![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,437 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان دو تا بچه گربه متولد هفته اول مرداد در تهران بدون قید و شرط واگذار می شوند .
سیاه دونه گربه کاملا سیاه ماده با یک خال سفید کوچک به شکل زنگوله زیر گردنش و گربه بعدی که اسمش دو جفت جوراب است ، واگذار می شوند . دوجفت جوراب سیاه با مچ دست و پای سفید و لکه سفیدی زیر شکمش دارد که علت نامگذاریش هم همین است. عکسی از این فرشته ها ندارم . متاسفانه امکان نگداری از این کوچولو ها را ندارم برای همین استدعا دارم اگر کسی می تواند از این بچه ها نگهداری کندواقعا ثواب میکند همه چیز هم میخورند و خیلی هم آرام و هستند. ماجرای زندگی این بچه گربه ها هفته اول مرداد گربه مادری 6 بچه گربه در موتورخانه مجتمع ما به دنیا آورد من از همان هفته دوم برای گربه غذا میگذاشتم و حتی قصد داشتم گربه مادر را پس از پایان شیردهی عقیم کنم حتی درخواستی برای قرض گرقتن یک انباری به مدت دو هفته هم دادم تا مادر گربه ها را جای تمیزی تا کشیدن بخیه ها نگه دارم ولی متاسفانه کسی برای کمک پیدا نشد و همین امروز و فردا کردنها باعث شد تا ناگهان گربه مادر در اواخر شهریور غیبش بزند و من و بچه گربه ها دیگر هرگز ندیدیمش. بچه گربه ها خیلی کوچک و ترسو بودند و از محوطه انباری بیرون نمی رفتند و من همچنان هرروز برایشان غذا میبردم حتی به زحمت با یکی از مسئولان پناهگاه تماس گرفتم که یکی از آنها را که مادر زاد کور بود را به آنجا بسپارم اما بیماری و غیبت دو هفتگی من باعث حوادثی شد که شاید هیچکس جز خدا نداند چه بوده وقتی برگشتم چهار تا از بچه گربه هامنجمله همان بچه گربه کور گم شده بودند و این دوتا ضعیف و رنجور حتی نمی توانستند راه بروندگوشه ای مخفی شده بودند در این مدت هم گاه گاهی فقط همسر من کمی غذا برایشان میگذاشت و بیشتر وقتها هم فراموش میکرد .دو جفت جوراب هم چند روزی پایش میلنگید تا کاملا خوب شد با اینکه قبلا هر شش تا به من عادت کرده بودند و من قصد داشتم کم کم که بزرگ شدند و بیرون رفتند مستقل بشوند اما حالا نمیدانم چطور شده که این دوتا با وجود گرسنگی شدید از محوطه پارکینگ بیرون نرفته اند و نمی روند و بسیار وحشت زده هستند حتی از من فرار می کنند و بیشتر از یک متر نزدیک نمی شوند مگر موقع خوردن غذا .قفل در موتورخانه هم عوض شده و هیچکدام از همسایه ها نمی داند چه کسی اینکار را کرده یا لااقل به من نمی گویند حالا متاسفانه ما به علت فروش آپارتمان مدت زیادی اینجا نیستیم و همسرم کاملا مخالف نگهداری از این دو تا فرشته معصوم و بی پناه است اگر کسی سرپرستیشان را قبول نکند حتما بزودی از گرسنگی و سرما میمیرند چون بیشتر همسایه ها مخالف حضور گربه ها هستند و مطمئنم کسی به آنها غذا نمی دهد.اگر کسی توان نگهداری از این بچه گربه ها در حد دادن یک جای نیمه گرم و مسقف و غذا را داشته باشد خواهش می کنم نگهداریشان را بپذیرد واقعا زیبا و ملوس هستند .
روشنایی یک شمع کافیست تا وسعت بی کران یک سیاهی را بشکند. تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهت باز هرجا در تعصب باز است چشم عقل کور است،نسبت به همه چیز بدون تعصب قضاوت کنیم. ویرایش توسط Rose : 7th November 2009 در ساعت 06:07 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
1,437 بار در 344 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هرکس مایل بود می تواند با گذاشتن پیغام خصوصیبرای من یا تماس با شماره 09122683573 و یا اعلان آمادگی در همین صفحه و گذاشتن شماره ای که من بتوانم با او تماس بگیرم در این کار خیر شرکت کند و لذت داشتن دو بچه گربه باهوش و زیبا را هم تجربه کند.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Rose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,486 بار در 663 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست خوبم با توجه به زمان تولد نباید خیلی کوچیک باشن - من تو کوچمون از این کوچیک تر هم دیدم که خودش دنبال غذا میگرده !
متاسفانه اپارتمان نشینی مشکلات بسیار زیادی برای گربه ها ایجاد کرده - مثلا" همین هفته قبل یه گربه ماده اومده بود تو اپارتمان ما - تا 3 روز دنبال یه جایی میگشت - ما طبقه دوم هستیم و نمیدونم چطوری خودش رو رسونده بود طبقه ما و توی تراس - من براش یه کارتون گذاشتم که کفش رو روزنامه چیده بودم - حتی براش غذا هم گذاشتم اما اون خیلی خشن بود و وقتی منو میدید خیلی سر و صدا میکرد - در نهایت هم خودش دوباره رفت ! همسایه ها هم اجازه ندادن تو اپارتمان بمونه - راستش یکم خطری هم هست - مثلا" شوهر خاله خودم پارسال یه گربه ماده رو برای زایمان تو خونشون (ویلایی ) راه داده بود و حتی براش غذا هم گذاشت اما یه روز که رفته بود به شوفاژ خونه سرکشی کنه گربه مادر بهش حمله کرده بود و اون تا 3 روز تو بیمارستان بستری شده بود !!! یا یکی از دوستای خودم هم همینطور - تو زیر زمین خونشون یه گربه مادر رو اسکان اداه بود ولی بد زایمان تمام بدن گربه مادر و بچه هاش پر کک شده بود و منظره چندش اوری داشت ... با این شرایط شاید ساکنان اپارتمان تا حدی حق داشته باشن که از گربه مادر بترسن ... با توجه به حالت بچه گربه ها و با توجه به اینکه حتی از خود شما هم فرار میکنن من فکر نمیکنم اونها بتونن با بقیه ادم ها هم انس بگیرن ( بادتوجه به اینکه شما رو از زمان تولد دیدن ! ) اما به هر صورت من فکر میکنم اگه شما خیلی عجله دارید از اونا عکس بذارید - درسته جزو قوانین نیست اما در واگذار شدن سریعشون نقش مهمی داره - موفق باشید
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,665 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اون مدتي كه شما نبودين قطعا كسي اذيتشون كرده كه تا اين حد ترسو و مضطرب شدن.بمرور و با حوصله اگه كسي واقعا دوستشون داشته باشه اعتمادشون جلب ميشه البته اگه قبلا كاملا اهلي بوده باشنچون بعضي از گربه ها هيچ زماني بطور كامل اهلي نميشن.يكي از اقوام ما چندين ساله كه از يه گربه ماده نگهداري ميكنه،اين گربه ظهر و شب فقط براي غذا خوردن مياد و دم در سروصدا ميكنه و اگه كسي درو باز نكنه به در چنگ ميزنه و بعد كه غذاش رو خورد اگه بيرون هوا سرد باشه تو جاكفشي ميخوابه وگرنه باز ميره بيرون.هر وقتم كه بخواي بغلش كني سريع فرار ميكنه حتي نميذاره پهلوش رو نوازش كني چون فكر ميكنه ميخواي بلندش كني ببري تو خونه.خلاصه اگه خصوصيات اين چنيني دارن شانس بيشتري براي زندگي در محيط خارج از خونه رو دارن البته خب خيلي بهتره كه تو حياط باشن و كسي دورادور هواشون رو داشته باشه.........
اميدوارم بتونين بزودي براشون يه سرپناه امن پيدا كنين.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,749 بار در 1,987 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ببخشید اینو میپرسم ولی خونه شما تو کدوم محدوده هست ؟ آخه ما یه گربه سیاه ماده تنهران داریم که معمولا بچه هاش همین مشخصا ت ظاهری رو دارن . هم خودش هم باباش هم عمو ها و دختر عموهاش همه این خال زیر گردن رو دارن . و البته نصفی دیگشون از جمله مادرشو بقیه عمو هاش مثل یک جفت جوراب شما هستن . میخواستم ببینم اونا بچه های دختر هستن یا نه . راستی اول باید میپرسیدم که مادرشون یه گربه سیاه با همون خال سفید زیر گردن بوده؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از evil عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,129 بار در 671 پست از ایشان تشکر شده است
|
چه فرقی داره...مهم این است که یکی پیدا شه و این دو تا گربه کوچک گرسنه را نجات بدهد...........امیدوارم رز جان هر جور شده فعلا به انها غذا بدهد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از redrose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2009
383 بار در 149 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من ميتونم فقط مساله اينه كه من اصفهانم از اين بابت مشكلي نداريد؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2009
383 بار در 149 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اگر وضعشون به اين صورت هست واقعا تاسف باره من مشكلم فقط دوري از تهران هست اگر بشه بيان اصفهان خيلي خوب ازشون نگهداري ميكنم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,749 بار در 1,987 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من همینجوری پرسیدم آخه با این مشخصات ظاهری شک کردم که بچه های دختر باشن
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,129 بار در 671 پست از ایشان تشکر شده است
|
من براتون همین نوشته های خودتون را در یک سایت دیگر مربوط به حیوانات گذاشتم......امیدوارم کسی بخواد
اما با عکس خیلی زود واگذار می شه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| و, واگذاری, جفت, جوراب, خواهرش, دو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |