهند که حيوان يک موجود زنده و داراي حق حيات است و مانند اسباب بازي نبايد به آن نگريسته شود. وي در ادامه چهار مولفه درد، رنج، بهرهکشي و مرگ را چالشهاي اساسي حقوق حيوانات در دنيا و کشورمان دانست و افزود: متأسفانه در آزمايشگاهها و در جريان تحقيقات علوم مختلف، حيوانات به يک يا بيشتر از اين مؤلفهها دچار ميشوند و اصول مدوني در اين باره از سوي بخش زيادي از محققين کشورمان رعايت نميشود. لطفيزاده با انتقاد از برگزاري سيرک حيوانات که در برخي کشورهاي غيراسلامي ممنوع شده است، افزود: سازمان حفاظت محيط زيست بايد از صدور مجوز برگزاري چنين مراسمي که مستلزم درد و رنج و گرسنگي حيوانات براي شادماني انسانها است، اکيداً پرهيز كند. رييس مرکز مجازي پژوهشهاي راهبردي دامپزشکي کشور همچنين از وضعيت حيوانات باغ وحش تهران ابراز نگراني کرد و افزود: متأسفانه باغ وحش تهران روند رو به رشدي ندارد و مسوولان مربوط بايد در سه زمينه محل نگهداري براي تأمين رفاه حيوانات، تغذيه مناسب و پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي مختلف اقدامات عاجلي انجام دهند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
1,445 بار در 480 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی چیزا تو قران با فرهنگ ما نمیخونه ولی مهم اینه که ایرانی از هر چیزی بدش بیاد به یه نحوی از سره راه برش میداره
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از ehsani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,100 بار در 459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين دكتر لطفي زاده تازگيا عضو سايت گياهخواران شده. تازه جراتم كرده گفته من گياهخوار نيستم. (كلي خنديدم) آدم خوبيه. چرا نمياد عضو ي از ما هم بشه؟ برم بهش بگم؟
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از سپيده ي مهرباني عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
1,445 بار در 480 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نمیدونم والا
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از ehsani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
565 بار در 152 پست از ایشان تشکر شده است
|
چه عجب بالاخره یکی گفت که تو آزمایشگاه ها چه بر سر موجودات زنده میارن.
ولی از گفتن تا عمل کردن چقدر طول میکشه خدا می دونه.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
9,888 بار در 2,396 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
عضو افتـخاری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
467 بار در 120 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
ضمن تشکر فراوان از اظهار لطف شما به بنده ... قبل از اینکه شما زحمت بکشید خودم آمدم!!! ![]() البته کلی با زحمت ... از اینترنت اکسپلورر نشد و بالاخره با کمک دکتر انزانی عزیز بالاخره با فایرفاکس اومدم. امیدوارم حضورم در این سایت خوب مفید باشد.
دامپزشکی از بهترین علوم برای شناخت خدا است. فراموش نکنیم که ما در مقابل حیوانات تکلیفی به عهده داریم که ناشی از حق آنها بر گردن ما است! بهترین گروه در جامعه برای پیگیری حقوق حیوانات و حمایت از آنها دامپزشکان هستند |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از دکتر محمد لطفی زاده عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
5,978 بار در 1,372 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
از حضور شما در جمع دوستداران حيوانات فراوان خرسندم خوش آمد گويي صميمانه من را بپذيريد.
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از timotian عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|
عضو افتـخاری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
467 بار در 120 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
از اظهار لطف شما ممنونم. مدت زیادی است که از مطالب خوب شما در این تالار استفاده می کنم. برای من باعث افتخار است که در کنار دوستان و همکار گرامی چون جنابعالی به معلومات خود بیفزایم.
دامپزشکی از بهترین علوم برای شناخت خدا است. فراموش نکنیم که ما در مقابل حیوانات تکلیفی به عهده داریم که ناشی از حق آنها بر گردن ما است! بهترین گروه در جامعه برای پیگیری حقوق حیوانات و حمایت از آنها دامپزشکان هستند |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از دکتر محمد لطفی زاده عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006