![]() |
|
|||||||
| دوستدارن حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
21,911 بار در 6,348 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درد و دل های یک گربه
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] من يک گربه هستم.گربه اي که هرروز در برابر آماج حمله هاي انساني مي ايستد و مبارزه ميکند.براي ما کلمه پيشت ديگر معني خاصي نميدهد.اين کلمه بدين معني است که انسانها آنقدرخودخواه هستند که دوست ندارند ما را ببينند.هرگاه يک انسان يک گربه را ميبيند,هرچقدر با او فاصله داشته باشد او را پيشت ميکند.و ما ميدانيم اگر فرار نکنيم جوابمان سنگ يا لنگه کفش خواهد بود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اي انسانها!آيا تابحال سردتان نشده است؟پس چرا نميگذاريد در زيرزمين خانه هايتان و يا درون ماشينتان بخوابيم؟مگر ما حق زندگي نداريم؟درست است که نژاد ببريان از نژاد ابوالبشر پشمالو تر است.اما آيا اين دليل بر اين ميشود که ما سرما را حس نکنيم؟مگرمن چه گناهي کرده بودم که وقتي در زيرزمين حسن کله پز بودم,چند بچه تخس جلوي در تجمع کردند و بعد از پيدا کردن من حسابي کتکم زدند؟يا چرا يکي ازدوستان مرا ۲ هفته در يک زير زمين حبس کرديد؟آيا پناه آوردن به شما جوابش اينست؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اُف برشما!مگرخودتان خواهر مادر نداريد که وقتي مي بينيد ما جفت گيري ميکنيم تمام کارهايتان را ول ميکنيد و به ما نگاه ميکنيد؟زنان ما از شرم رويشان را به زمين ميدوزند تا اين صحنه را نبينند.خودتان وقتي اينکار را باهم ميکنيد درخفاست و دوست نداريد فردي متوجه بشود.اما تا نوبت به ما ميرسد بقيه را هم صدا ميزنيد تا تماشا کنند.واقعا اين غيرت انسانهاست؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ما گربه ها از آب بدمان ميايد.آنوقت شما روي ما آب جوش ميريزيد؟مگرمريضيد؟مگر درد دارید؟خوب است روي خودتان آب جوش بريزند؟اين چه ظلمي است که ميکنيد؟ ما ملتمسانه از شما خواهش ميکنيم بچه هاي خود را خوب تربيت کنيد.چرا بايد هر وقت از کنار يکي از آنها رد بشويم شروع به سنگ اندازي به ما بکنند.روزي از کنار پسري ردشدم.بادستانش اشاره اي کرد.من چون دور بودم فرار نکردم.ناگهان ناراحت شد و از اين جسارت من آنقدر عصباني شد که دو کوچه دنبالم دويد.آيا ما وظيفه داريم تا ما را پيشت مي کنيد يا به ما نگاه چپ ميکنيد فرار کنيم؟اين چه فلسفه ايست؟مگر شما ساواکی هستيد؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مگر نميدانيد ما چقدر مفيد هستيم؟ما مفيد تريم يا موشها؟اگر ما نباشيم که موشها پدرتان رادرخواهند آورد.اين چه اشتباهي است که شما سگها را به موجودات ملوس و زيبا ترجيح ميدهيد.سگها از صبح تا شب ميخوابند و به در و ديوار نگاه ميکنند.و به ذهن شما تلقين کرده اند که دارند نگهباني ميدهند.اشتباه نکنيد آنها موجوداتي مفتخور هستند.شما را گول زده اند.سگها را از خانه بيرون کنيد و ما را به درون خانه بياوريد.نه تنها همدم شما خواهيم بود بلکه با ملاست خودشما را به وجد خواهيم آورد. زني از انسانها ميخواست زايمان کند.سريع او را به بيمارستان رساندند و در برابر جيغ و داد او نه تنها چيزي نگفتند,بلکه قربان صدقه او نيز رفتند.اما ما گربه ها هرگاه ميخواهيم زايمان کنيم و از شدت درد فرياد بکشيم.چنين جوابي مي شنويم. -اي مرگ. -سکينه آب جوش بذار. -باز اين گربه ها آمدند اينجا بچه شان را بزايند. -اصغر يادت باشه فردا بريم بچه هاشو بدزديم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آري.اين سرنوشت ماست که بايد تا زايمان ميکنيم بچه هايمان را از ما جدا کنند و هرکدام را يک نفر بزرگ کند.مگر آنها بچه هاي شما هستند. آيا ميدانيد جدا کردن کودکي از مادرش چه گناهي دارد؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عالی بود . واقعیات رو خیلی ساده بیان کردی . .ممنون
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از alo_gh عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخیییی !
خیلی قشنگ بود...ولی قسمت مفت خور بودن سگها رو یکم بد گفتین ! گناه دارن خوب...هر دو حیوان و جاندارن ![]() ولی نوشته قشنگی بود...ممنون ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mania عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آره خوب !
![]() از این دید هم بهش نگاه کنیم جالبه ! ![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,204 بار در 469 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
راستی گربه ها یک چیز دیگه هم میگن
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخی خیلی بامزه بود من که خیلی حال کردم
!راست میگفت بیچاره ... خیلی از مردم ما ، مخصوصا بچه ها ، مخصوصا تو شهرستانای کوچیک خیلی با گربه ها بد تا میکنن ... تا سر حد مرگ شکنجشون میدن و بعد هم میکشنشون.... بابا ننه شونم با وجود اینکه شاهد کل ماجرا هستند اکثرا هیچی نمیگن ! با خودشون میگن بزار سرگرم باشه بچه ... خلاف که داره نمیکنه ... ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| هاي, و, يك, گربه, دل, درد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|