![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مراسم تقدیر از مدیر برتر ماه به پاس دو دوره انتخاب به سمت مدیر برتر ماه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| 29 کاربر برای این پست سودمند از PersianPet عزیز تشکر کرده اند: | Admin, bahar-m, behnaz , Daniz , Dr.liOn, elnur, HamidOnline, jassmin, leonel, M.A, My PeT, natasha, nationalist, Parparak, rozanna, sara_ranjbar1977, shahrzad, slmz, Soltan, tootoo1981, میلاد, نیما, هوریار![]() , گنجشک, پریا, venus7, حامی حیوانات, سپيده ي مهرباني, ساقی |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2008
3,162 بار در 668 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سارا جان در این پائیز رنگارنگ از صمیم قلب بهت تبریک میگم و برات بهترین آرزوها رو می کنم.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تو واقعا عضو ارزنده ای در جمع ما هستی و همه ما به وجودت افتخار می کنیم. هزاران شاد باد و تبریک دوست نازنین من! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سبز باشی...
آغاز سخن بنام پروردگار یوز آری به چشمان من نگاه کن شاید بتوانی غرور از دست رفته ام را به من باز ستانی. روزگاری ایران موطن من بود و حال دشتی از کویر خشک! اگر امروز سکوت کنی سکوت مرا نیز فردا خواهی شنید. پس امروز به بپا خیز ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
2,357 بار در 544 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سارا جون من و پانی هم بهت تبریک میگیم و امیدواریم همیشه موفق باشی. واقعا انتخاب شایسته ای بود
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از paniparis عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,822 بار در 6,355 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
4,812 بار در 1,164 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سارا جان تبریکات فراوان
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از elnur عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر -. تربيت حيوانات
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
7,282 بار در 1,551 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امروز عصر سحر عزیز تماس گرفت و گفت سارا پاشو بیا اینجا هرچی پرسیدم جریان چیه هیچی نگفت منم سریع رفتم پرشین پت و با این لطف دوستان روبرو شدم که واقعا سورپرایز عالی بود.
تشکر مخصوصی از دکتر انزانی، دکتر رحیمی، شادی عزیز، سحر گل، کارمران، احسان و میلاد، دارم که چنین شب قشنگی رو برام رقم زدن. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] همچنین از خانوادۀ بزرگ پرشین پت ممنونم و امیدوارم روزی بتونم ذره ای از محبت شما عزیزان را جبران کنم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرشین پتیها دوستون دارم و ممنونم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
مشاور و مربی رسمی تربیت سگ پرشین پت رنجبر: 09123595250 ویرایش توسط sara_ranjbar1977 : 13th November 2009 در ساعت 05:19 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
5,483 بار در 1,376 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
(معاون بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,556 بار در 817 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه مراسم باحالی !
تبریک میگم سارای عزیز.خسته نباشی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2009
2,520 بار در 584 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,728 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گذشته از اینکه انتخاب سارا به عنوان مدیر برتر انتخاب شایسته و به جایی بوده اما این کار واقعا تحسین برنگیز و قابل تقدیر هست.
به برنامه گزاران این حرکت زیبا صمیمانه تبریک میگم و به اطمینان میگم پرشین پت در نو آوری حرف اول را میزنه.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ماه, مدیر, مراسم, از, برتر, تقدیر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|