![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2009
286 بار در 93 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تو زندگیم همیشه دنبال لذت بردن بودم! اما لذت بردن برای من همیشه مساوی بود با پول خرج کردن. همیشه فکر می کردم هرچه بیشتر پول خرج کنم، بیشتر لذت می برم. هر خریدی هرچقدر گرونتر باشه، بیشتر از اون لذت می بری! یه مدتی همش تو فکر این بودم که ای کاش یه ماشین گرون قیمت داشتم سوارش میشدم و صدای ضبط رو بلند می کردم و توی خیابون ها لایی میکشیدم!!! وای که چه لذتی داره! خوب همینطورم شد، با فشار روی خانواده کلی خرج گذاشتم روی دست خودم و اونا و یک ماشین گرون قیمت گرفتم و کلی خرجش کردم که یه قوال جوونای مثل خودم اسپرتش کنم ![]() خب لذت هم داشت اما یک روز که اومده بودم توی حیاط و می خواستم باز با ماشینه برم بیرون توی خیابونا ، چشم فتاد به قفس فنچ هام. مدت ها بود اونا رو فراموش کرده بودم. ظرف آبشون خالی بود، رفتم ظرف آبشون رو پر کردم و براشون دونه گذاشتم. همون لحظه یک جفت یا کریم نشستن روی دیوار حیاطمون . توی دست من یه ظرف بزرگ پر لز دونه بود. یک مشت از دونه ها برداشتم و ریختم کف حیاط. خودم هم رفتم گوشه حیاط نشستم.بعد از چند لحظه یاکریم ها اومدند کف حیاطمون نشستند و شروع کردند به خوردن دونه ها . وقتی حسابی سیر شدند هر دوتاشون همزمان به من نگاه کردند و پرواز کردند. واسم خیلی جالب بود، دیگه دوست نداشتم سوار ماشین بشم و برم تو خیابون ها . احساس نشاط عجیبی می کردم. تا اونوقت میلیون ها تومن خرج کرده بودم که لذت ببرم اما حالا با ریختن یک مشت دانه برای یک چند تا پرنده لذتی بردم که اون پولها نبرده بودم! از اون به بعد هر روز 2 بار میرم وی حیاط و برای پرنده ها دونه پاش میدم.پرنده ها هم دیگه حسابی منو شناختن و تامیام توی حیاط روی دیوارهای حیاط صف میکشن. یک مشت دانه، یک تکه نان، یک تکه استخوان، تکه ایی گوشت شروع خوبیست برای دوستی با حیوانات |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jan 2010
3,095 بار در 766 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شاید باورتون نشه اما من مدتهاس واسه خیرات بابام رو قبرش دانه گندم میریزم
اخه ّ کفتر و کلاغ ها به خدا نزدیکترن و بیشتر دعا می کنن ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
142 بار در 30 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هر روز يك گوشه حياط واسه پرندهها گندم ميريزم نمي دونيد صبح تو حياط مون چقدر پرنده جمع ميشه واسه دونه حوردن .تماشاي اونها چقدر واسه من لذت بخشه شما هم امتحان كنيد
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فقط, مشت, یک, دانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |