![]() |
|
|||||||
| روشهای نگهداری سگ در این تالار روشهای نگهداری سگ ـموزش داده میشود |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,358 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سگها اس[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] جالب این جاست که به محض از کار افتادن صدای اسباب بازی سگها آن را رها میکنند. این مساله بسیار رایج است. چرا سگها اسباب بازیهای جغ جغی را دوست دارند؟ این تئوری به طبیعت باز میگردد. زمانیکه سگها طعمه خود را شکار می کنند، شکار خود را می کشند. س[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]ود را می یابند. این بخشی از غریزه طبیعی شکار سگها می باشد. به محض شکار، شکار از خود سر و صدا تولید کرده و سگ به کشتن شکار ادامه میدهد و این صدا برای سگ گرسنه بسیار لذت بخش است. بنابراین اسباب بازی جغ جغی حس خرسندی و لذت را برای سگ به ارمغان می آورد. به اضافه، اسباب بازیها اثر متقابل بر روی سگ داشته و محرک ذهن آنها است، ضمن اینکه آنها را مشغول کرده و غریزه جویدن آنها را ارضا می کند. اگر به سگتان چنین اسباب بازی دهید، پایدار و مقاوم بودن اسباب بازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اح[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]یده شدگی قطعات اسباب بازی از جمله سوت یا جغ جغه میانی اسباب بازی، زندگی حیوان را تهدید میکند. ترجمه از: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Admin : 30th November 2009 در ساعت 11:45 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 14 کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,938 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدر جالب . من دلیل این رو به حساب بازیگوشی سگ می گذاشتم پس دلیل علمی داشته ..
واقعا میشل من عاشق اینجور عروسکهاست و همیشه اگر چندتا عروسک در حیاط افتاده باشه برای بازی اون صداداره رو میاره
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,035 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خيلي جالبه واقعا .
فلفل هم هميشه اين اسباب بازي هاشو ميگيره دهنش دوره خونه ميدود و هي صداشو در مياره ![]()
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: May 2009
1,549 بار در 427 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ژوپی حتی اگه عروسکش تکون بخوره گردنش را میگیره و اینقدر می چرخونش تا آروم بشه بابام میگه باز آقا شیر داره شکار میکنه اگه تو راز بقا دیده باشین بیشتر حیوانات گوشتخوار برای شکار این کار را میکنن
جالب این جاست خونه داییم موش اومده بود و ژوپی قسمتی که موش بود را حسابی بو می کشید و می خواست بره زبره تخت که موش اونجا بود
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,763 بار در 1,990 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عسل ما که حس مادریش بیشتر ه . یه عروسک گربه داریم که با صدای نازک بچه گربه میو میو میکنه . تا صدای اینو درمیاریم . عسل صداهایی رو که موقع دیدن بچه درمیاره و از خودش درمیاره و عروسکو از پشت گردن میگیره میبره و دسشویی عرسکرو پاک میکنه
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
3,240 بار در 1,069 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من حتی اگر دست به اسباب بازی های جغ جغی مکسی بزنم حتی اگر خواب باشه خیلی سریع می دوئه میاد و دعوام میکنه
جالبه که یک بار یه استخون مصنوعی لاستیکی آبی براش گرفتم که صدا نمیداد ، از همون لحظه که گرفتم تا وقتی که گم شد حتی طرفشم نیومد . واقعا عاشقه اسباب بازی های جغ جغیه . ولی عجیبه یه توپ تنیس داره که صدا نمیده ولی خیلی دوستش داره ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,763 بار در 1,990 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]()
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از evil عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: May 2009
9,186 بار در 1,697 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چقدر جالب بود.ممنون از پست مفیدتون
من برای بارنی یه خارپشت زرد جق جقی که پلاستیکی بود گرفتم.از ساعت 5 عصر که بهش دادم تا شب دخلشو آورد.نمیذاشت اصلا بهش نزدیک بشیم. دماغشو کند و دیگه صدا نمیداد . چند روز بعد بچه متفکر داشت بازی میکرد دیدیم بازم صدای عروسکش در اومد....دیدیم قسمت سوراخشو گذاشته توی دهنشو ازش صدا در میاره....یه چند روزیم اینطوری باهاش سرگرم بود اما بعد دیگه بیچاره رو از چند جا مورد حمله قرار داده بود.... دیگه صدا نمیده....حالا فقط میشینه نگاش میکنه ....بیشتر فکر میکنم هم به خاطر صداش هم به خاطر خار های محکم پلاستیکی که داشت و با لثه ها و دندوناش باهاش بازی میکرد....محکمترین جنس رو براش گرفت اما اینطوری کرد....نمیدونم دیگه براش چی بخرم.....
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,035 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اه فلفل هم از اين خارپشت ها داره ولي هيچ كاريش نتونست بكنه .
ولي تمام عروسك هاي پولشو چشم هاشونو در اورده ![]()
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jan 2010
2,942 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جالب بود . میلو اول از صداش میترسید ولی حالا خیلی دوسش داره و هی صدای اسباب بازیشو در میاره.
مرسی از مطلبتون. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسباب, به, بازیهای, جغ, جغی, دلیل, سگها, علاقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |