به تالارهای گفتگوی پرشین پت خوش آمديد . جهت استفاده از تمامي امكانات لطفا ابتدا عضو شوید . برای عضویت اینجا را کلیک کنید !

 

بازگشت   تالار گفتگوی پرشین پت » تالارهای حامیان حیوانات » فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی



فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی در این تالار سعی میکنیم با مصاحبه با جامعه شناسان روانپزشکان فعالان حقوق حیوانات فرهنگ نگهداری حیوانات خانگی را بسط و گسترش دهیم و اینکه نگهداری حیوانات خانگی خوب است یا خیر مدیر تالار :slmz

موضوع بسته شد
قدیمی 22nd October 2009, 02:57 AM   #1
Admin
مدیــریــت کـــل سایت
 
Admin آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jan 2006
محل سکونت: تهران
ارسال ها : 16,876
تشکر: 27,269
28,647 بار در 5,733 پست از ایشان تشکر شده است
امتیاز: 61,934, سطح: 100
امتیاز: 61,934, سطح: 100 امتیاز: 61,934, سطح: 100 امتیاز: 61,934, سطح: 100
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2%
فعالیت: 43%
فعالیت: 43% فعالیت: 43% فعالیت: 43%
پیش فرض باز هم دسته گل بی سوادی این بار ایرنا !!!!!!!!!!

در این فکرم که اگر کسی‌ چیزی رو علمی‌ نداره چرا باید خودش رو متخصص بدونه و چرند سر هم کنه به خورد مردم بده !!!!!!


میکروب های موجود در بزاق و موهای سگ و گربه که با هیچ ماده ضدعفونی کننده از بین نمی رود، سبب ایجاد کیست هایی در ریه و عفونت های خونی و حتی بیماری نازایی می شود.

به شخصه از دوست بیسواد آقای بزرگوار
ابهری نادان برزگ تقاضا دارم حد اقل کتاب علوم کلاس سوم راهنمایی شون رو دوره کنند ! اگر سوادشون به اون حد هم نرسید سکوت کنند
! هزلیات پوچت برای کودکان 10 ساله هم بی ارزش هست حد اقل اگر حرفی میزنید در حد شعور مردم باشدبرو و کمی کسب علم کن این حرف هارو برای کسی بگو که در حد خود شما و اکابر سواد داشته باشد

کارشناس امور رفتاري و آسيب شناس


آیا واقعا شما از نظر اجتماعی دچار آسیب نیستی که در کار دامپزشکان دخالت میکنی؟ شما بر طبق کدام واحد پاس کرده در دانشگاه به خودت اجازه میدی که در حیطه ای که دانش نداری سخن بگی ؟! مدرک شما برای اثبات حرفت کدام ماخذ است ؟ً!!!


در انتها فقط از دکتر شریفیان در بیان حقایق و اشاره به ویزیت دوره حیوانات خانگی تشکر میکنیم
اصل خبر





[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]



رفقاي پرهزينه زندگي بعضي ها!
زندگي شهري و حرکت شتاب آلود انسان معاصر براي قرار گرفتن در مسير به تعبيري مدرنيته، مظاهر مختلفي را بر خلاف عرف رايج جوامع بر برخي لايه هاي اجتماعي تحميل مي کند، همنشيني و نگهداري ازحيوانات از جمله سگ که براي عده اي در اين ميان ارزش به شمار مي رود.

[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
نگهداري برخي حيوانات از جمله سگ به دليل اعتقادات مذهبي و عرف رايج در جوامع مختلف بويژه مسلمانان همواره محور مناقشه در ارتباطات اجتماعي افراد بوده به نحوي کساني که خواهان داشتن اين قبيل حيوانات هستند. بي اعتنا به ديد عمومي، شنا کردن بر خلاف آب را نوعي ارزش و تشخص و به نعبيري ارتقاي فرهنگ مي دانند!
نگهداري حيوانات بخصوص حيواناتي که رابطه نزديک با زندگي آدميان دارند، عملي ناپسند نيست اما تفکيک در اين امر و توجه به ارزش هاي مورد احترام جامعه بويژه در محيط هاي شهري، حائز اهميت است.
موهايش را شانه مي کند و بعد از مرتب و يک دست کردن موها، دستانش را بر سرش کشيده و مشغول ناز و نوازش مي شود، سپس او را درآغوش گرفته و همانند يک نوزاد و يا يک کودک که نياز به محبت و توجه دارد،‌ او را مي بوسد.
پيرهن آستين کوتاهي که زرد رنگ است را بر تنش مي کند و او براي خوشحالي و تشکر سرش را بالا آورده و براي صاحبش، لبخند مي زند و پاهايش را تکان داده و و آماده بودنش را نشان مي دهد.
او امروز و در يک صبح آفـتابي به همراه صاحبش روانه پارک و خيابان مي شود، البته قبل از هر چيزي سري به فروشگاه مي زنند و خوراکي هاي مخصوص وعده هاي سه گانه او را مي خرند تا هنگام گرسنگي، اخم هايش در هم نرود و صاحبش ناراحت نشود.
اين ماجراي سگ همسايه خانه بغل دستي ماست که سگش را بسيار دوست دارد و تمامي امکانات رفاهي را براي برخورداري از يک زندگي راحت را برايش فراهم کرده و همانند يک انسان با او رفتار مي کند و همه کار انجام مي دهد تا هيچگونه دلخوري براي سگش که اسم "هاپي" را برايش انتخاب کرد، به وجود نيايد.
"هاپي"، هفت ساله است و هر دو ماه يکبار به آرايشگاه مردانه مي رود و آرايشگر 25 هزار تومان دستمزد را براي اصلاح موي سر او به شکل "کپ" دريافت مي کند.
"هاپي"،روزانه به مدت يکساعت با وسايل مخصوص نجات و ايمني در استخر خانه شنا مي کند و در حقيقت، ‌حمام هم مي کند.
وسايل آرايشي و جعبه خوشبوکننده هايش بسيار رنگارنگ هستند و هاپي هميشه بهترين عطرها را به خود مي زند.
اتاق هاپي در کنار اتاق صاحبان منزل است و داراي يک تختخواب نرم و شيک و مملو از عروسک هاي قشنگ و تخته هاي مخصوص بازي و پريدن.
داشتن همانند اتاق "هاپي" شايد آرزوي بسياري از کودکان نيازمند باشد، اما "هاپي" بدون اينکه اين مسايل را درک کند، ميان توپ ها و عروسک هايش قل مي خورد و بالا و پايين مي پرد.
هنگام ناهار، او به همراه اعضاي خانواده بر سر ميز مي نشيند و همانند دو پسر خانواده داراي يک بشقاب، چنگال و قاشق و حتي دستمال سفره مخصوص است و تنها نوع غذايش با ديگران متفاوت است.
"مهران" و "مهرداد"، هيچگونه ناراحتي در چهره شان ديده نمي شود و ارتباط خوبي را با هاپي برقرار کرده اند و در زمان خوردن غذا با او بازي هم مي کنند.
مهران مي گويد: هاپي را به دليل اينکه کارها و رفتارهايش برايمان جالب است دوست دارم و هيچ گاه گله و شکايتي را به خاطر توجه بيش از حد پدر به او ابراز نکرده ام.
وي گفت: هاپي هيچ بخشي از زندگي من و برادرم را تنگ و يا اشغال نکرده و در بسياري از موارد مانند کارهاي شخصي و يا رفتن به خريد، مستقل عمل مي کند.
وي ادامه داد: حتي هزينه هايي که براي زندگي او مي شود از ما جداست و پدر هيچگاه من و برادرم را به خاطر هاپي از خريد کالاي مورد نظر، محروم نکرده است.
وي گفت: هاپي يک حيوان کاملا تربيت شده است و در فصل امتحانات ما مي داند که بايد سکوت را در خانه رعايت کرده و مزاحم نشود.
برادر ديگر "مهران" نيز ادامه داد: محبت پدر به هاپي چيزي از محبت پدر نسبت به ما را کم نکرد چرا که پدر با تمام وجودش من و برادرم را دوست دارد و به هاپي به عنوان يک حيوان با استعداد که حق زندگي خوب و با آرامش را دارد، نگاه مي کند.
