![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
6,847 بار در 1,403 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان خوبم.... همین الان در عین ناباوری خبری بدستم رسید ....... متاسفانه پدربزگ پریای عزیز که چند روزی بود در بستر بیماری بسر می بردن....لحظات پیش جان به جان افرین تسلیم کردند و روح زیباشون به ملکوت اعلی پیوست با چشمان اشکبار و دلی پر از غم به شما پریای عزیز و مهربان تسلیت عرض می کنم...برای روح ان مرحوم علو درجات و برای بازماندگان محترم صبر از خدای مهربان خواهانم....... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] کاش آن شب را نمی آمد سحر کاش گم در راه پیک بد خبر ای عجب کان شب سحر اما به ما تیره روزی آمد و شام دگر دیده پر خون از غم هجران و او با لب خندان چه آسان بر سفر ای دریغ از مهربانی های او دست پر مهر آن کلام پرشکر غصه ها پنهان به دل بودش ولی شاد و خرم چهره اش بر رهگذر در ارزان زان ما بود ای دریغ گنج پنهان شد به خاک و بی ثمر ..........[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] زدن این تاپیک رو وظیفه خودم دانستم...پریای عزیز ما رو هم در این غم شریک بدان ویرایش توسط M.A : 20th November 2009 در ساعت 02:58 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 36 کاربر برای این پست سودمند از M.A عزیز تشکر کرده اند: | Admin, artemis, bita.b.m, Daniz , dooni66 , Dr.liOn, DVM-Vafaei, elnur, gazelle, HamidOnline, HODAjon, Iman-Emperatour, jassmin, leonel, meshkyvapany, micky, milads, My PeT, night_dream, owtana, paniparis, Parparak, peta, River, shahrzad, shishi, Soltan, sssssss, tabasom, میلاد, هوریار![]() , یورک شایر, پریا, venus7, zarabanekaenat, ساقی |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
9,195 بار در 1,699 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پریای عزیزم ..بسیار متاثر شدم....مصیبت وارده رو بهت تسلیت میگم گلم....امیدوارم غم آخرت باشه و دیگه غم نبینی....من رو هم در غم خودت شریک بدون
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
4,823 بار در 1,166 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پريا جان تسليت ميگم عزيزم اميدوارم كه غم اخرت باشه.خيلي متاثر شدم دوست مهربونم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2009
1,146 بار در 312 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم بهت از صمیمه قلب تسلیت می گم پریا خانوم"غمه آخرتون باشه. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,644 بار در 5,731 پست از ایشان تشکر شده است
|
پریا نازنین در گذشت پدر بزرگتون برای شما غمی سنگین هست و دوری از عزیزان همیشه سخت و دشوار ولی تسلی بخش این موضوع فکر به آرامش و بلند مرتبه تر شدن روح آن عزیز میباشد براتون آرزوی آرامش و برای آن عزیز سفر کرده آرزوی محشور شدن با بهترینهای خدا وند رو دارا میباشم
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
2,830 بار در 691 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پرياي عزيز منم بهت تسليت ميگم ياد زماني افتادم كه پدر بزرگ خودم فوت كرد قبل از اون هرگز مرگ و از نزديك حس نكرده بودم ولي حالا مي دونم كه شنيدن همچين خبري چقدر شوكه كنندس
مي دونم چه حسي داري تسليت ميگم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2009
2,520 بار در 584 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پریا جان من هم به شما و خانواده محترم تسلیت عرض می کنم من رو هم در این غم شریک بدان
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jul 2009
1,912 بار در 546 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم به نوبه ي خودم بهتون تسليت ميگم.واقعا غم از دست دادن عزيزي در اين دنيا خيلي سخته ولي با اين حال ارزوي ارامش براتون ميكنم.غم اخرتون باشه.
روحشون شاد.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همانطور که در کنار شادی های دوستان سهیم هستیم امروز در کنار پریای عزیز به سوگ از دست دادن عزیز نشسته ایم.
پریای عزیزم ما را در غم خودت شریک بدان برای آن عزیز رفته از دست آرامش و برای شما و خانواده گرامیت صبر و بقای عمر آرزو میکنم. روحش قرین آرامش باد
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2009
695 بار در 184 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
پریای عزیزم از صمیم قلبم بهت تسلیت می گم خیلی خیلی متاثر شدم ما رو هم در غم خودت شریک بدون
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| میگوئیم, پدر, پریای, بزگ, تسلیت, درگذشت, رو, عزیز, عزیزتون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |