صفحه اصلی تالار ثبت نام راهنما قوانین تالار اعضاء روز شمار
ثبت نام راهنما تقویم جستجو ارسالهاي امروز نشانه گذاري تالارهای خوانده شده
10 موضوع جذاب تالار (.•ˆ•واقعا میخوای سگ داشته باشی؟پس بخون!(بســـیار مـــهم)•ˆ•.) (شروع کننده : Paria.m - آخرين نوشته : sim sim - پاسخ ها : 22 - نمایش ها : 667 )                    وقت همیاری همه دوستدران حیوانات فرا رسیده (شروع کننده : Admin - آخرين نوشته : ba_behnoosh - پاسخ ها : 73 - نمایش ها : 923 )                    :( :( :( من تو را دوست می دارم :( :( :( (شروع کننده : Paria.m - آخرين نوشته : cmc - پاسخ ها : 52 - نمایش ها : 1876 )                    تاپیک جامع سوالات کاربران از دکتر مهدی مقدم (تیموتیان) (شروع کننده : PersianPet - آخرين نوشته : nilufar - پاسخ ها : 1034 - نمایش ها : 26545 )                    پاسخ به سوالات رایج درباره نحوه نگهداری و تغذیه و..(خرگوش) (شروع کننده : M.M - آخرين نوشته : artemis - پاسخ ها : 1257 - نمایش ها : 13511 )                    هرگونه پرسش ، اموزش و مشکل در مورد چت روم فقط اینجا (شروع کننده : Dr.Goebbels - آخرين نوشته : الکس - پاسخ ها : 8 - نمایش ها : 283 )                    عكس هاي دوستي حيوانات با هم - تاپیک جامع (شروع کننده : Daniz - آخرين نوشته : mas0ud - پاسخ ها : 222 - نمایش ها : 4285 )                    دوره چهارم امتيازدهي به ارسالهاي كاربران گرامي (شروع کننده : Paria.m - آخرين نوشته : parichehr - پاسخ ها : 6 - نمایش ها : 33 )                    دکوراسیون و کاردستی ها (شروع کننده : bahar-m - آخرين نوشته : لاهوم - پاسخ ها : 242 - نمایش ها : 5164 )                    نحوه ی نگهداری و تکثیر گیاهان آکواریومی (شروع کننده : LOVE ANIMALS - آخرين نوشته : Artas - پاسخ ها : 1 - نمایش ها : 134 )

بازگشت   تالار گفتگوی پرشین پت > اطلاعیه ها ، اخبار و قوانین سایت > انتخابات دوره ای > آرشیو

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرسنجی کاندید معاونت زمستانه
meshkyvapany 31 34.07%
zarabanekaenat 27 29.67%
pouyanil 45 49.45%
artemis 43 47.25%
LOVE ANIMALS 50 54.95%
micky 29 31.87%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 21st December 2009, 11:25 PM   #1
Daniz
سرپرست کـــل تالار - کنترل پســت مدیــران

Daniz آواتار ها

محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
30,118 بار در 7,808 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 85,821, سطح: 100 امتیاز: 85,821, سطح: 100 امتیاز: 85,821, سطح: 100
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2%
فعالیت: 62%
فعالیت: 62% فعالیت: 62% فعالیت: 62%
Cool معرفی و نظر سنجی کاندیدهای معاونت ( دوره زمستانه )

[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]

کاندید های پست معاونت از این لحظه میتوانند نظراتشان و اهدافشان در تالار را در این قسمت اعلام دارند و تنها پستهای کاندید های محترم به نمایش در خواهد آمد. ( پست های بی محتوا حدف می شوند)
از کاربران محترم استدعا داریم رای خود را به کاندید های محترم حداکثر تا 10 دی ماه ارسال نمایند این نظر خواهی روز پنجشنبه 10 دی بسته خواهد شد .

کاربران عزیز شما حق انتخاب بیش از یک کاربر رو دارید.

با تقدیم احترام
دنیز آریانی 30 آذر 88

God .... You're the only one who worthy for pride

ویرایش توسط Daniz : 23rd December 2009 در ساعت 09:12 PM
Daniz ?????? ???  

