![]() |
|
|||||||
| تالار حیوانات گم شده |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار حمايت از حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
2,089 بار در 459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزيز. ميخوام از موضوعي حرف بزنم كه چند روزه به شدت ذهنمو مشغول كرده. اين روزا خيلي گرفتارم و ناراحت. اينم شده قوز بالا قوز براي من.
2يا 3 ماه پيش يكي از دوستان اين سايت به بنده گفت كه سگ ميخواد. هركي داشت يه جا سگ واگذار ميكرد ايشون اظهار تمايل ميكردن. ميدونيد كه من از بروبچه هاي وفا هستم. بنا بر لطفي كه خانم ليدا اثني عشري، مدير عامل وفا به من دارن 2 بار سگ هاي تريري رو به من معرفي كردن . من از همه جا بي خبر هم به ايشون گفتم بره بگيره. ايشونم هر بار يه جور پيچوند و نرفت!!! تا اينكه براي بار سوم و آخر ليدا جون يه سگ بيچاره (البته اون موقع داشت واگذار ميشد خوشبخت بود) رو داد به اين خانوم. ايشون سر 1 هفته (ظاهرا) اين سگ رو گم!!!!!!!!!! كردن!!؟؟(حدود 3 هفته هست كه گم شده) بنده كه به پرو فايل ايشون سرزدم ديدم به! به! چه سرها بريده ميبيني؟(بقول حافظ) يه كرور آدم ديگه هم مثل من سركار رفتن!و ايشون نرفته سگي رو كه اون بنده خداها واسش جور كرده بودن رو تحويل بگيره! قضيه اينه كه ايشون زير 15سال هستن و خانواده شون به هيچ عنوان موافق هيچ حيووني نيستن. البته به خودشون مربوطه. راستي اين حيوون بدبخت هم وقتي بهش واگذار شده توي اين مدت توي اين سرما تو ماشين و انباري نگهداري ميشده!! جالبه كه ايشون اومده و توي اين سايت بدون هيچ توضيحي گفته سگم گم شده. كمك كنيد.بدون عكس و هيچي! كاملا تابلو و مشكوك خانواده شون و خودشون هم پاسخگو نيستن. قضيه به همينجا ختم نميبشه. اين سگ متعلق به يه خانم مسن بوده كه به شرط سرزدن مرتب به سگش اونو واگذار كرده. حالام رفته از ليدا جون شكايت كنه!! ميبينيد ندونم كاري و خودخواهي يه بچه اي كه نظرات خانوادشو در نظر نميگيره چه افتضاحي ببار آورده؟ انگار حيوون عروسكه. به احتمال قوي اين سگ كه پدر ايشون تلفني به خان اثني عشري گفته كه سرنشينان يك پرايد مشكي اونو از كوچه جلوي چشمشون سوار ماشين كردن!! در اصل آواره شده يا ...خلاصه گم و گورش كردن. اينجانب با اظهار تاسف بي پايان و يك احساس گناه كه تا آخر عمرم يادم نميره از شما ميخوام كه اگه اين سگ رو ديدين در حوالي كرج و تهران به خانم سميه رضايي به شماره66864937-021 تماس بگيريد. حواستونو جمع كنيد دوستان. اشتباه مارو نكنيد. هركي واسه سگ و ... دادميزنه اعتماد نكنيد. منو هم سرزنش نكنيد. بخدا جز خير چيزي نميخواستم. اين موضوع رو مديريت كل سايت و اكثر مسئولين سايت ميدونن. با سپاس و به اميد پيدا شدن اين سگ ناز و دوست داشتني
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,712 بار در 6,336 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باعث تاسف هست این موضوع و من که در جریان هستم مطمئنم شما تقصیری در این ماجرا نداشتید . به هر حال اون دوست عزیز هم دیگه گویا به ما سر نمی زنن که توضیحی برای کاراشون بدن . امیدوارم این حیوان بیچاره زودتر پیدا بشه و این دردسرهایی که ایجاد شده پایان پیدا کنه .
من واقعا بابت این موضوع متاسف هستم .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
5,876 بار در 1,352 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا که ... اینا دیگه چجورشن . تا کسی رو نمی شناسین براش کاری انجام ندید . سگ به این خوشگلی رو بد بخت کردین ... خانوم میس دوتا گربه به من دادن برای واگذاری 10 بار تماس گرفتن . هر ماه میان میبینشون . زنگ میزنن از حالشون خبر دار میشن . بقیه دوستان هم همینطور اقا مهران و ...
وقتی یک نفر بد قولی میکنم اونهم نه یکبار بلکه چند بار مشخصه که ادم قابل اعتمادی نیست . ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
1,445 بار در 480 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کاشکی پیدا بشه اون سگ بدبخت چه گناهی کرده
lychinasnasi جان معلومه که شما تقصیری نداشتی و نیتت خیر بوده پس احساس گناه نکن ایشالا اون سگ هم پیدا میشه و به صاحب اصلیش برمیگرده که اونم هیچ وقت به یه دختر بچه نباید اعتماد میکرده
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
1,356 بار در 342 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
lychinasnasi عزيز من متوجه وضعيت شما هستم و كاملا هم ميشه درك كرد كه شما براي كمك به اون دختر خانم اينكارو كرديد ، اما از اونجايي كه من اين خانم رو دورادور ميشناسم ( بخاطر قضيه فروش ميلو 3 ماه پيش باهاشون آشنا شدم ) از همون شرايط خريدشون يا ... نتونستم بهشون اطمينان كنم .
![]() ![]() الانم هم خوشحالم از اينكه از فروش ميلو منصرف شدم و به ايشون ندادمش و هم ناراحت از اينكه اين بلا سر يه سگ بيگناه ديگه اومده . ![]() به هر حال اينم يه تجربه تلخ بود ... ![]() راستي من ساكن كرجم . اگر اشتباه نكنم اين خانم هم كرج ( سمت 45 متري گلشهر ) هستند ، حتما دنبال مي كنم
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,746 بار در 1,987 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگه همون دختر بچه میخواست قیمت واقعی اون سگ رو بپردازه مجبور میشد از بابا و مامانش پول بگیره اونوقت مامان باباش هم وقتی اینم پولو میدادن معلوم میشد که راضین . وقتی سگ مفت باشه همچین صاحبی هم پیدا میکنه . مگه سرنوشت تپل من بهتر از این شد .
همه دوستانی که به من پیغام خصوصی میدادن و میگفتن سگاتو نصف قیمت یا مجانی بده به فلان کس که داره فلان چیزارو میگه و گناه داره ببینن این تاپیکو . حالا کی گناه داره یه آدم که کولی بازی در میاره یا سگ بد بخت که میغته دست یک آدم بی مسئولیت ؟ بیچاره خانم اثنی عشری . این همه بد بختی میکشه برای حیوونای بی سرپرست . اونوقت باید جور یه عده آدم دروغکوی بی وجدان رو بکشه . بیچاره اون سگ و اون پیرزن که الان دلش داره هزار راه میره .
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,746 بار در 1,987 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هی میگن واگذاری واگذاری . این همه واگذاری تو این سایت دیدیم که آخر به کجا کشیده شده . بابا خارج از کشور ما وقتی میخوان به کسی یه حیوون رو واگذار کنن هزار جور پرس و جو میکنن . خونه طرفو میبینن . جایی که طرف میخواد اون بد بختو نگه داره میبینن . حتی در آمدش رو هم در نظر میگیرن . بعد از کلی تحقیق با کلی شرط و شروط گذاشتن واگذار میکنن . آخه هیچکس نبود بره ببینه یه بچه مامانو باباش راضین یا نه ؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
1,445 بار در 480 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اویل جان راست میگن
اگه از اول اون خانوم مسن سن بچرو در نظر میگرفت میفهید که هر کاریو از رو احساس میکنه اون بچه هم فک کرده سگ مثل عروسک کاری با اینکه اونم مثل ما حق زندگی داره نداشته در هر صورت امیدوارم اون بیچاره پیدا بشه و از این به بعد همچین اشتاهاتی رو نکنن ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
3,165 بار در 1,042 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز تقصیر شما نیست ، به خاطر این آدم های بی مسئولیت که متاسفانه از این جور انسان ها در جامعه پر شدن ، حالا این که بچه بوده . سگ اول منو یک مرد سی و خرده ای ساله با همسرش گرفتن و گفتن ما ازش خوب نگهداری میکنیم و ...
سه ماه بعد فهمیدم در بیابان های جنت آباد ولش کردن ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Dec 2008
4,582 بار در 988 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
lychinasnas عزيز واقعا ميتونم درك كنم كه وقتي آدم ميخواد ثواب كنه و كباب ميشه چه حسي داره.....
من اين موضوع رو جمعه پيش از دهن خانم اثنا عشري شنيدم ولي نميدونستم كه از بچه ها ي سايته....واقعا براي يه همچين افرادي متاسفم.....evil جان واقعا نبايد به آدما اعتماد كني ...تروخدا بترس واسه فروختن اون كوچولوهات.... هر كسي هم كه ميخواد واگذار كنه تروخدا امضا بگيره يا هر چيز ديگه اي....چون اين چيزا ميتونه تو فروش هم اتفاق بيفته ولي تو واگذاري خيلي بيشتره.... فقط اگه عكس بهتري دارين بذارين... چون كارگاه باباي من كرجه...شايد ببينتش...گفتم اگه يه عكس واضحتر باشه بهتره |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كليك, كن, لطفا, يك, پيدا, ،, آواره, بخاطر, سگ, شدن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|