![]() |
|
|||||||
| آشنایی با آکواریوم ، تجهیزات و شرایط آب آموزش و بحث پیرامون لوازم و تجهیزات آکواریوم و راه اندازی آکواریوم |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jul 2009
1,911 بار در 546 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام.در فكر خريد اكواريوم اب شيرين هستم.يكي به من تعدادي ماهي معرفي ميكنه كه اگه همشون با هم تو يك اكواريوم باشند به هم صدمه نزنند؟
ممنون
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micky عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
86 بار در 27 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزیز اگر می خواهی صرفا اکواریوم داشته باشی میتونی از ماهی گیاه خوار استفاده کنی البته ماهی داریم تا ماهی من شخصا فقط از دیسکس خوشم میاد.
ولی من ماهی گوشت خوار و به شما توصیه چون اولا ماندگار تر هستند و ثانیا با ارزشتر از بین اینها من فقط دو نوع دارم: اسکار و فلاور البته این دو ماهی تا موقعی که کوچک هستند زیاد با هم کاری ندارند ولی بزرگ که می شن....... البته اگه می خواهید که فلاور شما زیباتر بشه باید از همون بچگی تنها باشه.. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از m2n عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
مرسي دوست عزيز ولي شما دوتا ماهي گفتيد كه فقط با بچگي خوب هستند.من كلا يك ليستي كه 10-20نوع ماهي كه چه بچگي چه بزرگي با هم خوب باشند ميخوام
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از micky عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
10,604 بار در 2,626 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز
شما اگر 10-20 نوع ماهی میخواهی باید گیاهخوار انتخاب کنی
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Parparak عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Apr 2009
155 بار در 56 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
با تجربه و آموختنی هایم میتونم ماهی هایی که در حال حاضر در خاطر دارم و میدونم که بصورت علمی و ایده آل در آینده هم به مشکلی باهاشون بر نمیخورید رو برایه شما در زیر مینویسم امیدوارم در این زمینه مطالعه کافی داشته باشید تا در آینده با مشکلاتی در زمینه آکواریوم داری و سلامتی ماهیاتون برخورد نکنید مولی ها - دم شمشیری - اکثر گورامی ها -کت فیش ها-پوزه خرگوشی - اکثر بارب ها -- مارماهی طنابی * گوپی - پلاتی - کت سفره ای -رامیزی - نئون - * ماهی پروانه ای - کت فیش - لوچ نواری - کیلر فیش* اسکات فقط بصورت تکی* بوفر فقط بصورت تکی* ماهی فایتر نر ها بصورت تکی * اسکار + کت فیش * فلاور هورن فقط تنها* *سورم -کت فیش ها- اکثر سیکلید هایه آروم مثل پروکسیموس ( کمی این ماهی حساس و آرومه ولی اگر دقت کنید میتونید با ماهی هایه این دسته میکسش کنید ) - پرت - لوچ ها - بلک گوست - شارک نقرهای - شارک دم قرمز -شارک گلدن وطلایی -ماهی افرا - اکثرا پلی یا آذرخش ها ولی اندازشون باید در حد ماهی هاتون باشند-گاهی دالر ها دیسکس - کوری دوراس - لوچ نواری - کت فیش سفره ای -پوزه خرگوشی* سوسمار ماهی -رد تیل - کت فیش - چاقو ماهی ها (در صورت هم اندازه بودن و داشتن تانک بزرگ میتونید نگهشون دارید * *اکثر سیکلید هایه آفریقایی با هم ( در این باره باید کمی دقت و مطالعه کنید میشه گفت میتونید سیکلیذ هایه مالاوی رو با هم و تانگانیا رو با هم نگه دارید ولی تو این دسته ماهیهایه مهاجم هم زیاد وجود داره مه باید در انتخابشون دقت کنید) آروانا -کت فیش ( توصیه من اینه که آروانارو بصورت تکی نگهش داری ) * میداس بصورت تکی * فرونتوزا بهمراه کت فیش و لوچ * ماهی پیرانا فقط بصورت تکی* ماهی هایه کوی با هم فقط* ماهی سرماری اکثرا بصورت تکی* گلدفیش - رانچو و از این دسته ماهی ها با هم* رد دیوایل بصورت تکی سربلند باشید |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pouyanil عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|