| 10 موضوع جذاب تالار |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرسنجی کاندید معاونت زمستانه | |||
| meshkyvapany |
|
31 | 34.07% |
| zarabanekaenat |
|
27 | 29.67% |
| pouyanil |
|
45 | 49.45% |
| artemis |
|
43 | 47.25% |
| LOVE ANIMALS |
|
50 | 54.95% |
| micky |
|
29 | 31.87% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2009
8,148 بار در 2,038 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان . من دقیقا نمیدونم چیباید بگم .
در مورد حیواناتم تا یک سالو نیم پیش فقط گربه داشتم تعدادشونم متغیر بود . راستش اون زمان فکر میکردم سگها چون خریدو فروش میشن خیلی خوشبختن و مردم دوسشون دارنو بهشون میرسن . برای همین اصلا فکر نمیکردم سگ ها همون سگ هایی که همه تو خیابون با خودشون میارن که پز بدن انقدر مورد ظلم قرار میگیرن . برای همین همیشه گربه داشتم و فکر میکردم فقط اونا هستن که بی کس و تنها هستن . ولی از زمانی که اویل وارد زندگی ما شد و ما با زندگی سگ ها هم آشنا شدیم فهمیدم انگار گربه ها خوشبخت ترین حیوونای ایرانن . حد اقل آزادن و از دشمناشون فرار میکنن . هدفم حمایت از حیوانات هست البته نه آرمانی و غیر عملی . بیشتر دوست دارم تو حیوان دوستی واقعیتو ببینم . دوست دارم با دوستان ساده و صمیمی باشم و فکر میکنم بیشتر کاربرای سایت از من محترم تر هستن .
|
|||||||||||||||||||||
| 30 کاربر برای این پست سودمند از evil عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, artemis, c0rd3r, Daniz , dooni66, Dordoone, Dr.liOn, dvd-yar-man, ehsani, elnur, Green Earth, LOVE ANIMALS, m.en, magi, mahsa_raha, majid ha, Maria 81, meshkyvapany, natasha, Parparak, parvin2, reza1980, River, shahrzad, Soltan, tabasom, ماندانا, هوریار , سپيده ي مهرباني |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2009
4,460 بار در 1,062 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با درود به همه دوستداران حیوانات و سپاس از تیم مدیریتی سایت مای پت که من رو قابل دونستید واسمم رو در بین سایر دوستان محترم کاندید معاونت ذکر کردید.
من از زمان آشنایی با این سایت چیز های زیادی رو درباره حیوانات و گیاهخواری از شما دوستان عزیز یاد گرفتم و علاوه بر اون باید بگم از زمانی که اینجا عضو شدم خیلی بیشتر از گذشته در جهت کمک به حیوانات سعی و تلاش میکنم، من همیشه عشق به حیوانات رو تو وجودم داشتم ولی راستش همیشه سعی میکردم تا جایی که ممکنه در خفا و دور از چشم دیگران به حیوانات کمک کنم چون توی جامعه آدم هایی رو میدیدم که با دیده تمسخر به این کار من نگاه میکنن و یه جور حس تنهایی پیدا میکردم ولی از وقتی که در این سایت عضو شدم و دیدم خیلی از هموطنام هستند که با من هم فکر و همراه هستند و با کمال تعجب در اینجا بعضی انسان هایی رو دیدم که برای نجات جان یک حیوان یا کم کردن از زجر حیوانات از هیچ کاری دریغ نمی کنند، نه تنها جلوی چشم دیگران به حیوانات کمک میکنم و احساس شرمندگی نمیکنم بلکه با غرور و افتخار هم این کار و انجام میدم و این رو مدیون شما دوستان عزیز هستم چون از اعضای این سایت بود که یاد گرفتم: انسانی که به حیوانات هیچ اهمیتی نمیده و فکر میکنه بر همه موجودات تملک داره و خودش رو برتر از کل کائنات میدونه در واقع جزء پست ترین موجودات عالمه. هدف اصلی من اینه که با کمک یکدیگر هر چه عملی تر و عملی تر به حمایت از حیوانات بپردازیم و فقط به صحبت کردن درباره حقوق حیوانات اکتفا نکنیم. همچنین با ایجاد طرح هایی به طور سازماندهی شده به فرهنگ سازی و آگاهی رسانی به مردمی که هر روزه خارج از دنیای مجازی اینترنت با اونها رو به رو میشیم بپردازیم. به نظر من پیشنهاداتی که سایر دوستان کاندیدای معاونت مطرح کردند هم بسیار عالی بود و اگر برای پست معاونت انتخاب نشدم هم در کنار این عزیزان خواهم بود تا برای پیشبرد اهداف مشترکمان بیش از بیش تلاش کنیم. با سپاس از همه دوستداران حیوانات به خاطر وجود زیبایشان
ايران نگاه كن اين جنگل است كه ناباورانه ميرويد... بعد از حريقهاي پياپي ايران نگاه كن جنگل هنوز پُر ز طپش ايستاده است... با گيسوان در هم و رنگين با دستهايي از جوانه و از گـل ايران نگاه كن، نگاه كن، نگاه... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 27 کاربر برای این پست سودمند از artemis عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, c0rd3r, Daniz , dooni66, Dr.liOn, dvd-yar-man, ehsani, elnur, Green Earth, HamidOnline, LOVE ANIMALS, magi, mahsa_raha, majid ha, Maria 81, meshkyvapany, natasha, owtana, Parparak, River, shahrzad, Soltan, tabasom, هوریار , Venom, سپيده ي مهرباني |
|
|
#13 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
4,970 بار در 1,183 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه دوستان
یک نکته جالبی که به ذهنم رسید که با توجه به این که مدت زیادی هست که در سایت عضو هستم و تا حالا حتی کاندید معاونت نشدم چه برسه به اینکه قرار باشه در رای گیری شرکت کنم این بود که این موضوع رو به فال نیک گرفتم و یک مقدار در مورد این که چرا تا حالا همچین اتفاقی برام نیافتاده بود فکر کردم و به نتایج جالبی هم رسیدم و از این بابت از دوستانی که منو در این رای گیری شرکت دادن تشکر میکنم(چه ربطی به موضوع داشت! )همونطور که خیلیهاتون میدونید اسمم اسانا ست و 25 سالمه تحصیلاتم در رشته میکروبیولوژی و معماری داخلی هست. طبیعتا حیوانات رو دوست دارم و دلیل عضویتم در سایت هم همین بوده(کاشکی درجه سنج بود که درجه دوست داشتن رو نشون میداد حداقل اونجوری ریا نمیشد )حیواناتی که داشتم یا به عبارتی اونها منو داشتن گربه-سگ-خرگوش-همستر-اردک-بز-طوطی-مرغ عشق-مینا-لاک پشت(از همه اینها به مقادیری)حیواناتی که الان دارم:کیت کت که دوردونمه-4تا سگ و تعدادی گربه که من فقط سعادت غذا دادن بهشونو دارم اگر روزی معاون بشم اهداف زیادی دارم که مهمترینش که خیلی از این اهداف رو هم تحت الشعاع قرار میده کمک به ارتقاع سایت برای بالا بردن فرهنگ احترام به حقوق حیوانات هست. باز هم اگر سوالی بود من در خدمتم فقط برای من مسافرتی پیش اومد که قرار بود 3 روز طول بکشه اما من اینجا با خانواده گربه خانومی اشنا شدم که 4تا توله خوشگل و ملوس داره به همین دلیل تصمیم گرفتم که مدت بیشتری بمونم ولی دسترسیم به نت سخت شده اما به زودی بر میگردم با تشکر از همه دوستان و مدیران عزیز |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 30 کاربر برای این پست سودمند از elnur عزیز تشکر کرده اند: | 2rsa, Admin, artemis, Daniz , dooni66, Dordoone, dvd-yar-man, ehsani, Green Earth, lara, LOVE ANIMALS, magi, mahsa_raha, majid ha, Maria 81, meshkyvapany, natasha, nilufar, owtana, Parparak, parvin2, River, shahrzad, sjalal, slmz, Soltan, tina666, هوریار , Venom, سپيده ي مهرباني |
|
|
#14 | ||||||||||||||||||||
|
مرخصی--- مدیر تالار- تالار گیاهان زینتی, تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان, فیزیک, مسابقه حیوانات, گالری عکس
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
17,441 بار در 4,391 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اول از همه از مدیران سایت تشکر میکنم که اسم من رو به عنوان کاندید معاونت در نظرسنجی شرکت دادن.
دوم هم که از دوستان عزیزی که تا الان به من رای دادن و احساس کردن که میتونم مفید واقع بشم هم ممنونم. همه ما که اینجا جمع شدیم با هر عقیده و هر دین و هر طرز فکری که داریم در نهایت یک هدف مشترک رو دنبال میکنیم.درسته که اینجا یک دنیای مجازی هست ولی در پشت همه اینها دلهایی هست که برای حیوانات میتپه و همگی برای نجات جان این زبان بسته ها از هیچ کوششی دریغ نمیکنه. من خیلی خوشحال هستم که در جمع بسیار صمیمی و دوست داشتنی اینجا هستم و به وجود تک تک دوستانم افتخار میکنم. هر کدوم از دوستانی که انتخاب میشن صددرصد لایقش بوده.فرقی نمیکنه من یا هرکدوم از عزیزان.فقط مهم اینه که به هدف اصلیمون که همان حمایت از حیوانات هست برسیم. نمیدونم دوستان چقدر با من آشنایی دارن.ولی به هرحال بیشتر خودم رو معرفی میکنم من الهام هستم.34 سالم هست.و متاهلم. 1سالی هست که در خدمت دوستان هستم. در حال حاضر هم 8 تا همستر دارم که هرکدومشون یه جور برام عزیزن.
|
|||||||||||||||||||||
| 27 کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#15 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
9,584 بار در 2,689 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستای خوبم
خیلی خوشحالم که اسمم رو امروز دیدم تو اینجا من پارنیا هستم 15 سالمه عاشق حیونام همیشه دوس دارم کمکشون کنم همیشه سعی میکنم که ه حیونا کمک کنم هیچ وقت چیزیرو ندونم نمیگم من گیاه خوار نیستم ولی دوست دارم بشم من همیشه سعی کردم کمک کنم روزی که اینجا عضو شدم روزی بود که همسترم داشت میمرد اینجا بود که امید پیدا کردم و همیشه خودم رو مدیونن اینجا و اعضاش میدونم من به خاطر مقام عضو نشدم و بعد از بهبودی مشکی هم نرفتم چون اینجا رو با همه وجودم دوست دارم و اینجا همه مثل همن و همدیگرو دوست دارن وقتی میبینن کسی کمک میخواد حتی خودشون ندونن میپرسن وکمک میکنن این مایه افتخارمه من اصلا برام مهم نیست معاون بشم یا نه مقام داشته باشم یا رنگ عوض کنم برام مهم اینه که اینجا باشم در حد خودم کمک کنم و اعضاش دوستم داشته باشند و ناراضی نباشند اگر روزی اینجا رو ول کنم برم اونموقع همه میتونن مطمئن باشن من در حد این تالار نبودم اینجا برای من زیاد بوده هدف های من اینهاست: 1- به نظر من اینجا تالار کاملیست ولی تالار حیوانات است ولی بیشتر از مقالات تخصصی مقالات متفرقه است من این مقالات رو دوست داغرم و واقعا از وقتی پرشین پت عضو شدم همه چی رو که تو اخبار میگن میدونم وحتی از نظر علمی بالا رفتم و این واقعا خوشحالم میکنه .ولی اگر این مقاله ها در مورد حیونا اشه من دنیا دنیا خوشحال میشم و سعی میکنم اینجا اگر معاون شدم اینکارو کنم البته میگم موضوعات متفرقه خیلی خوبه ولی من بیشتر مقالات دراره حیوانات رو دوست دارم 2- جدیدا تالار خیلی خوب شده و مسائل در رابطه با مشاوره کاملا تخصصی شده ولی هنوزم بعضی مطالب کاملا تخصیصی نیست و من سعی میکنم جلوی این رو بگیرم 3- ما باید مقام های بیشتری داشته باشیم مثلا باید رنگ دامپزشک فر ق کنه تا بچه ها بفهمن کی دامپزشکه کی نیست یا مثلا مقامی مثل عکسان ،خبرنگاران ،نقاشان و... 4- و مسابقات بیشتری داشته باشیم مخصوصا علمی ها من تو مسابقه علمی کلی چیز یاد گرفتنم ولی چون دوتا سوال رو جواب ندادم پاسخ ناممو ارسال نکردم دوستان از همه ممنونم موفق باشید
|
|||||||||||||||||||||
| 27 کاربر برای این پست سودمند از meshkyvapany عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#16 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
44,081 بار در 10,637 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون از عزیزانی که تا این لحظه در رای گیری معاونین شرکت کرده اند.
از همه دوستان دیگری که هنوز رای خودشان را ثبت نکرده اند تقاضا میکنم تا هر چه زودتر برای اعلام رای خود اقدام کنند. با سپاس از همکاری شما
اگر سگهام را میخواهی ببینی اونها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] هستند. اگر گربه هام را میخواهی ببینی اونها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]هستند وبلاگ من [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] عشق را به کساني بدهيد که لايق آن هستند نه تشنه آن، زيرا تشنه روزي سيراب خواهدشد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 33 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#17 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
38,531 بار در 7,352 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستان عزیز تنها 4 روز به پایان انخابات زمان باقی مانده دوستان محتر م و کاندید های عزیز چیزی تا آخر رای گیری نمانده
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#18 | ||||||||||||||||||||
|
سرپرست کـــل تالار - کنترل پســت مدیــران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
30,118 بار در 7,808 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مهلت تمام شد. نظرسنجی بسته شد
تا آخر روز معاونین جدید اعلام می شوند با تشکر
|
|
|||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Daniz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#19 | ||||||||||||||||||||
|
سرپرست کـــل تالار - کنترل پســت مدیــران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
30,118 بار در 7,808 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
معاونین جدید تالار:
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] با به دست آوردن 55% از حدنصاب رای , معاون های جدید تالار شدند. به این دوستان عزیز تبریک می گم.
|
|
|||||||||||||||||||||
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| معاونت, معرفی, نظر, و, کاندیدهای, دوره, زمستانه, سنجی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|