![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری گربه در این تالار به روشهای نگهداری و تربیت گربه ها می پردازیم مدیر تالار |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
132 بار در 46 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام . شاید واسه شما هم پیش بیاد که گربتون یه سری عادت ها کرده باشه که خیلی سخت یا اصلا نشدنی هست کنار گذاشتن اونها واسش
![]() تیرداد حدود سه ماهشه و نژادشم پرشین هست . عادت کرده فقط روی تخت من کنارم بخوابه . هر کاری هم که می کنم که روی جای مخصوص خودش بخوابه این کارو نمی کنه . تا به حال 3 تا جای خواب و خونه متفاوت گرفتم واسش اما باز هم میاد روی تخت من چون توی یکی از تاپیک ها خوندم که نباید توی تخت شخصی بخوابه و فکر کنم دلیلشم اینه که باعث بشه آدم قارچ بگیره ![]() عادت بد بعدیش حمله کردن به پای اعضای خونه موقع راه رفتن هست که گاز میگیره و چنگ میزنه با دست ما هم این کارو می کنه وقتی داریم نوازشش میکنیم . طوری که یک بار مهمون داشتیم حمله کرد و جورابشو پاره کرد و این قدر محکم چنگ زد پاش زخم شد . نمی دونم دلیل این کارش چیه ولی تورو خدا کمک کنید چون من مجبورم نزارم وقت زیادی توی خونه آزاد باشه و اکثرا توی اتاق خودش باشه . منتظر جواب هاتون هستم . کمک کنیدد !! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از tirdad " عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
10,924 بار در 2,374 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
دوست عزیز علت گرایش گربهء شما به خواب روی تخت علاقهء او به شماست نه تخت. چنانچه اگر شما پایین تخت بخوابید او هم همانجا خواهد خوابید.گربه ها موجودات باهوش و البته لجبازی هستند و جای خوابشان را خودشون انتخاب می کنند. اگر مصمم هستید که روی تخت نخوابه باید با بردباری و طی یک پروسهء زمانی روی گربه کار کنید. علت گاز گرفتن و چنگ انداختن به دست و پا هم بازیگوشی و سرزندگی گربست. میتونید در یک مرکز دامپزشکی ناخن های گربه را کوتاه کنید.
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 14 کاربر برای این پست سودمند از حامی حیوانات عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
یک دنیا ممنون
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از tirdad " عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
28 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
کلا پرشین کت ها خیلی بازیگوشن
خوراکشون هم چنگ زدن و گاز گرفتنه خدا رو شکر دندوناشون تیز نیست و ناخوناشونو میشه کوتاه کرد ولی با چنگ زدنش نمیشه کاری کرد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از sirmamal عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,476 بار در 662 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم یه گربه البته معمولی داشتم که 1-2 ماهش بود و همش دوست داشت بیاد تو اتاق خواب ، این همه جا تو خونه بود اما میومد پشت در اتاق خواب همش میو میو میکرد ! البته من در اتاق خواب رو می بستم اما ول کن نبود !
خیلی هم عاشق گاز گرفتن بود البته من میترسیدم وگرنه گازش همچینم درد نداشت ، گاهی اونقدر دور پاهام میچرخید که نزدیک بود لگدش کنم ، دلم براش خیلی تنگ شده ... دوست عزیز نگران نباش چون قطعا" گربه سالم و باهوشی داری ، بهت تبریک میگم
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از nilufar عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2009
1,178 بار در 377 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه خوب که گربت پیشت میخوابه. من هزار جور التماسش میکنم ولی هفته ای یکبار بیشتر افتخار نمیده تازه اونم یک ساعت نه بیشتر !!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از مه لقا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
485 بار در 116 پست از ایشان تشکر شده است
|
تازه وقتی عجله داری و میخوای با سرعت بدوی بری جایی، در اتاقی از لای پاهات لای هم خواهد کشید.باید مواظب باشی اتفاقی پات توی شکمش نخوره!!! یا یهو میای برگردی عقب میبینی تق...! دستش له( نه اوقدر که) شد چون پشت سرت ، زیر پات خوابیده تا کارت تموم شه و در کنارت راه بیاد....
با انگشت و دست کمتر باهاش بازی کن . با گوله کاموا و روبان پارچه ای و... چیزهای طناب مانند و دراز باهاش بازی کن و سرگرمش کن وگرنه مثل من از دست سیسیل، بعد از 2 سال هنوز م که هنوزه وسط شوخی یه زخمی می افته رو دستم. پیشنهاد میکنم چند تا کرم a+d بخر خیلی بدردت خواهد خورد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از andrei عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
438 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تمامی روش های ذکر شده ی بالا مفیدن.
حالا بزار یه دفعه پیشت بخوابه بابا شوخی کردم هر چی دکترش و روانشناسان حیوان میگن عمل کن. پسر بجه ی سه ماهه احتیاج به سرگرمی و شیطنت کردن داره. چند جفت جوراب بخر تا اگر کسی جورابش پاره شد بی جوراب نمونه. با سپاس مهران |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از abdijustmusic عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||
|