![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,724 بار در 2,350 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اين نقل قول از
پايگاه خبري تقريب – سرويس اجتماعي: از سرگرمي هاي بعضي ملتها گرفتن مراسم انساني براي حيوانات است. مثلا اينکه براي خروس خانواده مراسم فارغ التحصيلي و يا جشن اعزام به خدمت سربازي مي گيرند .آنچه مسلم است اين آدم ها براي آنکه کم نياورند حتي حاضرند دانشگاه و پادگان و هر محيط غير ضروري ديگري را براي حيوانات خود ايجاد کرده يا مبالغ سنگيني را صرف جشن ازدواج سگ ها نمايند. آنچه در اين تصاوير ديده مي شود ، در حقيقت دغدغه جوامع غربي در نمايش کمبودهاي روحي براي داشتن خانواده اي نظام مند است، چراکه اکثر زوج هاي اين جوامع زماني تصميم به ازدواج مي گيرند که ديگر هيچ جاذبه اي براي آنها باقي نمانده و به همين خاطر آرزوي کهنه خود در ايجاد يک خانواده کلاسيک و بهره مند از روند سالم اجتماع را در وجود سگ هايشان و آن هم تنها براي دلخوش کردن خود نمايش مي دهند. گفتني است که ايجاد محيطي انساني نه تنها موجب خوشامد حيوانات نمي شود بلکه از آنجا که با طبيعت و خلق و خوي آنها تناسب ندارد به نوعي موجب آزار شان هم مي گردد . اين هم از هنرهاي مملکتي است که بيشتر از هر جاي ديگر شعار دفاع از همه جانداران را سر مي دهند. ديگر شعار دفاع از همه جانداران را سر مي دهند. ................. حالا سوال من اينه چرا اينقدر اين سرگرمي ها عجيبه ؟ چرا افراد جامعه مشكلات برقراري ارتباط دارند عجيب نيست ؟ دروغ گفتن و... عجيب نيست؟ ما فقط در صورتي كه درست مثل اجدادمون زندگي كنيم ![]() آدم كاملي هستيم و كمبود عاطفي نداريم؟؟؟؟؟؟؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] pictures.dostan.org/page.asp?id=50541136018100022
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از ساقی عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| چه, ها, اين, اشكالي, داره؟, سرگرمي |