تبلیغات ...
قدیمی 22nd December 2009, 04:07 AM   #2
nilufar

کاربر فعال

کاربر فعال

nilufar آواتار ها

3,164 بار در 798 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 9,592, سطح: 67 امتیاز: 9,592, سطح: 67 امتیاز: 9,592, سطح: 67
صعود به سطح بالا: 68%, 58 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 68% صعود به سطح بالا: 68% صعود به سطح بالا: 68%
فعالیت: 8%
فعالیت: 8% فعالیت: 8% فعالیت: 8%

نظرات :

وای من خیلی خوشحالم که کاندید معاونت شدم ؛ من چند سال پیش تو یه مدرسه راهنمایی هنر تدریس میکردم و برای یه مدت هم معاون بودم ، خیلی باحال بود - البته بچه ها با اینکه ازم حساب میبردن اما باهام خیلی رفیق بودن
از رنگم هم خیلی خوشم میاد ، کاش همیشه همین رنگی بمونم

اهداف :

مهمترین اهدافم در این تالار ، پیدا کردن دوستان هم فکر و همراهه ، کسانی که مثل خودم عاشق حیوانات هستن ، من مدتها بود که دلم میخواست با کسانی اشنا بشم که مثل خودم فکر میکنن و براشون مهم نیست دیگران درباره شون چه فکری دارن ...

من خیلی برام پیش اومده بود که برای نجات جون یه حیوون یا غذا دادن بهش کارای عجیب غریبی ( البته از دید دیگران ) انجام بدم ...

مثلا" یادمه چند سال پیش یه بار تو اتوبوس جاده هراز نشسته بودم وسط جاده یه توله سگ خیلی کوچولو نشسته بود !!! منم با هر کلکی بود سریع اتوبوس رو نگه داشتم و توله سگو با کمک شاگرد راننده گرفتم و گذاشتمش تو یه نایلون زباله که از شاگرد راننده گرفته بودم ( بهش رشوه دادم ) تا بابلسر تو بغلم نگهش داشتم ، حالا بماند چقدر سر و صدا کرد و من چقدر غرغر شنیدم !!!
البته من 2 تا بلیط داشتم و خدارو شکر کسی کنارم نبود که بخواد عکس العمل بدی نشون بده ؛ البته نگاه های متعجب و زمزمه های ... بماند !

یا مثلا" برای نجات جون یه قورباغه و حتی یه پروانه هم علیرغم نگاه های تمسخرامیز دیگران تلاش کردم .

خلاصه کلامم اینکه خیلی خوشحالم که تونستم اینجا کسانی رو پیدا کنم که مثل خودم فکر میکنن ، این سایت یکی از سایت هائیه که من سعی کردم هر زمان کانکت شدم بهش سر بزنم ، یه جورایی انگار بچه های اینجا جزوی از اعضاء خانواده ام شدن ...

برام اهمیت زیادی نداره که معاون بشم یا نه ، تنها چیزی که برام اهمیت داره بودن در جمع دوستای گلمه ، دوستایی که نمونه شون تو هیچ کجا نیست ، قلب هایی صادق ، مهربون و عاشق

» مهرباني را بیا قسمت کنيم ، من يقين دارم به ما هم ميرسد

» آدمي گر ايستد بر بام عشق ، دستهايش تا خدا هم ميرسد
nilufar ?????? ???  
22 کاربر برای این پست سودمند از nilufar عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd December 2009, 10:28 AM   #3
Daniz
سرپرست کـــل تالار - کنترل پســت مدیــران

Daniz آواتار ها

محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
30,118 بار در 7,808 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 85,821, سطح: 100 امتیاز: 85,821, سطح: 100 امتیاز: 85,821, سطح: 100
فعالیت: 62%
فعالیت: 62% فعالیت: 62% فعالیت: 62%

michy عزیز و parparak گل هم به لیست اضافه شد

در جواب memi عزیز هم بله این دوستان برای معاونت کاندید شدند و کسانی که رای های بالایی بیارند معاون می شن و بله همشون کاربر کاملا عادی هستند

God .... You're the only one who worthy for pride

ویرایش توسط Daniz : 22nd December 2009 در ساعت 11:07 AM
Daniz ?????? ???  
قدیمی 22nd December 2009, 11:20 AM   #4
dooni66
مدیر تالار- تالار حشرات, تالار خرید و فروش حیوانات خانگی, تالار واگذاری رایگان حیوانات خانگی

dooni66 آواتار ها

16,647 بار در 3,577 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 37,461, سطح: 100 امتیاز: 37,461, سطح: 100 امتیاز: 37,461, سطح: 100
فعالیت: 57%
فعالیت: 57% فعالیت: 57% فعالیت: 57%

خب خب خب ..... برای من خیلی جالب بود که کاندید پست معاونت شدم!

تازه خودم نفهمیده بودم از رو پیغام های دوستان فهمیدم.....

خب قبل از همه چی باید از کسایی که تو انتخاب کاربر نمونه به من رای دادن کمال تشکر رو داشته باشم.....

فعلا یه بیوگرافی ساده بهتون میدم تا بعد مفصل تر اهدافمو خدمتتون بگم:

نام دنیا (علی رغم اینکه خیلی ها اینجا فکر میکنن من پسرم !) سن 22 مهندس معمار و ساکن مشهد هستم.

درسته از کودکی با حیوونا در تماس بودم و از اونها نگه داری میکردم اما فعالیت اصلیم از 18 سالگی شروع شد....مدتی در انجمن حمایت از حیوانات فعالیت میکردم..... بیشتر اهل عمل بودم از اول تا حرف و ترجیح میدادم به حیوونای بی سرپرست کمک کنم .....
و اما هدف اصلی من در حمایت از حیوانات: برخورد فیزیکی با کلیه افراد و نهاد هایی که به گونه ای باعث زجر و کشتار حیوانات هستند..... که به دو صورت:

1.از بین بردن چنین مکان هایی مانند آزمایشگاه هایی که تحت نظر سازمان حمایت از حیوانات نیستند

2. قانون گذاری و برخورد قانونی (مجازات های سنگین جریمه ی مالی ، حبس ، حتی اعدام در موارد خاص) با متخلفان حقوق حیوانات

و نکته ای دیگه که من رو مشتاق میکنه برای این جایگاه:

به نظر من نرخ خرید و فروش حیوانات در کل ایران با مشکل رو به رو هستش.... امید دارم که با حضور در جمع دوستان پرشین پتی بتونم عده ای از دلال ها رو متوقف کنم یا لاقل حضورشون رو کمرنگ کنم.....مخصوصا در تالار مربوطه....

ممنون از همه ی دوستان عزیزم اینجا

پی. اس : خب من شاید اصلا انتخاب نشم چون من ازینایی نیستم که قربون صدقه بشن و واسه حیوونای بقیه حرفای خوشگل بنویسم (هرچند خودم دوست دارم اما بلد نیستم و تو روحیاتم نیست) همه پست های من شاید یکم خشن باشه اما همیشه سعی کردم منطقی باشم..... لطفا این یکم خشونتو به کاندید بیچاره تون ببخشید

ویرایش توسط dooni66 : 22nd December 2009 در ساعت 11:54 AM
dooni66 ?????? ???  
قدیمی 22nd December 2009, 11:54 AM   #5
سپيده ي مهرباني

کاربر فعال

کاربر فعال

سپيده ي مهرباني آواتار ها

2,932 بار در 596 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 7,729, سطح: 61 امتیاز: 7,729, سطح: 61 امتیاز: 7,729, سطح: 61
صعود به سطح بالا: 62%, 121 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 62% صعود به سطح بالا: 62% صعود به سطح بالا: 62%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

با درود بر دوستداران حيوانات. اين مظلوم ترينان تاريخ زمين

بسيار مسرورم از اينكه به عنوان كانديد اسمم آورده شده. اگرچه ،چه راي بيارم يا نيارم بخدا قسم برام فرقي نداره. چون در اصل نگراني دائم براي حيووناي بي سرپرست و درمونده شغل دائم منه.
من از ارديبهشت امسال عضو سايت شدم. چند روز پيش داشتم درباره "جوجو" سگ گم شده اي كه الانم تاپيكش هست ، بادكتر انزاني حرف ميزدم. گفتم از لحظه ورودم به محل كارم تا پايان روز اين فروم جلوي من روشنه و اين كار 8 ماهه كه بي وقفه ادامه داره. اينجا مثل خونه منه. من پرشين پت رو خيلي دوست دارم. شما بهترين دوستان من هستيد. اينو از صميم قلب ميگم. كجا ميشه صادق تر از حاميان حيوانات پيدا كرد.

