![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
31,049 بار در 7,922 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
88/7/24
ساعت حرکت : 1 بامداد قرار : میدون ونک ، سر گاندی هوا : عالی آسمون : تاریک تاریک ما جزء آخریها بودیم که رسیدیم به بچه ها 12:45 همه اومده بودند. ![]() ساویس- مهدی - میلاد - کامران - سحر - شادی - سارا رنجبر - احسان - دامون رزانا و عاطفه(ati) (من تا حالا ندیده بودمشون و کلی ذوق کردم از دیدنشون ) و چند نفر دیگه که از بچه های سایت نبودن و از طریق گروه گردشگری یام ثبت نام کرده بودند. من و بهاره (bahar-m) و گلزار و امین و سامان (agha tala )و نرگس و سارا(sara_tokli) هم که با هم رفتیم و به بچه ها پیوستیم. ساعت 1:15 میدی بوس ما هم از راه رسیدش و همگی سوار شدیم و ته اتوبوس در دستان بچه های پرشین پت ![]() مثل دفعه پیش همه بچه ها پر از انرژی ، شاد و خندون و سرحال و بساط بگو و بخند و سر و صدا به پا بود. ![]() ![]() یه خورده بعد به چشم های همه که نگاه میکردی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعد از طلوع آفتاب کم کم این دفعه سر و صدای شکم ها راه افتد . همه گشنه ه ه ه ه ![]() اما انتظار برای صبحانه خوردن تا ساعت7:35 طول کشید . محل خوردن صبحانه : بعد از کاشان ، نمیدونم کجا بود اما یه دریاچه داشت [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به به چه صبحانه مفصلی 2 نوع پنیر - کره - مربا - خامه - تخم مرغ - خیار - گوجه - شیر و چایی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعد از خوردن یه خورده عکاسی و پیش به سوی دستشویی و آماری هم از اولی های این صف ، آقایون : م - ک - س- ا (بزارید اسامی در همین حد بمونه ) ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعدش دوباره سوار ماشین شدیم و خابالوها دوباره ..... وای ی ی ی یی یه دفعه گله ایی از شتر ها دیدیم و از آقای راننده خواستیم که چند دقیقه صبر کنه تا ما بریم پیش شترها![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] تونستیم به شتر رو نگه داریم و آقای شتر افتخار چند تا عکس رو دادند. ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعدش هم دوباره سوار ماشین شدیم و دوباره بعضیها .... از دور تپه های شنی رو دیدیم . هورا ا ا ا ![]() وای که نمیدونید چقدر گرم و شنها داغ بودن [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعد از اینکه از اونجا دیدن کردیم اومدیم سوار ماشین شدیم و بعد از یک معطلی 1 ساعته رفتیم برای نهار. محل نهار : همون جایی که صبحانه خوردیم. ساعت 4 هم برای بار چندم سوار شدیم و برای چندمین بار هم خابالو ها خوابیدن. ![]() اوه راستی پاستیل های ساویس رو هم داد م م م م م م و همگی پاستیل نوشابه ایی نوش جان کردیم. همگی در خواب ناز به سر میبردیم که با صدای بدی از خواب پریدیم ... ![]() ![]() یکی از لاستیک ها ترکیده بود. ![]() مکان : بعد از عوارضی قم اوضاع : هوا تاریک .همه خسته.تشنه.گشنه تقریبا 2 ساعتی معطل شدیم برای تعویض لاستیک و.... در این حول و حوش یهو دیدیم که آقای مقدم که اومده برای نجات و دلراری ما ) هم اومدند دوباره پیش ما.[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بعد از تعویض لاستیک دیگه صدا از کسی شنیده نمیشد ![]() کامران [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] احسان: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دامون: [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ساویس و سحر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از راست :سارا - رزانا - عاطفه - خودم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ساویس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به نظر شما با توجه به پوشش این دو ( دکتر انزانی و دکتر مقدم ) در چه فصلی هستیم ؟؟ ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سارا - مهدی مقدم - غنچه - میلاد - کامران [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ساویس به دنبال شتر !!!!!!!!! ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] کامران هم به کمک ساویس رفت !!!!!!! ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بدون شرح !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] احسان و فتح قله ای شنی ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و باز هم ساویس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ![]() ![]() ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] و این هم پایان سفر نامه. جای همه دوستانی که با ما نبودند، فوق العاده خالی بود و دوستانی که با هم بودیم ، در کنار شما به من یکی که خیلی خوش گذشت و امیدوارم دوستیهامون حالا حالا همین جوری باشه. همهتون رو دوست دارم.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ماامسال ماهی قرمز نمیخریم! شما چطور؟! ویرایش توسط behnaz : 18th October 2009 در ساعت 01:23 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 40 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: | Admin, ati, Daniz , Dr.liOn, elnur, hadi4415, HamidOnline, HODAjon, Houshmand, M.A, mashoon, micky, My PeT, nationalist, Navid_Bobby, night_dream, panahi, Parisa m, PersianPet, peta, poone_s, Ray, rozanna, sahar, sara_ranjbar1977, sara_tokli, shahrzad, shishi, Soltan, tabasom, timotian, tina666, میلاد, هوریار![]() , یورک شایر, پریا, yalda, حامی حیوانات, دوستدار حیوانات, ساقی |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
2,564 بار در 620 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
باز هم خوش به حالتون بنده جایی مدل بودم و از کنار شما بودن عاجز شدم خیلی ناراحت شدم که نشد بیام
![]()
عکسهای گرفته شده توسط خود من رو میتونید مشاهده کنین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر - تالار دامپزشکی دامهای بزرگ, تالار علوم پایه
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
8,185 بار در 2,073 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واای میسی از تعریف قشنگت بهناز جان
![]() واقعا لذت بردم انگار خودم هم اونجا بودم ![]() در مورد فصلم باید بگم یا احتمالا ساویز جان خیلی سرمایه هستن یا دکتر مقدم خیلی گرمای ![]() ![]() ک بنا به کویر بودن محل احتمال سرمایه بودن ساویز جان خیلی بالاست فقط من نفهمیدم این شتر که رفتید دنبالش قضیش چی شد؟ ![]() ![]() اینجوریدویدید دنبالش تا ازش عکس بگیرید؟یا نه چیز دیگه بوده؟ یا اون از شما عکس گرفت ... ![]() ![]() خلاصه نفهمیدم من یه توضیحم بعدی ممنون میشم ![]() ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از Dr.liOn عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,859 بار در 6,363 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به به همیشه خوش باشین و جای ما رو هم خالی کنین . مرسی بهنازی از تعریفا و عکسها . از دیدن رزانا و عاطفه عزیز هم که ندیده بودمشون خیلی خوشحال شدم .
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
31,049 بار در 7,922 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
نقل قول:
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2009
129 بار در 35 پست از ایشان تشکر شده است
|
خواهش ميكنم اگه پستا رو كوت ميكنيد عكسا رو حذف كنيد ، پدر صفحه در مياد تا لود بشه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,938 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
ممنون از سفرنامه ی و عکسهای زیبات بهناز جان واقعا هم با مزه بود هم قشنگ . کلی یاد مرنجاب کردم من . سفر خیلی خوبی بود و جای همه ی کسانی که نیومده بودن خالی بود.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از sahar عزیز تشکر کرده اند: | Admin, behnaz , Dr.liOn, HamidOnline, jassmin, M.A, Navid_Bobby, rozanna, sara_ranjbar1977, shishi, tina666, هوریار![]() , پریا |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jan 2008
3,162 بار در 668 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی بهناز عزیزم
خیلی عالی بود و خیلی خوش گذشت. جای همه خالی. جای همه تو کویر زیبای مرنجاب خالی. ![]() اما بهنازی عکس دکتر مقدم و ساویس رو باید یه عنوان یه سئوال علمی مطرح می کردی! کلی بحث داغ می شد!![]()
آغاز سخن بنام پروردگار یوز آری به چشمان من نگاه کن شاید بتوانی غرور از دست رفته ام را به من باز ستانی. روزگاری ایران موطن من بود و حال دشتی از کویر خشک! اگر امروز سکوت کنی سکوت مرا نیز فردا خواهی شنید. پس امروز به بپا خیز ... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 13 کاربر برای این پست سودمند از rozanna عزیز تشکر کرده اند: | Admin, ati, behnaz , Dr.liOn, HamidOnline, jassmin, M.A, sara_ranjbar1977, sara_tokli, shishi, tina666, هوریار![]() , پریا |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,744 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون بهناز عزیز از توضیحات قشنگت.و از عکسهای بسیار عالی
روزانا جان با این توصیفها متوجه شدم اوقات بسیار خوبی را گذراندید. امیدوارم این روزها برای همه پاینده باشد. قدر روزهای خوب را باید دانست در ضمن میخواستم بگم خوشتیپ ترین فرد توی این عکسها را هم پیدا کردم. کی میتونه حدس بزنه؟؟؟؟
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,744 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مرنجاب, نامه, تور, سفر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|