![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,591 بار در 2,332 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
محققان ادعا كردند:
نگهداري از حيوانات خانگي براي سلامتي مفيد است محققان ادعا كردهاند: داشتن يك حيوان خانگي ميتواند در حفظ سلامتي موثر باشد. به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، پژوهشگران ميگويند؛ داشتن يك حيوان خانگي در طول زندگي، انسان را تندرست و سرحال نگه ميدارد. نتايج يك تحقيق جديد نشان داده است: نگهداري از حيوانات اهلي و خانگي باعث كاهش فشار خون ميشود، انسان به ورزش كردن ترغيب ميكند و همچنين بهداشت رواني را بهبود ميبخشد. ربكا جانسون، استاديار دانشگاه ميسوري در اين باره خاطرنشان كرد: حيوانات خانگي بويژه در زمان مشكلات و بحرانهاي اقتصادي سخت مفيد هستند. وي افزود: حيوانات خانگي باعث ميشوند كه در انسان يك علاقه و پذيرش ناخودآگاه بوجود آيد و اين احساس كاملا بخشي از پاسخهاي لازم براي مشكلات اجتماعي مانند بيتحركي و چاقي است اين پژوهش با هدف بررسي نحوه تعامل بين انسانها و حيوانات انجام گرفته و كارشناسان بين المللي در حال بررسي اين ارتباط و فوايد يا مضرات آن هستند. محققان در اين پژوهش دريافتهاند؛ كساني كه در خانه حيوان اهلي دارند بيشتر تحرك دارند و راه ميروند كه اين امر براي سلامتي مفيد و موثر است. منبع : ایران سلامت این عکسها قابل توجه هموطنان عزیزی که ادعا می کنند سگ موجب بیماری است [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] kohanbanoo.blogfa.com/
|
|
||||||||||||||||||||
| 29 کاربر برای این پست سودمند از ساقی عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jan 2010
3,095 بار در 766 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
برای اثبات این نویشته فقط به سالم بودن روستاییان توجه کنید
یکی از دلایل سلامتشون همجواری با حیوانات است ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Nov 2009
2,670 بار در 477 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به جرات میگم این یکی از بهترین و پرکاربردترین مطالبی بود که تو چند سال اخیر حداقل من دیدم ، من این عکس هارو پرینت خواهم کرد و همیشه درجیبم همراه خود خواهم داشت ! چون پاسخی دندان شکن تر از این تصاویر برای مخالفین نگهداری حیوانات وجود ندارد....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از HAM3D عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
229 بار در 60 پست از ایشان تشکر شده است
|
خیلی جالب و خوب بود.مرسی.
به نظر من حیوانات و تمام آفریده ها در طبیعت،یادگاری های خداوند هستند و سرشاز از خیر و زیبایی. حتی اگر خیلی ها این رو نفهمند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از شهرزاد عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
اخراج شده
730 بار در 183 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا که درست میگن
من به شخصه از زندگی نا امید و خسته و بی حوصله بود با اومدنه میشا کلی هیجان و شادی و لذت به زندگیم وارد شده پس میگم دوستت دارم میشا ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
2,827 بار در 691 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون دوست عزیز
عکسا خیلی قشنگ بود به غیر از دو تا که بچه ها به جای اسباب بازی داشتن حیوونا رو اذیت میکردن ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2009
395 بار در 122 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اونقدری که اسکارلت باعث شادی و ذوق من میشه؛ هیچکس نمیشه حتی بچه هام.
حتی وقتی که توی خونه هم جیش میکنه دوستش دارم.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
3,165 بار در 1,042 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باز هم میگم کاش مردم اینا رو بخونن تا اینقدر نسبت به حیوانات بی رحم نباشند ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2009
1,504 بار در 491 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|