![]() |
|
|||||||
| گربه ماهیان برخی از ماهیان این خانواده : کوریدوراس ، پنکوسی ، انواع گربه ماهی ... |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,351 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تورو خدا كمك كنيد.... 2 هفته پيش 2 تا ماهي براي اكواريوم خريديم....يه پنكوسي و يك لجن خوار . موقعي كه اقاهه اومد پنكوسي رو بگيره از دستش در رفت و خورد زمين صورتش زخمي شد ما نديديم و اوورديم خونه ....تو اب اكواريوم نمك ريختيم ...داروي ضد قارچ هم ريختيم اما ما هي بدتر شد . دو طرف صورتش هم زخم شده ازش عكس گرفتم....تازه باله بالاييش هم تا شده و زخم شده دوره زخمشم دون دونه ...روي دمشم از همون زخمهاي بالش شده ...چيكار كنم .....اگه كسي وارده به من كمك كنه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Apr 2009
156 بار در 56 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
کاشکی کمی اطلاعات بیشتر در مورد شرایط تانکتون از قبیل اندازه - مدت راه اندازی و وضعیت سیکل ازت تانکتون و تعداد ماهی هایی که نگه داری میکنید و میزان زمانبندی تعویض آب تانکتون رو ذکر میکردید با این اوصاف ممکنه بیماری فراتر از جراحت فزیکی داشته باشه و بیماری بیشتر شبیه بیماری ویروسی داشته باشه من دارویه جنرال تونیک که اکثر آکواریوم فروشی ها دارند رو بهتون پیشنهاد میکنم تازه درمان ماهی هم نباید در تانک اصلی انجام بشه به دلایل بسیار زیاد باید ماهیتون رو در تانک جداگانه ای به نام تانک قرنطینه درمان کنید ولی بازهم اگر امکانش نبود از همین دارو با توجه به دستورش استفاده کنید و هر 2 روز یکبار آب تانکتون رو 30 % تعویض کنید و از زغال اکتیو هم در فیلتر تانکتون در مدت دوره درمان استفاده نکنید زدن نمک و اضافه کردن داریه ضد قارچ هم متوقف کنید ماهی پنگوسی ماهیه بسیار مقاومی هست اما در شرایط بد آب آکواریوم یا بعد از جراحت هاییه فزیکی بشدت آسیب میبینه موفق باشید |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,351 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام اندازه اكواريوم 80 * 60*30 1 ما هه كه راه اندازي شده ...2 هفته اول توش ماهي ننداختيم. 2 تا ماهي : پنكوسي 30-33 سانتي .....لجن خوار 28-29 سانتي حدودا 10 روزه پيش كه خواستيم قطره ضد عفوني و ضد قارچ رو بريزيم 3/4 اب رو خالي كرديم و دوباره اب ريختيم بعد قطره و نمك رو اضافه كرديم.....5 روز بعد دوباره رفتم يه مغازه اكواريومي وبهم 3 تا قرص جوشان داد گفت 2 تا شو بنداز و 1 رو هفته بعد اما ماهي داره بدتر ميشه . البته لجن خوار سالمه من از اكواريوم خيلي نمي دونم مثلا سيكل ازت يعني چي ؟ ذغال اكتيو همونيه كه پمپ هوا رو بهش وصل كرديم....؟
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فوري, كمك, مورد, ماهي, پنكوسي, در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|