![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام عزیزان همگی مستحضر هستید که چند وقتی هست که تالار در حال برگزاری نظرسنجی ماهیانه جهت انتخاب کاربر نمونه ماه است. البته مطمئن هستم در ایتدای شروع هر کار تازه ای کمی ها و کاستی هایی در به انجام رساندن ایده های نو وجود دارد و این امر بر ما هم پوشیده نیست. به همین دلیل تیم مدیریت پرشین پت دائما در حال رسیدگی به مسایل جاری در سایت است. پس از شور و مشورت های پی در پی هیئت مدیران به تصمیم جدید و البته هیجان انگیزی دست پیدا کرده اند که در همین تاپیک به اطلاع شما عزیزان میرسد. پس از برآورد کارنامه کاری تک تک کاربران عزیز در طول سال های گذشته تا به حال به این نتیجه رسیده ایم که چون این سایت رشته های مختلفی را در بر میگیرد در نتیجه طیف وسیعی از کاربران را با پسندها و علایق مختلفی را در بر میگیرد. اگر به سابقه فعالیت هر کدام از شما عزیزان نگاه کوتاهی بیاندازیم متوجه خواهیم شد که هر کدام از شما دوستان بیشتر در یک شاخه از این سایت فعالیت بیشتر داشته اید. البته نا گفته نماند این بدان معنی نیست که اگر در یک زمینه بیشتر فعالیت دارید پس حتما در زمینه های دیگر سایت فعالیتی نداشته اید. صحبت من صرفا بر اساس یک آمار گیری ساده است. در نتیجه تصمیم بر آن شد که از این ماه برای هر تالار کاربر نمونه را بر اساس نحوه فعالیتش توسط مدیر هر تالار انتخاب کنیم تا به عنوان کاربر منتخب آن تالار به مدت یکماه از امتیازات ویژه برخوردار شود. در ضمن باید بگفته شود همه کاربران انتخاب شده تالارها برای کاربر نمونه ماه کاندید خواهند شد. امیدوارم در کنار شما و با کمک شما عزیزان در رسیدن به یک سایت ایده آل قدمهای بلندتری را برداریم. با سپاس و آرزوی موفقیت برای همگی شما عزیزان هوریار 88/8/2
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
7,129 بار در 2,169 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هوریار جان امتیاز ویژه شامل چه چیزی می شود ؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با دستسرسی های از پیش مشخص شده و مقدار حجم باکس پیغام ها و تغیر رنگ کاربری و معرفی یک ماهه به عنوان کاربر نمونه تالار
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2009
2,830 بار در 691 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من: