![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
توصيه ميكنم حتما"*روزنامه همشهري چاپ امروز را بخريد و صفحه 22 (سلامت)*را بخوانيد مطالب سراپا چرند خانم دكتر مهشيد چايچي را درمورد گربه ها (البته اصلا"*نوشته نشده كه ايشان دكتر چي هستند؟؟!!)
اين زن به احتمال زياد از آندسته است كه دشمني ديرينه با اين حيوانات بيزبان داره و اينگونه است كه داره وجود آنها را تخريب ميكنه.... دوستان همگي به روزنامه همشهري زنگ بزنيد و در مورد اين نوشته اعتراض كنيد. ویرایش توسط Jaleh : 27th July 2008 در ساعت 12:00 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ژاله جان اگه میتونی اسکن نوشته رو بذاری ممنون میشم . اخه الان روزنامه تمام شده
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,204 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گربه*ها و اگزما
بيماری- دكتر مهشيد چايچي: شما هم از آن دسته افرادي هستيد كه عاشق گربه هستند و از بي*وفايي گربه*ها درس نگرفته و باز هم دوست دارند در منزلشان گربه نگه*دارند؟ بي*وفايي گربه*ها به فراركردن با گربه همسايه ختم نمي*شود! اين موجود ملوس حتي به سلامت شما و خانواده*تان هم وفا ندارد. كمترين بلايي كه ممكن است سرتان بيايد اين است كه حساسيت شما تحريك شده و دچار اگزماي پوستي بشويد. اين را مطالعات جديد نشان مي*دهند. غيراز اين*كه سال*هاست گربه*ها به*عنوان ناقلان يك بيماري عفوني جدي به نام «توكسوپلاسما» شناخته شده*اند. به تازگي دانشمندان متوجه شده*اند ژن جهش*يافته موسوم به اف. ال. جي احتمال ابتلا به اگزما در كودكان يكساله را 2 برابر افزايش مي*دهد. البته اين افراد اگر با گربه*ها حشر و نشر داشته باشند، احتمال ابتلا به اين بيماري در آنان به 4 برابر هم مي*رسد. لازم است بدانيد اگزما نوعي التهاب پوست است كه اغلب با خشكي، قرمزي و خارش همراه بوده و در سال*هاي اخير به*خصوص در انگلستان ميزان بروز آن زياد*تر شده است. عامل دقيق اين بيماري هنوز كاملا مشخص نشده* اما نقش مواد شيميايي كه موجب شعله*ورشدن و عود اين واكنش*هاي حساسيتي مي*شوند، آشكار شده است. دانشمندان معتقدند تاثير متقابل اين مواد شيميايي و ژن*هاي بدن ما مي*تواند كليدي براي پيشرفت اين وضعيت باشد. محققان دانشگاه داندي نقش بالقوه ژن اف. ال.جي( فيلا گرين) را بررسي كرده و متوجه شده*اند كه نقش تعيين كننده*اي در حفظ سد طبيعي پوست دارد. برخي رمز*هاي جايگزين اين ژن مي*توانند موجب كار كرد نامناسب آن شوند اما اين قضيه به تنهايي نمي*تواند اگزما را توجيه كند چرا كه برخي افراد با وجود دارا بودن چنين ژني هيچگاه درگير اين مشكل نمي*شوند. جالب است بدانيد اين مطالعه كه در 892 كودك متولد انگلستان و دانمارك توسط محققان دانشگاه داندي انجام شده، در مورد سگ*ها چنين تفاوتي را نشان نداد. خيانت گربه*هاي خانه*زاد محققان به*دنبال ارتباطي بين عوامل محيطي و نقش آن در فعال*كردن اين ژن در كودكان بودند كه گروهي از همكارانشان در دانشگاه منچستر و كپنهاك دريافتند مواجهه با آلرژن*ها در كودكان مي*تواند بر ميزان ابتلايشان به اگزما تاثير داشته باشد. در خانواده*هايي كه در زمان تولد كودك گربه داشتند، ابتلا به اگزما در12 ماه اول زندگي*شان 4برابر افرادي بود كه گربه نداشتند. البته دكتر ميشل كورك متخصص پوست از دانشگاه شفيلد معتقد است به دليل كوچك بودن جمعيت مورد مطالعه هنوز بايد آن را با احتياط تفسير كرد. بد نيست بدانيد پيش از اين، قرار گرفتن در معرض گربه به*عنوان عامل حفاظت*كننده در برابر اگزما مطرح شده بود! باغباني خطر ناك! شايد شما هم شنيده باشيد كه بهتر است خانم*هاي حامله از گربه دوري كنند وگرنه ممكن است دچار نوعي عفونت شوند كه باعث نقص تكاملي يا سقط جنين آنها مي*شود. البته اين بيماري برخلاف اگزما يك بيماري واگير دار است كه عامل آن نوعي انگل ميكروسكوپي به نام «توكسوپلاسموگوندي» است و گربه ناقل اين انگل است. تماس با گربه به تنهايي براي ابتلا به اين بيماري كافي نيست مگر اينكه دست خود را كه به مدفوع گربه آلوده شده به دهان ببريد. ممكن است بگوييد آنقدر*هم بي*مبالات نيستيد كه دست به مدفوع گربه بزنيد اما اين تماس ممكن است غيرمستقيم باشد، مثلا وقتي كه باغباني مي*كنيد يا خاك گلدان باغچه را عوض مي*كنيد ممكن است دستتان ناخواسته با مدفوع گربه*ها تماس پيدا كند بنابر اين بهتر است دست نشسته را به دهان نبريد. حالا باز هم متوجه اهميت شستن مكرر دست*هايتان شديد؟! البته اين تنها راه انتقال بيماري به انسان نيست. خوردن گوشت آلوده*اي كه خوب پخته نشده هم مي*تواند موجب ابتلاي انسان شود.(اغلب پستانداران ممكن است آلوده به اين انگل شده باشند) بنابر اين در پختن گوشت دقت داشته باشيد كه تمام قسمت*هاي آن خوب پخته باشد. خوشبختانه در اغلب موارد بيماري علائم خفيفي مثل تب، سردرد، بي*حالي و درد عضله همراه با تورم غدد لنفي ديده شده و به همين علت با يك سرماخوردگي ساده اشتباه گرفته مي*شود اما در كساني كه سيستم ايمني*شان ضعيف است، در زنان حامله و جنينشان احتمال عفونت شديدتر هم وجود دارد. متأسفانه اين حالت ممكن است موجب تخريب مغز و حتي مرگ شود. جنين*هايي كه از مرگ نجات پيدا مي*كنند ممكن است دچارعوارضي مثل كوري، فلج مغزي و عقب افتادگي ذهني شوند و اين اتفاق وقتي رخ مي*دهد كه در سه ماه اول بارداري، بيماري به جنين منتقل شود. اگر چه 90درصد نوزاداني كه با اين بيماري متولد مي*شوند در زمان تولد سالم*اند، 55 تا 85 درصدشان در سال*هاي پس از تولد دچار عفونت چشم، افت شنوايي و اختلالات يادگيري خواهند شد. پيشگيري از توكسو براي پيشگيري از توكسوپلاسموز چه بايد كرد؟ طبيعتا توصيه اول اين است كه در معاشرت با گربه*ها محتاط*تر باشيد! اما اگر جايي زندگي مي*كنيد كه در آن، گريزي از گربه*ها نيست، به اين نكات بهداشتي عمل كنيد: به مدفوع گربه دست نزنيد و اگر خاك گلدان عوض كرده و باغباني مي*كنيد، اين كار را با دستكش انجام دهيد و پس از تمام شدن كارتان حتما دست*ها را با آب گرم و صابون بشوييد. اگر در منزلتان گربه داريد گوشت خام به او ندهيد و نگذاريد كه به هر مكان آلوده*اي رفت*وآمد كند. توصيه مي*شود محلي كه گربه در آن مدفوع كرده را بلافاصله تميز كنيد چون اين عفونت بين يك تا 5 روز بعد از دفع آلودگي دارد. بهتر است خانم*هاي حامله از فرد ديگري براي اين كار كمك بگيرند تا ناخواسته دچار بيماري نشوند. قبل از خوردن، سيگاركشيدن و هر كاري كه احتمال تماس دست با دهان وجود دارد حتما دست*هاي خود را با آب گرم و صابون بشويد. گوشت را هميشه طوري بپزيد كه وسط آن هم كاملا پخته شود. باز هم از خطرات گربه اگزما و توكسوپلاسموز تنها بيماري*هايي نيست كه گربه* را بدنام مي*كند. بسياري از انگل*ها و عفونت*ها مثل كرم*حلقوي، سالمونلا تايفي و پاستورلا هم ممكن است از راه مدفوع يا گاز گرفتن گربه به ما منتقل شوند. يكي ديگر از اين بيماري*ها به بيماري خراش گربه معروف است كه اولين بار در سال 1889، هنري پارينود آن را شرح داد. عامل آن نوعي باكتري به نام بارتونلاست كه به وسيله كك*ها در بين گربه*ها منتشر مي*شود. البته اين باكتري گربه را دچار بيماري نمي*كند و در بزاق گربه زندگي مي*كند تا از راه خراش يا گازگرفتن گربه– به*خصوص بچه گربه- به انسان منتقل مي*شود.