![]() |
|
|||||||
| انتقادات و پیشنهادات و اخبار سایت |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در طی چند روز آینده اعلام خواهد شد . .
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در ابتدا از آقای کامران هراجی داداش گلم با نام کاربری persianpet که این مدت برای سایت و تالار واقعا زحمت کشیدند تشکر ویژه میکنم ، ایشان به دلیل مشغله زیاد دیگه پیش ما نمیاد. داداش کامی جات همیشه اینجا خالیه دوستانی از مدیران پرشین پت نیز درخواست استفا داشتند که با خواسته ایشان موافقت شد. pana (مدیر ارشد) soniha_pe (مدیر ارشد) yalda (ناظر تالار) turok (مدیر ناظر پست) memoli_pishi (مدیر تالار) ati (مدیر تالار) معاونین بازنشسته sjalal hamid_online shohi گنجشک کوروش و اما معرفی همکارانی که ارتقا پست داشتند مدیریت روابط و ضوابط پریا (سرگروه ) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مدیران ناظر پست [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] (سرگروه) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ♣ ♠ ♣ تبریک میگم به همه دوستان و امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید در پناه حق.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بنده همه به نوبه خودم به دوستانی که بازنشسته شدن خسته نباشید عرض می کنم همچنین به عزیزانی که ترفیع پیدا کردن تبریک موفق باشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
31,184 بار در 7,935 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جای تک تک کسایی که بازنشسته شدند همیشه پیش ما خالی خواهد بود و ما، آنها و تمام خاطرات شیرینی که با هم در مای پت داشتیم فراموش نمیکنیم .
به همه دوستهای خوب ارتقاء یافته هم تبریک میگم و خوشحالم که بازهم در کنار هم خواهیم بود.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 17 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: | dooni66 , Dr.liOn, HamidOnline, jassmin, leonel, M.A, meshkyvapany, micky, night_dream, peta, River, Soltan, tabasom, tina666, هوریار![]() , venus7, حامی حیوانات |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
10,130 بار در 2,446 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به دوستان عزیزم تبریک و سته نباشید میگم
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزيزم خيلي مبارك باشه اميدوارم با وجود شما عزيزان شاهد پيشرفت هاي سايت باشم .
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
5,485 بار در 1,376 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم به همه دوستاني كه بازنشست شدند خسته نباشيد ميگم و خدمت همه عزيزاني كه ارتقا پست يافتند هم صميمانه تبريك عرض ميكنم ....
در هر حال هدف همه ما يكيست و اميدوارم در كنارهم بتونيم روزهاي فراموش نشدني رو تجربه كنيم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
2,285 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم به نوبه خودم به دوستان بازنشسته خسته نباشید میگم بخاطر کار مفیدشون و به دوستانی که ارتقا پست گرفتند صمیمانه تبریک میگم انشاالله در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر - تالار دامپزشکی دامهای بزرگ, تالار علوم پایه
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
8,206 بار در 2,078 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از زحمات کسانی که بازنشسته شدند تشکر میکنم جاشون همیشه پیش ما خالی هستش
و به دوستان جدید تبریک میگم امیدوارم همه با هم بتونیم در جهت بهتر شدن سایت خوبمون نهایت تلاشمون بکنیم در پناه حق شاد باشید و سربلند [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Dr.liOn عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
4,777 بار در 1,320 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم به نوبه خودم به ارتقائ یافته ها تبریک میگم و با بازنشته ها هم خسته نباشید میگم
موفق باشین
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مدیریتی, تغییرات, جدید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|