من (چه غلط يا درست) در زندگيم فقط با همفكرهام راحتم. كساني كه منو تاييد كنن. شايد باور نكنيد اما دوست داشتن حيوانات شرط اصلي و بنيادين در ارتباط من با افراده. هركس با اونا خوب نباشه من باهاش كاري ندارم. روش حساب نميكنم. ميدونيد چرا؟ چون كسي كه به درد و گرسنگي يك حيوون اهميت نميده هرگز به من هم كمك نخواهد كرد. شليك كنندگان بسوي حيوانات شليك كنندگان بسمت من هم خواهند بود. اين حتي در ازدواجم هم موثر بوده!
من آزاده هستم. در سالهاي آخر دهه سوم زندگيمم.گيلاني هستم.سرم تو حساب كتابه.از اعضاي پناهگاه وفام. درصدد تشكيل گروهي در رشت براي كمك به حيوانات درمونده هستم و تا الانم همفكرام رو براي شروع شناسايي كردم. اگه خدا بخواد و كانون دوستداران حيوانات به ما كمك كنه، داشتن يك گروه كاري كه اهل عمل باشن محتمل خواهد بود.
من كاملا گياهخوار نيستم. از تخم مرغ محلي استفاده ميكنم. گفتم بگم كه همه بدونن.
خوشحالم كه در اين فروم به رغم بعد مسافت تونستم 2تا سگ رو نجات بدم از مرگ.اين واقعا از بهترين خاطراتم بوده. واسه بقيه هم پاي كامپيوترحرص ميخورم. و يك خاطره ديگه من اينه كه نوشتن مقاله اي درباره وفا به نام "بهشت سگها در بيابان" كه اولين بار در اين فروم واستون گذاشتم الهام بخش نامگذاري روزي بنام "روز نوازش" در وفا شد.پس ميشه گفت من راهمو در پرشين پت پيداكردم.
دبستاني كه بودم كفترباز بودم!!اون موقع ها زابل بوديم.خونه مون تو شمال سگ زياد داشتيم. آخريش جيمي بود كه آقايون م*ذ*ه*ب*ي* ها كشتنش با سم. هنوز هم صحنه جون دادنش بعداز سالها منو به حالات عصبي دچار ميكنه طوريكه روزهاي متوالي سردرد دارم.بگذريم...
الانم خرگوشم ليچي رو دارم. 5سالشه. نفس منه.ويه خرگوش كه بد سرپرست بود 7ماهه آوردمش اسمش ناس ناسيه و يه گربه ملوس، پلنگ من ،ميو! كه داشت ميمرد گوشه خيابون، يكيم داشت اذيتش ميكرد. الان 2ماهش شده. كلي هم گربه آزاددارم. 2تاشون كه همش رو ديوار خونه مونن "زي زو" و" زيم زيم" نام دارن! يكيم كه بچه ست، گلوله برفه. بقيه به علت كثرت تعداد بي نامن! ما كنار هم خيلي خوشبختيم.
راستي از پريا جون و حامي حيوانات عزيز از اينكه به من لطف دارن بي نهايت ممنونم.

ببخشيد خيلي پرحرفم من.
قدیمی 22nd December 2009, 12:05 PM   #6
LOVE ANIMALS
مرخصی --- معاون تالار - تالار دوستداران آکواریوم و ماهیان تزئینی

LOVE ANIMALS آواتار ها

10,438 بار در 2,337 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 29,910, سطح: 100 امتیاز: 29,910, سطح: 100 امتیاز: 29,910, سطح: 100
فعالیت: 31%
فعالیت: 31% فعالیت: 31% فعالیت: 31%

با سلام

من دوست دارم به حیوانات کمک کنم . بهشون غذا بدم و با دوستان دیگه برای کمک به حیوانات همکاری کنم.

برای زنده مانـدن تلاشی نمی کنم
اما تا زمانی که زنده ام دست از
تلاش بر نخواهم داشت

LOVE ANIMALS ?? ????? ?????? ???  
قدیمی 22nd December 2009, 12:10 PM   #7
bita.b.m
مدیر تالار - تالار دوستداران اسب, علوم غذایی, گفتگوی آزاد

bita.b.m آواتار ها

13,013 بار در 2,375 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 33,518, سطح: 100 امتیاز: 33,518, سطح: 100 امتیاز: 33,518, سطح: 100
فعالیت: 2%
فعالیت: 2% فعالیت: 2% فعالیت: 2%

سلام به همه دوستان عزیزم و از دوستان عزیزی که منو کاندید معاونت کردن هم ممنون و متشکرم....
یک بیوگرافی کلی بگم که منو یکمی بشناسین:
اسمم بی تا و 24 سالمه و ساکن تهران ...درسم تازه تمام شده و مشغول مطالعه برای ادامه تحصیل هستم...(اگر باید بگم مدرکم چیه خواهشا دوستان متذکر بشن که بگم)
و هدفم اینه که تا جایی که میتونم برای سایت و حیوانات تلاش کنم....در هر زمینه ای که بتونم و کاری که بهم محول میشه رو به نحو احسن انجام بدم....(چون نمیدونم ممکنه اصلا معاون بشم یا نه یا در چه تالاری باید فعالیت کنم نمیتونم پیشاپیش هدف مشخص کنم...)
ممنون از تمام دوستانی که به عرایضم توجه کردن
قدیمی 22nd December 2009, 02:12 PM   #8
Tarantula
مترجمین تالار

Tarantula آواتار ها

2,318 بار در 618 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 6,975, سطح: 58 امتیاز: 6,975, سطح: 58 امتیاز: 6,975, سطح: 58
صعود به سطح بالا: 59%, 175 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 59% صعود به سطح بالا: 59% صعود به سطح بالا: 59%
فعالیت: 8%
فعالیت: 8% فعالیت: 8% فعالیت: 8%

سلام.
واقعا برام خیلی باعث تعجب بود که ببینم جزو کاندیداهای بخش کاربر نمونه ی ماه باشم...و 19 رای هم آوردم که باز هم نشان دهنده ی لطف دوستان بود...و الان بیشتر برام باعث تعجبه که میبینم اینجا هم کاندید هستم...دوست دارم از مدیریت تشکر به عمل بیارم...
و اما اهداف من در صورت انتخاب شدن، غالبا به چند دسته ی کلی تقسیم میشه :

1 - تلاش برای ارتقای سطح کیفی سایت : همه ی ما میدونیم که پرشین پت تا الان تنها فرومی که تو ایران در زمینه ی فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی فعالیت میکنه...ممکنه فروم های دیگری هم باشن ولی صد در صد کیفیت اینجا رو ندارن...
یکی دیگه از نکاتی که این فروم رو حتی در مقایسه با سایر فروم های حتی خارجی قیاس میکنه و حتی بالاتر میبره اینه که در این فروم بخش گیاهخواری هم وجود داره که من یادم نمیاد جای دیگه ای دیده باشم...
نتیجه میگیریم فروم در سطح خوبی قرار داره...
اهدافی که من در این باب قصد پیاده کردنشون رو دارم،مربوط به گسترش خیلی از مباحث مثل گیاهخواری و... میشه.که این بخش میتونه برای افراد گیاهخواری که پت دارن مثل من ، خیلی مفید بود و مفید خواهد بود.همچنین قصد دارم با تعدادی از دامپزشکان نمونه هم صحبت کنم تا در صورت علاقه در اینجا عضو بشن و در کنار سایر دامپزشکان عزیز ما مثل دکتر لیون یا دی وی ام وفایی فعالیت کنند.
2- حیوانات : مهمترین دلیلی که همه ی ما رو اینجا پیش هم جمع کرده میتونه دو فاکتور اصلی باشه : داشتن حیوانات خانگی و کمک به حیوانات.در مورد داشتن حیوانات خانگی بهتر قصد دارم اگر ممکن باشه کتابچه هایی رو با کمک دوستان در باره ی هر گونه یا نژاد حیوانات درست کنیم و علاقه مندان بتونن دانلود کنن و استفاده کنن. در باره ی کمک به حیوانات هم میتونیم مقالاتی رو انتشار بدیم که بتونن در جهت ارتقای سطح فرهنگ و دانش عمومی نسبت به حیوانات مفید باشند.
3-مسابقات و کارهای عملی: نکته بعدی مسابقات هست که به نظر من برای همچین فرومی داشتن یک نوع مسابقه که زیباترین حیوان خانگی باشه کمه... تو فکرم بود کاری رو اینجا ایجاد کنم که تو یه فروم خارجی دیگه دیده بودم . ما میتونیم یه تقویم درست کنیم از تصاویر منتخب پت ها . که هر سال 1 بار انجام میشه.13 عکس انتخاب میشن و عکسی که بیشترین رای رو آورده روی جلد قرار میگیره و بعد این تقویم در صورت تمایل در فروشگاه سایت به فروش میرسه .
نکته ی دیگه درست کردن کتابی مثل Year book هست که خیلی دوست دارم اینجا پیادش کنم.مشخصات تمام حیوانات خانگیتون

ویرایش توسط Tarantula : 22nd December 2009 در ساعت 08:25 PM
Tarantula ?????? ???  
قدیمی 22nd December 2009, 03:10 PM   #9
Green Earth
معاون تالار

Green Earth آواتار ها

6,662 بار در 1,610 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 20,892, سطح: 99 امتیاز: 20,892, سطح: 99 امتیاز: 20,892, سطح: 99
صعود به سطح بالا: 100%, 108 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 100% صعود به سطح بالا: 100% صعود به سطح بالا: 100%
فعالیت: 22%
فعالیت: 22% فعالیت: 22% فعالیت: 22%

به نام او كه هرچه داريم از اوست
ضمن عرض تسليت يه ماسبت ايام سوگواري و شهادت سالار شهيدان،امام حسين(ع)
اول از هرچيز ميخوام يه چيزي رو براتون خيلي واضح بگم.اينكه بدونيد من اصلا براي گرفتن پست و مقام وارد اين سايت نشدم،و مطمئنا" همه شما همينطوريد.به نظرم هيچ فرقي بين كاربر هاي سايت وجود ندارد.چه كاربر ساده و چه كسي كه پست و مقام بالايي داره.همه ما براي يك هدف اينجاييم پس همه در يك سطح هستيم.
چه من،چه شما و چه هركسي ديگر كه بخواهد سرپرستي اين عده را بگيرد،بايد اهدافي داشته باشد.و حالا من نظر و پيشنهاداتم را براي بهبود سايت و البته ترويج هر چه بهتر حيوان دوستي ميخواهم عرض كنم.
1-چند وقتي هست كه موضوعات در تالار،بسيار بيجا شده است و انگار همه يادشان رفته كه براي چه اينجا حضور دارند.بارها و بارها شاهد بودم كه در ليست اخرين ارسالهاي تالار،چقدر موضوعات مختلف زياد است و دريغ از يك ارسال جديد درباره حيوانات و محيط زيست.البته منظورم اين نيست كه هيچ تنوعي نباشه،اشكالي نداره فقط حرف من اينه كه بايد اين موضوعات بحث آزاد كنترل بشه.مثلا محدوديت هايي رو در نظر بگيريم كه مطمئنا" به نفع همه خواهد بود.
2 ما قبلا تاپيك هاي بسيار خوبي داشتيم و كه خيلي مفيد بودند و اطلاع رساني عالي را داشتند،ولي متاسفانه چند وقت است كه اين تاپيك ها ديگر در موضوعات مختلف و معمولي ديگر،محو و گم شدند و ديگر كسي يادشان نميكنند.من خودم تاحالا چندين تاپيك بسيار قديمي و البته مفيد پيدا كرده ايم كه متاسفانه ديگر به قول معروف تاريخ مصرفشان گذشته است!در صورتي كه اينطور نيست و ما ميتونيم با كمك همديگر اين چنين موارد را دوباره زنده كنيم كه البته اين هم بسيار مفيد براي همه خواهد بود.
3-يكي از پيشنهاد هاي ديگر من اينه كه،ما بايد از خيلي از كاربر هاي مفيد اين سايت استفاده كنيم كه متاسفانه استقبالي نميشود.مثلا ميتوانيم پست ها و مقام هاي جديدي مانند:عكاس تالار،خبرنگار تالار،گزارشگر وبسياري پست ديگر كه الان ذهن من به آنهاه نميرسد ولي ممكنه شما توانايي داشته باشيد كه بسيار مفيد براي همه باشد.ما بايد از اين جور همكاري ها،استقبال لازم رو انجام بديم.

اميدوارم كه پيشنهادات من مفيد باشه و اگر هم من معاوم نشدم،انشاالله ديگران اگر صلاح دونستند كه اينها مفيد هست،ازش بهره ببرند.
اميدوارم هميشه تنتون سالم باشه---به اميد توسعه فرهنگ حيوان دوستي در كل اين كره زمين
.

Green Earth ?? ????? ?????? ???  
19 کاربر برای این پست سودمند از Green Earth عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd December 2009, 03:58 PM   #10
parvin2

کاربر فعال

کاربر فعال

parvin2 آواتار ها

3,641 بار در 971 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 11,109, سطح: 72 امتیاز: 11,109, سطح: 72 امتیاز: 11,109, سطح: 72
صعود به سطح بالا: 73%, 41 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 73% صعود به سطح بالا: 73% صعود به سطح بالا: 73%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

سلام عزیران خسته نباشید متشکرم که منو هم معرفی کردین حقیقتش من اینجا پشت سیستم چی میتونم بگم وقتی از من شناختی ندارین سن و سال و اینکه میخوام اینکار و اونکار رو بکنم به نظرم کمی اغراق آمیز باشه چون نه زیاد کسی رو میشناسم نه کسی منو میشناسه اما اینو میدونم بدون همکاری عزیزانی که سالها اینجا و بیرون سایت دارن زحمت میشکن نمیتونم کاری انجام بدم قبلا با حیوانات ( کومار - شاهین - شاه بوف - جغد - قرقی - کلاغ زاغی - سگ - گربه - همستر - لاک پشت و پرنده های بومی و کبوتر و ..... مختلف زندگی کردم که 1- اولین انگیزه ام علاقه به حیواناته ( کلمه عشق رو بکار نبردم چون معناش خیلی بزرگتر از اینهاس که بخوام اینجا معناش کنم چون واسه معشوق و مختص ادمها نیست بلکه به همه موجودات حتی نبات و جماد نیز اختصاص داره ) 2- علاقه به زندگی این موجودات که در کنارش رها سازیشون بوده اغلب بیمار یا زخمی بودن که مجبور بودم بخرم و بعد از سلامت کامل ازادشون کنم 3- علاقه به تحقیق و رفتار شناسی حیوانات 4- و علاقه به رفتار شناسی " درمان ریشه ای افراد و مقایسه تفاوت در حیوانات به دلیل حرفه و تخصصم ( اموزش یوگا تراپی و پسیکوتراپی و دوره های طبهای مکمل " انکوپاچر - آیورودا - هامئوپاتی ) در محدوده خودم !! مسئولیت و مدیریت شش کلوب از سایت کلوب البته من هیچوقت داوطلب نشدم و دعوت شدم ( عقیده دارم باید نیاز احساس بشه و شناخت باشه نه اینکه خودم بیام بگم من ........... ) یه ضرب المثل هست که میگه بزبان کرمانشاهی ( داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حسابه ) منظور اینه که اغلب جامعه ما شده حرف اما دریغ از عمل یا برعکس حرف میزنن عکسش عمل میکنن حالا یا دستشون کوتاهه کاری ازشون برنمیاد یا نه اصلا نمیتونن واسه همین من هم نمیگم اینکارو میکنم باید دید در وقت نیاز به کمک دوستان چه کاری و چه عملی در حیطه مسئولیت " انگیزه " عمل و علاقه ما هست . اسمم پروین و فامیلم طالبان البته نه از نوع افغانی . هر کمکی که دوستان بگن و در حیطه توانایی ام باشه در خدمتم همین .
امیدوارم هر کسی انتخاب میشه همراه دوستان عزیز بتونن به هر چی که گفتن عمل کنن و در پی نجات و درمان این عزیزان ( حیوانات ) نیازمند باشیم ( باشیم منظورم اینه که چه من سمتی داشته باشم چه نداشته باشم در کنار شما هستم ) .
با سپاس : پروین
parvin2 ?????? ???  
22 کاربر برای این پست سودمند از parvin2 عزیز تشکر کرده اند:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
معاونت, معرفی, نظر, و, کاندیدهای, دوره, زمستانه, سنجی

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش