![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Nov 2009
2,678 بار در 477 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درود بر شما
ضمن تشکر از زحمات همه مسئولین یه نکته رو که هم به عنوان پیشنهاد و هم به عنوان انتقاد قابل تامل هست رو میخواستم بگم که جناب Admin در پستی فرمودن اینجا بگم . نمیدونم دلیل خاصی داره یا نه اما تعداد رکوردهایی که به عنوان آخرین ارسالها در نظر گرفته شده خیلی کم و محدوده . به بیان ساده تر یعنی وقتی کاربران پس از چند ساعت میان تو سایت : 1- خیلی از لینک های جدید رو از دست میدن . 2- لینک های با ارزش زیادی به علت فوران پست های جدید در یه بازه زمانی کوتاه برای مدت طولانی و گاه برای همیشه می میرن . 3 - بعضی ها هم برای جلوگیری از این کار پست های کم محتوایی رو به مطلبشون اضافه میکنن تا پستشون همچنان در صدر باقی بمونه . نتیجه نهایی کاهش بارِ علمی تاپیک . 4-تاپیک هایی بدون فرجام و نتیجه گیری فضای بانک رو اشغال میکنن و به آرشیو می پیوندند. من خودم پس از ورود به سایت اول از بخشی که ارسال های تازه رو به صورت مارکیو نشون میده استفاده میکنم که 20 تااز آخرین لینک هارو نشون میده (اغلب شامل چندین پست که برای کاربران با دسترسی معمولی قابل مشاهده نیست) بعد میرم سراغ بخش " آخرین ارسال ها " که اونجا هم تقریبا" همیشه همین لینک هارو نشون میده و بعضا" حتی کمتر . توی انجمن های دیگه تعداد در نظر گرفته شده برای آخرین ارسال ها گاه به 3-4 صفحه هم میرسه . اگر امکان اضافه کردن این تعداد توسط خود کاربران عادی در نظر گرفته شده من نمیدونم از کجا باید این کار رو بکنم لطفا" راهنمایی کنید. اما اگه دلیل خاصی داره مایلم بدونم و اگر به صورت تجربی و آپشنال انجام شده پیشنهاد میکنم یه تجدید نظر بشه و نتایج بیشتر کردن این رکوردها بررسی بشه . سپاس بیکران |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون دوست عزیز.
مدیر بخش فنی حتما به مورد مطرح شده رسیدگی میکند. با سپاس
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
2,284 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خب سرعت لود شدن صفحه کم میشه شاید
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Soltan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
لزومی نداره قسمت نمایش آخرین ارسال ها در صفحه نخست رو زیاد کنن . این تعداد برای صفحه نخست کافیه .
همین الان 20 تا از آخرین ارسال ها رو میتونید تو صفحه نخست داشته باشید . اون موقع هم که اون امکان اضافه شده اگر نخواستید میتونید به اون بخش نرید . منظورم اینه که چیزی رو از دست نمیدید . مثلا" سرعت . در ضمن میشه تعداد رکوردهای بخش " آخرین ارسال ها " رو زیاد کنن و خاصیتِ مربوط به Paging رو روی همین تعدادی که هست بزارن که سرعت با شرایط فعلی خیلی فرق نمیکنه و اگر کسی مایل نبود پست های قدیمی تر رو ببینه ، میتونه به همون یه صفحه ای که در ابتدای مثلا" 50 ارسالِ آخر میبینه اکتفا کنه که الانم همونطوره . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
10,117 بار در 2,442 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیزم....
شما میتونید با کلیک روی تالار پرشیا دام بین الملل زیر اون قسمتی که نوشته از آخرین لاگ این شما ..... پست و ..... موضوع جدید ارسال شده به آخرین ارسالها بروید....در اون صورت فکر میکنم تا 120 تاپیک رو به شما نمایش میده.... تقریبا معادل 24 میشه
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
منظورتون لینک مربوط به " ارسال های روز " بود فکر کنم .
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ظاهرا" بخش " آخرین ارسال ها " در منوی افقی سایت و همچنین "آخرین ارسال ها " در زیر عکس آواتار در صفحه شروع و نیز تاپیک هایی که در صفحه شروع به عنوان تازه ترین ارسال ها نشون داده میشه هر سه تفریبا" یکار رو انجام میدن .تو فروم های phpBB فقط یه "آخرین ارسال ها " وجود داره که کارِ "ارسال های روز " تو این تالار رو انجام میده .کاری که مدنظر من بود با رفتن تو ارسال های روز انجام شد که ارسال های دیروز تا الان رو نشون میده و شامل یه بخش دیگه هم هست که با این نوار جدا میشه : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] البته اگه رفتید و این نوار رو ندید باید برید به صفحات بعدی چون با ارسال های جدید طبیعتا" حرکت میکنه به سمت آخر. از همه سپاسگذارم . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
10,117 بار در 2,442 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این کاری که فرمودین رو برای من با آخرین ارسالها انجام میده که مال روز های قبل رو هم شامل میشه....بهر حال خوشحالم که به منظورتون رسیدیدن
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نمایش, ها, کمِ, آخرین, ارسال, بسیار, تعداد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|