![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران جوندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jul 2009
1,912 بار در 546 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان.
به تازگي وسايل داخلي قفس همستر ميكي رو جابه جا كردم و براش تغيير دكوراسيون دادم!حالا طوري است كه چرخ و فلكش حدود 5سانت به ميله هاي كناري فاصله داره.متوجه شدم ميكي از ميله هاي قفس ميره بالا به طوري كه پاهاش روي ميله ها و دستاشو ميزاره رو پشت چرخ و فلك.بعدش دستاشو همينجور بالا و پايين ميكرد و چزخ و فلك هم ميتابيد.وقتي اين صحنه رو چند بار ديدم كه داره انجام ميده فهميدم بنده خدا از اين كارش خيلي لذت ميره.تازه اينقدر قيافش با مزه ميشه كه ادم خندش ميگيره.تازه الانم داره اين كارو با علاقه ميكنه. فقط ميخواستم بگم اگه شما هم قفس براي همسترتون داريد حتما چرخ و فلكشو نزديك ميله هاي ديواره قفس بزاريد.مطمئن باشيد اگه همسترتون يه وقت اتفاقي رفت از اونجا بالا و اين صحنه براش اتفاق افتاد،حتما از اين كار خوشش مياد و ديگه خوراكش ميشه. اين بود استفاده بهينه از چرخ و فلك يعني بهره بردن هم از داخل و هم از بيرون چرخ وفلك ![]() ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همسترها استفاده هاي مختلفي از چرخ و فلك مي كنن
.آقا مهرداد من كه اونقد باهوش بود با يه دستش دقيقا لبه چرخ و فلك رو مي گرفت تا بي حركت بمونه و بعد با يه حركت سريع ميپريد روش و از روي چرخ و فلك هم مي اومد بيرون (زمانهائي كه توي اكواريوم ميذاشتمش) در نتيجه اگه همسترتون رو در اكواريوم نگهداري مي كنين ارتفاع اكواريو اونقد باشه كه حتي اگه همسترتون اين ترفند رو ياد گرفت نتونه بياد بيرو
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
بله ديگه اين همسترا هم خيلي باهوش هستند.هر كودومشون يه جور اتيش ميسوزونند.
![]() راستي چه اسمي قشنگي داره همسترتون. خدا حفظش كنه اقا مهردادو
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
نقل قول:
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
اخي بيچاره.مگه سنش چقدر بود؟
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micky عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
4,783 بار در 1,321 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
الهی پانی جان من نمیگه اززین صاف رد شم بهتره میره روچرهخ وفلک رد میشه اولاش خیلی میافتاد ولی الان ماهر شده بچم
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از meshkyvapany عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2009
185 بار در 66 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون جالب بود......
من برای همسترم چرخو فلک گذاشتم، انقدر زبل شده بود که دیگه تو دست نمیومد ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
45 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ای جان چه حال میکنه با ورجه وورجه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
46 بار در 17 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
من یه راه استفاده بهينه از چرخ و فلك رو میدونم و اونو در اختیادتون قرار میدم :دی والله من یه همستر باحال داشتم بعد از چند روز که دیدم خیلی میره رو چرخ و فلکه یه فکری به سرم زد و عملیش کردم یه آرمیچر برداشتم و 2 تا سیم بهش وصل کردم و به یه لامپ کوچیک وصل کردم و سر آمریچر رو به چرخ و فلکه نصب کردم به طوری که وقتی چرخ و فلک پر میخورد ، سر آرمیچرم پر میخورد ![]() همستر من خبر نداشت از این قضیه و وقتی اومد روی چرخو فلک و چرخید ، لامپی که گذاشته بودم جلوش ، روش شد همستره هم اینجوری شد و وقتی فهمید که وقتی میره رو چرخو فلک لامپ روشن میشه ، دیگه باهاش خیلی حال کرده بود در ضمن اگه خواستید این کارو انجام بدید حواستون باشه که سیمو نخوره :دی میتونید جلوش لامپو نصب کنید ، میتونید بالای قفس ( یا آکواریوم ) آویزون کنید و... موفق باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فلك, نرخ, همستر, و, از, استفاده, بهينه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|