متخصصان معتقدند تقريبا نيمي از گربه*ها چنين عفونتي در طول زندگي كسب مي*كنند ولي بچه گربه*هاي زير يك*سال معمولا آلوده*ترند. شيوع اين بيماري خيلي زياد نيست ( در آمريكا حدود 8/0 در 100 هزار نفر است كه اغلب هم زير 21سال دارند. علتش هم اين است كه معمولا بچه*ها و نوجوانان با گربه بازي مي*كنند!) خوشبختانه اين بيماري از انسان به انسان منتقل نمي*شود. علائم آن شامل بزرگ*شدن غدد لنفي نزديك به محل زخم وقرمزي يا جوش*هاي چركي در محل زخم همراه با تب خفيف، سردرد، لرز، درد كمر و شكم، بد حالي و گاهي تشنج است. ممكن است 7 تا 14 روز از زمان ايجاد زخم طول بكشد تا علائم ظاهر شوند. خوشبختانه در اغلب اوقات بيماري خودبه*خود بهبود پيدا مي*كند اما تورم غدد لنفي ممكن است تا ماه*ها بعد ادامه پيدا كند. خطر معمولا در كساني وجود دارد كه نقص سيستم ايمني دارند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
... ویرایش توسط محمد101 : 27th July 2008 در ساعت 12:03 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
اصلا"*معلوم نيست اين اطلاعات را از كدام محققين گرفته؟؟!!*من كه هر روز روي سايت هاي مهم در همين موارد هستم.... بيشرف چگونه در مورد بي وفائي و گذاشتن و رفتن و... هم نوشته. معلومه دل پري از اين حيوانات داره.. من خودم اعتراضي براي روزنامه همشهري فرستادم البته مطمئنا" چاپ نخواهند كرد ولي درست نيست هر مقاله اي توسط هر شخصي نوشته ميشه بدون تحقيق و اطمينان چاپ بشه در پرتيرا**ژترين روزنامه كشور.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
104 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این خانوم احتمالا اصلا پزشک نیستن.باید سنشون بالای ۷۰ باشه که هنوز این شایعه قدیمی در مورد خطرناک بودن گربه برای زنان باردارو دارن عنوان می کنن!!خوبه نگفته اگه شب رو گربه سیاه آب بپاشیم زگیل میزنیم
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
گرگ سياه عزيز .. اصلا"*به سن و سال ربطي نداره.. من هم خودم سنم بالاست.
درثاني تا آنجا كه من ميبينم زنان جوان و قرتي بيشتر از اين عقايد دارند تا قديميان. اين خانم برداشته همه چيز را كلا" انداخته تقصير گربه ها.. بله درسته بعضي از افراد به پشم گربه حساسيت دارند و تنشان ميخاره .. اين افراد معمولا به پرز موكت و لباس هاي پشمي هم حساسيت دارند و تنشان ميخاره.. بعضي ديگه به بادمجان و فلفل حساسيت دارند و بعضي ها (مثل خودم) به آدم 2پا ها ..... من يك نامه بلند بالا در جواب نوشتم ايميل كردم براي همشهري ولي مطمئن هستم كه چاپ نخواهد شد... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
در ودتی که به لطف دوستان برق نداشتیم داشتم همینو می خوندم...منتظر بودم بیا نت لانکشو پیدا کنم بذارم اینجا که دیدم مژده جون کرده اینکارو...
منم زنگ زدم...احمقانست...تاثیری نداره.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بدتر از همه چیز طرز نوشتنشه انگاریکه گربه بیچاره قاتل خونیه خانومه
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خودشون هزار جور درد و مرض دارن بچه که میگیره میگن کاره حیوونس !
نمیگن بابا یکم بگرد ببین چیکار کردی تو این دوران که اینجوری شده؟ همه جوره خوششون میا اذیت کنن...آی اگه این حیوونا زبون داشتن... ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
104 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
ژاله جان به هیچ وجه قصد توهین به سن بالاها رو نداشتم فقط قصدم بیان این مطلب بود که این افکار پوچ از عدم آگاهی گذشتگان به ما منتقل شده.وگرنه اونا اگه از ابتدا اصولی برخورد کرده بودن الان این حرفا باب نبود
|
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| چرنديات, همشهري, ها, و, گربه, باره, در, روزنامه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|