مهرداد درباره حضور هاپي مي گويد: تمامي وسايل "هاپي" از اعضاي خانواده ما جداست و هيچ چيزي مشترک نيست و بهداشت به طور کامل رعايت مي شود و او برنامه هفتگي و تنظيم شده اي براي گرفتن ناخن هايش، تزريق واکسن و يا رفتن به دکتر دارد.
وي افزود: خانه ما با وجود هاپي کاملا در آرمش است و هيچ يک از اعضا از حضور او احساس ناراحتي نمي کنند.
پدر اين دو برادر هم ضمن تاييد صحبت هاي پسرانش، مي گويد: ابراز محبت من به هاپي به گونه اي است که حسودي فرزندان و همسرم را بر نمي انگيزد چرا که اعضاي خانواده هميشه در اولويت هستند و هاپي جاي هيچکدامشان را براي من نگرفته است.
وي که 49 ساله است، گفت: هاپي ساعت 9 شب به رختخواب مي رود و پدر خانواده پس از خواندن لالايي، چراغ اتاق خواب او را خاموش کرده و ملحفه اش را بر رويش مي کشد.
نگهداري از حيوانات خانگي از چند سال گذشته در ايران البته با نگاه هاي متفاوت و گاهي عجيب و غريب مردم به تدريج جا افتاده است.
در سال هاي گذشته تعداد افرادي که حيواناتي مانند گربه و سگ را در خانه نگهداري
مي کردند، بسيار کم بود اما اين مساله در حالي است که در مناطق بالاي شهر و خانواده هايي که وضع جيبشان خوب است و با مشکلات مالي مواجه نيستند، زياد شده و تقريبا هر نوجوان و جوان 18 تا 25 سال، با سگ قدم زده و يا با او پشت فرمان ماشين نشسته است.
اين مساله در خيابان هاي پايتخت تعجب شهروندان را برانگيخته و اين سوال را در ذهن آنان ايجاد کرده که آيا سگ ها، جاي آدم ها را پرکرده اند و يا وفاداريشان در مقايسه با انسان ها بيشتر است؟
بعضي هم بر اين باور هستند که اين افراد در زندگي خود دچار يک خلاء عاطفي و کمبود محبت شده اند و سگ ها اين مسايل را جبران مي کنند.
برخي ديگر مي گويند صاحبان اين سگ ها از بيماري هاي مختلف حيوان و انسان مطلع نيستند و از عاقبتي که انتظارشان را مي کشد،‌ بي خبرند و از پيامدهاي دوستي با سگ ها، پشيمان خواهند شد.
پسري که با سگش مشغول قدم زدن در بوستان ملت است، مي گويد: اين سگ که نامش "ديويد" است، تنهايي مرا پر کرده و تصور همگان که فکر مي کنند به دليل عدم موفقيت در پيدا کردن همسر خوب من اين کار را انتخاب کردم، بسيار نادرست و غير منطقي است.
وي گفت: ازدواج بايد در شرايط خاص صورت بگيرد و چرا افرادي مانند من که هنوز فاقد اين شرايط هستند، بايد سرنوشت بدي را براي خود و ديگري رقم بزنند.
وي که 22 سال سن دارد، ادامه مي دهد: انتخاب سگ به عنوان دوست و يار هميشگي، نشانه افسردگي نيست و من رفت و آمد با دوستان خود را نيز قطع نکرده ام و حتي با "ديويد" در ميهماني هاي آنان شرکت مي کنم.
يک کارشناس امور رفتاري و آسيب شناس اجتماعي در اين زمينه به خبرنگار اجتماعي ايرنا گفت: همزيستي انسان با حيوانات اهلي، تاريخي ديرينه دارد و حيواناتي مانند کبوتر، سگ و بعضي ديگر از حيوانات که با روش هاي خاص از دامن طبيعت پاي به خانه ها گذاشتند و در يک کلام، اهلي شده اند.
"محمد ابهري" افزود: اهلي شدن به معناي تربيت حيوان با روش هاي خاص از نظر تغذيه و اجراي فرمان هاي انسان است و در اين ميان بعضي از حيوانات و نگهداري شان از حوزه کاربري خارج شده و جنبه تشريفات و تفاخر پيدا کرده است.
وي ادامه داد: ‌در دنياي غرب بسياري از خانواده ها به خاطر سست بودن روابط عاطفي و سرد بودن، دل در گرو حيوانات خانگي نهاده اند.
وي گفت: در کشور ما نيز بعضي از افراد صرفا بر اساس تقليد و براي عقب نماندن از غافله تمدن، اقدام به نگهداري حيوانات کرده اند و در اين ميان از مار، خرس گرفته تا عقاب، طوطي، گربه و سگ جايگاه خاصي پيدا کرده است.
اين آسيب شناس اجتماعي افزود: اگر سري به کلينيک هاي حيوانات در شمال تهران بزنيم، در يک آسيب شناسي رفتاري، پي به اين واقعيت مي بريم که تنهايي، ‌اصلي ترين علت پناه بردن به وحوش است.
وي افزود: بعضي پيمان شکني و بي وفايي انسان را بهانه اي اين همزيستي مسالمت آميز قرار داده اند و اما دريک نگاه کلي، موضوع خود نمايشي به عنوان يک ناهنجاري رفتاري، بيشتر از تمام کمبودها خودنمايي مي کند.
او با اشاره به آرايشگاه مخصوص سگ با مانيکور ويژه، همراه با فروشگاه هاي بيسکويت و تنقلات، آوردن اين حيوان در مکان هاي عمومي و اجتماعي نشانه اي از پيشرفت تمدن و غربي بودن است.
ابهري گفت: تا آنجا که نگهداري از سگ وسيله اي براي مسابقه تجملات تبديل شده و قيمت هاي سرسام آور براي خريد اين حيوان و حتي برگزاري مراسم ازدواج و جشن تولد براي آنها، از بيماري هاي رفتاري است که به تدريج در جامعه ما، رونق مي گيرد.
وي اظهارداشت: انجام اين گونه امور، توسط بعضي از اروپايي ها و آمريکايي ها بايد گفته شود که ميکروب هاي موجود در بزاق و موهاي سگ و گربه که با هيچ ماده ضدعفوني کننده از بين نمي رود، سبب ايجاد کيست هايي در ريه و عفونت هاي خوني و حتي بيماري نازايي مي شود.
وي ادامه داد: من با شهامت مي گويم که عده اي که اين حيوان را جزء ابزار کار، ‌تجملات و تشريفات، خود قرار دادند، ‌اگر به فکر سلامت خود نيستند، حداقل به فکر سلامت فرزندان، همسايگان و اطرافيان باشند.
ابهري با اشاره به اينکه هر کاري که غربي ها انجام دادند، ما ايراني ها نمي توانيم آنها را دنيال کنيم و الگوي خود قرار دهيم، ‌گفت: در حال حاضر، نگهداري مار پيتون بعد از سگ در ميان خانواده‌هاي ايراني افزايش يافته و بهتر است کمي به عاقبت کارهاي خود بيانديشند.
کارشناس مسوول بيماري هاي مشترک مرکز مديريت بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي نيز گفت: نگهداري هر نوع حيوان به ويژه سگ، انسان را در معرض ابتلا به بيماري هاي واگير دار قرار مي دهد و هيچ فردي از اين بيماري ها به طور کامل،‌ در امان نيست.
دکتر "جمال شريفيان" با بيان اينکه ‌بيماري "هاري"،يکي از معروفترين بيماري هايي است که از سگ به انسان منتقل مي شود،‌گفت: بيماري هاري از طريق گاز گرفتن سگ در يک نقطه از بدن افراد، ايجاد شده و آن محل به شدت زخم مي شود.
وي گفت: فرد مبتلا به بيماري هاري اگر تحت درمان و تزريق سرم و واکسن اين بيماري قرار نگيرد، مرگ حتمي در انتظارش خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه البته همه سگ ها مبتلا به بيماري هاري نيستند اما ممکن است اين ويروس در بدنشان، نهفته و پنهان شده باشد،‌ گفت: بيشتر افرادي که سگ ها را در خانه نگهداري مي کنند، افرادي روشنفکر، تحصيل کرده و مرفه هستند و با کلينيک هاي دامپزشکي به طور مرتب، در تماس هستند.
وي ادامه داد: در حقيقت، آنان براي سلامتي خود ارزش قائل هستند و با توجه به اينکه از امکانات مالي بسيار خوبي برخوردار هستند، سگ ها را ماهانه براي چکاپ کامل و زدن واکسن هاي مختلف به کلينيک هاي دامپزشکي مي برند.
وي با اشاره به ابنکه البته تمامي اين خانواده هاي مرفه که سگ را در منازل خود نگهداري مي کنند نيز از اين مسايل آگاه نيستند، گفت: بيماري هاري بيشتر در سگ هايي که فاقد قلاده و در حقيقت سگ گله و يا ولگرد هستند، ديده مي شود و اين ها در مناطق روستايي زندگي مي کنند و گاز هم مي گيرند.
به گفته وي، افرادي که با سگ هم خانه هستند بايد آموزش هاي بهداشتي لازم را ببينند و مراقب بيماري هاي ناقل ميان حيوان و انسان باشند.
گزارش از: حنانه زاکاني
اجتمام**9134//1348
__________________
animals are part of natural law, and have natural rights, because they are sentient.

