![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,204 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چين تصميم گرفته است براي جلوگيري از رنجش خارجيان شرکت*کننده در مراسم بازي*هاي المپيک، گوشت سگ را از فهرست غذاي 112 رستوران رسمي المپيک خارج کند. به گزارش ايسنا، از کارکنان رستوران*ها خواسته شده به کساني که گوشت سگ سفارش داده*اند، با شکيبايي غذاي ديگري را پيشنهاد کنند. رستوران*هايي که از اين ممنوعيت تخطي کنند، در ليست سياه قرار خواهند گرفت، اين در حالي است كه بعضي از چيني*ها، گوشت سگ معروف به گوشت معطر را به خاطر خواص دارويي*اش مي*خورند. اين ممنوعيت که توسط سازمان تجارت مواد غذايي پکن اعلام شده، عرضه گوشت سگ را در تمام رستوران*هاي رسمي المپيک ممنوع کرده و از ساير رستوران*ها نيز مي*خواهد که اين گوشت را از فهرست غذايي*شان خارج کنند. مسوول امور غذايي شهرداري پكن نيز در اين رابطه گفته است که اين دستورالعمل جهت احترام به عادات غذايي ملل مختلف طراحي شده است. به گزارش خبرگزاري دولتي شين هووا، مقامات همچنين از مردم خواسته*اند که رفتار محترمانه*اي در صف*ها داشته باشند، لبخند بزنند و آب دهانشان را در خيابان نياندازند. سال 1988 در طول مسابقات المپيک سئول، کره جنوبي هم غذاهاي طبخ شده با گوشت سگ را از فهرست غذايي*اش حذف کرد. مقامات کره همچنين در آن زمان، تصويب قانوني براي منع فروش غذاهايي با ظاهر ناخوشايند را خواستار شده بودند. گوشت سگ در برخي ديگر از کشورهاي آسيايي مانند ويتنام، فيليپين و لائوس نيز مصرف مي*شود . منبع خبر: ايسنا
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
برادرم دیروز میگفت توی شهرک متروی کرج یه قسمتی چینیها زندگی میکنند، تمام سگ و گربه های اون منطقه رو میکشن و میخورن...اونجا یه قسمت بیابونی داره که برادرم میگفت اونجا یه دونه سگ و گربه پیدا نمیشه
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مگه میشه ؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پرشین پت نیوز عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
1,435 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين چيني ها كثيف ترين موجودات روي زمينن . حالم از همشون بهم ميخوره ... اينا تو ايران هم زيادن من باشم موقعي كه دارن اين جنايت و با اين حييوناي مظلوم ميكنن ... كاري ميكنم كه تا عمر دارن دهنشون باز نشه واسه خوردن غذا آشغالهاي كثيف
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم ............ ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من به فکر اینکه اون گوشته سگه اصلا نتونستم عکسو نگاه کنم
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نمیدونم اینها واسه چی اینکارا رو میکنن؟ چیو میخوان ثابت کنن؟
واقعا آدمای کثیفی هستن
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من از چینی ها نفرت دارم . کلی از سازمان های حمایت از حیوانات به خاطر رفتار بد چینیها با حیوانات المپیک 2008 پکن رو تحریم کردن .
میگن تو سلاخ خانه های پکن سالیانه ملیون ها سگ و گربه رو به وحشتناکترین شکل میکشند .هنوز حیوون کامل جون نکنده که پوستشو میکنن و پنجه هاشو قطع میکنند . الهی خدا لعنتشون کنه . من که این آخری که زلزله اومد کلیاشون سقط شدند کلی حال کردم . عذاب خدا بود .....اگه دلشو دارین تو گوگل سرج کنین Animal cruelty in China تا عکساشو ببینین . تو یه قفس تخت یک متر در سی سانت 30 تا گربه زبون بسته رو میچپونند و چندین روز بدون آب و غذا نگه میدارن تا نوبتشون بشه سلاخیشون کنن. خدا لعنتشون کنه .... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كرد, منوي, چين, گوشت, از, حذف, را, رستورانهايش, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|