ویرایش توسط Admin : 22nd October 2009 در ساعت 03:34 AM.
Admin ?????? ???  

تبلیغات ...
قدیمی 22nd October 2009, 07:57 AM   #2
slmz

کاربر قدیمی

کاربر قدیمی

 
slmz آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Mar 2008
محل سکونت: تهران
ارسال ها : 3,400
تشکر: 3,957
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 17,691, سطح: 91
امتیاز: 17,691, سطح: 91 امتیاز: 17,691, سطح: 91 امتیاز: 17,691, سطح: 91
صعود به سطح بالا: 92%, 9 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 92% صعود به سطح بالا: 92% صعود به سطح بالا: 92%
فعالیت: 10%
فعالیت: 10% فعالیت: 10% فعالیت: 10%
پیش فرض

وي ادامه داد: من با شهامت مي گويم که عده اي که اين حيوان را جزء ابزار کار، ‌تجملات و تشريفات، خود قرار دادند، ‌اگر به فکر سلامت خود نيستند، حداقل به فکر سلامت فرزندان، همسايگان و اطرافيان باشند.

اين ديگه از اون حرف هاست ؟؟؟؟؟ من نني دونم سطح فرهنگ بعضي از مردم ما كي كي مي خواد بالا بره .خود من بارها بااين موضوع برحورد كردم وقتي فلفل را مبيرم پارك بعضي پدر مادر هاي بي سواد !!! مي گويند خانم ميشه بري بيون بچه هامون مريض مي شن و من در جواب ميگم اصلا فرضا سگ من كثيف كه نيست ولي روزناه هزا تا گربه از اين جا رد ميشه كه هيچ كومشون واكن هم نحوردن و بچه هاي شما دارن با اين وسايل بازي ميكنند يه ذره مطالعه كنيد . جالب بوديكبار اقايي داشت غر غر مي كرد ومن اينو گفتم خانومش گفت شوهر من فوق ليسانس مكانيكه نمي دونم چه ربطي اشت كه من گفتم ولي معلوماتش در خصوص حيوانات صفره !!!!
__________________
""The winner is not the Hunter..is the Victim who created the chasing Temptation
""
عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است.
ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد
پس لطفاًماهی قرمز نخرید

[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
slmz ?????? ???  
19 کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 08:51 AM   #3
ژنوسا
كانديد معاونت
 
ژنوسا آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jan 2009
محل سکونت: تهران
ارسال ها : 4,634
تشکر: 4,465
2,592 بار در 720 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 8,322, سطح: 63
امتیاز: 8,322, سطح: 63 امتیاز: 8,322, سطح: 63 امتیاز: 8,322, سطح: 63
صعود به سطح بالا: 64%, 128 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 64% صعود به سطح بالا: 64% صعود به سطح بالا: 64%
فعالیت: 8%
فعالیت: 8% فعالیت: 8% فعالیت: 8%
پیش فرض

واقعا" وقتی دانششو ندارن چطور به خودشون اجازه می دن که نظری پردازی کنند؟ دیروز به طور اتفاقی داشتم از رادیو به یک برنامه روانشناسی گوش می دادم. آقای به اصطلاح روانپزشک که داشت صحبت می کرد، علاقه به حیوانات و نگهداری از آنها رو از نشانه های پرخطر روانی می دونست و پدر و مادرها رو تشویق می کرد که هرگز اجازه ندهند فرزندانشون با حیوانات مانوس بشوند چون علاوه بر بیماری های جسمی دچار بیماریهای روحی و روانی خواهند شد!!!! واقعا" نمی دونم صدا و سیما تا کی می خواد این مزخرفات رو از قول دکترها و کارشناسان و مشاوران بین مردم اشاعه بده
ژنوسا ?????? ???  
14 کاربر برای این پست سودمند از ژنوسا عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 10:19 AM   #4
dooni66
مدیر برترماه --- مدیر تالار
 
dooni66 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Oct 2007
محل سکونت: مشهد
ارسال ها : 10,536
تشکر: 7,769
10,222 بار در 2,473 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 27,930, سطح: 100
امتیاز: 27,930, سطح: 100 امتیاز: 27,930, سطح: 100 امتیاز: 27,930, سطح: 100
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2%
فعالیت: 100%
فعالیت: 100% فعالیت: 100% فعالیت: 100%
پیش فرض

من یاد اون داستانی افتادم که میگفت وقتی جوانتر بودم دوست داشتم دنیا را عوض کنم....... الان مدتیه دیگه فکر میکنم این جماعت عوض بشو نیستن...... آخه بیاین عادلانه قضاوت کنیم....درسته ما برای سگامون غذای خوب میگیریم و حتی لباس و هزار تا چیز دیگه....اما کدوممون برای سگ قاشق و چنگال میذاریم؟؟؟؟؟ کدوممون براش لالایی میگیم؟؟؟؟؟؟ بابا آخه یه چیزی بگیم که بگنجه دیگه!!!
گفته هاپی بدون اینکه فکر کودکان نیازمند باشد میان توپها غلت میزند!!! مثلا دسته خرای جناب کارشناس از وضع اون کودکان با خبرند؟ خوبه خودشم گفته که اون خانم همسایه شونه....پس با توجه به شرایط خونه و وضع مالیصاحبش نباید در جای بدی از شهر باشه هیچ که خیلی هم باید خوب باشه....... و دقت کنین که سگ روزانه یک ساعت شنا میکنه!!!!!!! پس خونه ویلایی هستش و استخر هم اختصاصی....... بعد میخوام ببینم تو آدم .....ناشور (!!!) چه جوری رفتی تو خونه ی اونا دیدی خانوم خونه لباس تن این هاپی میکنه؟؟؟؟ کیو میشناسین که اسم سگش هاپی باشه؟؟؟؟؟
ای واییییی.....دیگه دیوانه شدم!
__________________


سال 88 هم با همه ی نحسیش تموم شد !
dooni66 ?????? ???  
16 کاربر برای این پست سودمند از dooni66 عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 12:48 PM   #5
Maria 81

کاربر ارشد

کاربر ارشد

 
Maria 81 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: Dream Land
ارسال ها : 5,941
تشکر: 5,503
1,379 بار در 346 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 4,162, سطح: 43
امتیاز: 4,162, سطح: 43 امتیاز: 4,162, سطح: 43 امتیاز: 4,162, سطح: 43
صعود به سطح بالا: 44%, 88 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 44% صعود به سطح بالا: 44% صعود به سطح بالا: 44%
فعالیت: 10%
فعالیت: 10% فعالیت: 10% فعالیت: 10%
پیش فرض

واقعا مغرضانه نظر داده بود . آخه اين چه حرفيه .مگه ميشه آدم براي كمبود هاش ، عقده هاش و حس تفاخر بره و يه سگ يا گربه بياره ؟!؟!؟!!!
بر فرض محال هم كه اينجور باشه ، ببينيد چقدر مردم و امثال جناب ابهري نفرت انگيزند كه مصاحبت با يه سگ رو ترجيح ميديم ( البته به هاپوها برنخوره ها !!!!!)
تازه اين ما هستيم كه هميشه بايد نگران برخوردهاي زشت و رفتارهاي ناپسندتون با حيوونهامون باشيم ، اونوقت دست پيش ميگيريد ؟؟؟ حييونهاي خونگي ما از شما بي آزارترن . دست از سرشون برداريد .
__________________
مذهب شوخي سنگيني بود كه محيط با من كرد و من سالها مذهبي ماندم بي آنكه خدايي داشته باشم ...
Maria 81 ?????? ???  
14 کاربر برای این پست سودمند از Maria 81 عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 01:05 PM   #6
yalda
(مدیر بازنشسته)

کاربر موثر

کاربر  موثر

 
yalda آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Nov 2007
ارسال ها : 1,673
تشکر: 1,281
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 17,790, سطح: 92
امتیاز: 17,790, سطح: 92 امتیاز: 17,790, سطح: 92 امتیاز: 17,790, سطح: 92
صعود به سطح بالا: 93%, 310 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 93% صعود به سطح بالا: 93% صعود به سطح بالا: 93%
فعالیت: 0%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%
پیش فرض

وقتي هر كس بدون تخصص در وادي كه هيچ آگاهي نسبت به مطلب نداره شروع به اظهار فضل مي كنه بهتر از اين نمي شه !!
حيوانات خانگي ما آزاري به ساير موجودات نمي رسانند ولي اين آقايون با بي سوادي موجب آزار ما و حيوانات ما مي شوند .
حال قضاوت كنيد كدام آفريده بهتر خداوند هستند ؟؟
حيوانات بي آزار ؟؟؟؟ يا اين نوع انسانهاي نادان آزار دهنده ؟؟؟؟
__________________
**************************

باران باش
مپرس كه پياله هاي خالي از آن كيست
yalda ?????? ???  
16 کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 01:30 PM   #7
Dr.liOn
مدیر ناظر - تالار دامپزشکی دامهای بزرگ, تالار علوم پایه
 
Dr.liOn آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jul 2009
ارسال ها : 10,921
تشکر: 8,772
8,234 بار در 2,085 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 28,453, سطح: 100
امتیاز: 28,453, سطح: 100 امتیاز: 28,453, سطح: 100 امتیاز: 28,453, سطح: 100
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2%
فعالیت: 100%
فعالیت: 100% فعالیت: 100% فعالیت: 100%
پیش فرض

از همه با نمک تر تیتر خبر : رفقاي پرهزينه زندگي بعضي ها!

متاسفانه تو جامعه ی امروز ما کسای که سگ‌ یا حیوان خانگی دارند را مرفهین بی‌ درد فرض میکنند که قدری از پولشان را صرف حیوانات خانگی میکنند و این موضوع از متن خبر کاملا گویاست....
و متاسفانه برای همین دامپزشکی هم در نظر آنها وجهه کاری خاصی‌ نداره
.که البته نظر آنها اصلا مهم نیست
و این جاهلها نمیدونند که خیلی‌‌ها از سر دلسوزی و عاطفه حیوان خانگی را نگاه میدارند علیرغم این که شاید واقعا مشکل مادی داشته باشند ...من این را به چشم خودم دیدم دیدم...
این‌ها افراد خودخواهی هستند که فقط حیوانات را گاو و گوسفند میدادنند
آنهم برای خوردن نه چیز دیگر...!!!!لعنت به اینجور ادامها
متن خبر واقعا اعصاب خورد کنه...من که خیلی‌ عصبی شدم خوندمش..چون اینها نه تنها خودشون نادانند بلکه دارند به نادانی یک سری افراد دهن بین و سطحی نگر کمک میکنند ....
آدم این همه نادان!!!!؟؟اونم تو قرن ۲۱ ..!!!!؟واقعا شرم آور....

__________________
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
Dr.liOn ?????? ???  
16 کاربر برای این پست سودمند از Dr.liOn عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 01:37 PM   #8
پریا
مدیریت اجرایی
 
پریا آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jul 2008
محل سکونت: ایران - اراک
ارسال ها : 20,009
تشکر: 24,482
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 69,127, سطح: 100
امتیاز: 69,127, سطح: 100 امتیاز: 69,127, سطح: 100 امتیاز: 69,127, سطح: 100
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2%
فعالیت: 69%
فعالیت: 69% فعالیت: 69% فعالیت: 69%
پیش فرض

این یکهو می خواسته بگه سگ و گربه و پرنده دشمن بشریت هستن و فرقی با تروریستا ندارن

به حرفای این آدمها فقط باید خندید . چرا که گوش ما از این حیوان ستیزیاشون پره و چون به جایی رسیدن که می دونن هرچه هم سعی کنن دیگه نمی تونن شعور مردم رو تغییر بدن با شدت و حمله وری بیشتری حرف می زنن .

باید برای خودشون متاسف باشن
__________________
.
.
.

ماهی قرمز نخرید


سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست


.
.
.


اون حیوون کوچولو
می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه ..

پریا ?????? ???  
13 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 01:45 PM   #9
elnur
معاون تالار
 
elnur آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Oct 2008
محل سکونت: tehran
ارسال ها : 2,152
تشکر: 2,821
4,823 بار در 1,166 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 12,658, سطح: 77
امتیاز: 12,658, سطح: 77 امتیاز: 12,658, سطح: 77 امتیاز: 12,658, سطح: 77
صعود به سطح بالا: 78%, 92 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 78% صعود به سطح بالا: 78% صعود به سطح بالا: 78%
فعالیت: 7%
فعالیت: 7% فعالیت: 7% فعالیت: 7%
پیش فرض

جاي تاسف داره كه حرفهاي خاله خان باجي هاي تو صف شير و نانوايي به مقاله ها برسه و ما بار ديگر شرمنده بي سوادهايي كه معلوم نيست از كجا امدند و اين چرنديات چه طور به فكرشان رسيده باشيم.
مطلبي كه هميشه براي من عجيبه اينه كه اين موجودات چرا انقدر در مقابل زبون بسته ها كه نه دروغ گفتن بلدند نه خيانت و نه.......جبهه منفي دارند؟؟؟؟؟
__________________
elnur ?????? ???  
11 کاربر برای این پست سودمند از elnur عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 22nd October 2009, 02:03 PM   #10
پریا
مدیریت اجرایی
 
پریا آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Jul 2008
محل سکونت: ایران - اراک
ارسال ها : 20,009
تشکر: 24,482
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
امتیاز: 69,127, سطح: 100
امتیاز: 69,127, سطح: 100 امتیاز: 69,127, سطح: 100 امتیاز: 69,127, سطح: 100
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز
صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2% صعود به سطح بالا: 2%
فعالیت: 69%
فعالیت: 69% فعالیت: 69% فعالیت: 69%
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط elnur نمایش پست ها
جاي تاسف داره كه حرفهاي خاله خان باجي هاي تو صف شير و نانوايي به مقاله ها برسه و ما بار ديگر شرمنده بي سوادهايي كه معلوم نيست از كجا امدند و اين چرنديات چه طور به فكرشان رسيده باشيم.
مطلبي كه هميشه براي من عجيبه اينه كه اين موجودات چرا انقدر در مقابل زبون بسته ها كه نه دروغ گفتن بلدند نه خيانت و نه.......جبهه منفي دارند؟؟؟؟؟
النور جان من جوابش رو می دونم اما افسوس که اینجا جای این بحث نیست وگرنه بطور کامل برای شما شرحش می دادم . واقعا موضوع ریشه ای تر از این حرفاست که به این آسونی بتونن جبهه منفی شونو تغییر بدن
__________________
.
.
.

ماهی قرمز نخرید


سهم این قرمز زیبا ، تنگ شیشه ای نیست


.
.
.


اون حیوون کوچولو
می تونه نیمه گمشده ای از زندگی تو باشه ..

پریا ?????? ???  
10 کاربر برای این پست سودمند از پریا عزیز تشکر کرده اند:
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
هم, گل, بی, باز, دسته, سوادی

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
شازده کوچولو shilan گفتگوی آزاد 27 19th January 2010 12:45 AM
توصیه درارتباط با آلرژیهای متداول درسگها S.Ahadzadeh دوستدارن حيوانات 5 6th January 2010 12:12 PM
رفتارشناسی=4 Admin روانشناسی حیوانات 0 6th June 2009 03:44 AM
پارس کردن سگ afshinhemmati تالار دوستداران سگها 1 16th April 2009 04:46 AM


اکنون ساعت 04:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints



1 2 4 7 8 9 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 72 73 74 75 77 78 84 85 86 87 88 89 90 91 94 95 96 97 98 99 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 126 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 142 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 157 158 159 161 162 163 164 167 168 169 170 171 172 174 175 176 177 178 179 181 182 183 184 185 186 187 188 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 210 212 213 214 216 217 218 219 220 221 222 224 225 226 227 228 229 230 231 232