![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
لطفا در این مکان لینک پستهای روزانه خود را قرار دهید تا به آنها رسیدگی شود و امتیاز بندی شوند.
فراموش نکنید فقط پستهایی را در اینجا قرار دهید که در راستای مباحث علمی و آموزش تالار باشد. پستهای متفرقه به هیچ عنوان در رتبه بندی وارد نخواهند شد. لطفا کاربران عزیز همه لینکها را در یک ارسال ارائه کنید تا رسیدگی به آن برای مدیران عزیز آسانتر باشد. موفق باشید
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! ویرایش توسط هوریار : 17th October 2009 در ساعت 04:50 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
7,129 بار در 2,169 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حاصل ازدواج شکار و شکار چی
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] معرفی نژاد های سگ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
ناتاشای عزیز اگر به توضیحات پتا و من دقت کرده باشی ما فقط مطالبی را در رای گیری قرار میدهیم که صحبت های علمی و اطلاع رسانی درباره حیوانات باشد.
پستهای گفتگوی آزاد و فان کلاب و گالری عکس و تالار کامپیوتر و تالار آشپزی به هیچ وجه در این قسمت امتیازی نخواهند داشت.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سلام مورچه
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مدرسه مورچه ها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] فلسفه مورچه ها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] موفق باشید
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
خانواده جکوها
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] درباره پرواز پرندگان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] درباره خفاشها [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از natasha عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
دوستان لطفا لینک پستهای روزانه خود را در این قسمت قرار دهید
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با توجه به حضور فعال برخي از دوستان عزيز ،بمنظور پاسخگوئي،راهنمائي و ارائه دانسته هاي علمي شان در اختيار ساير كاربران و كمك به ارتقاي سطح كيفي تالار ،علاوه بر تاپيكهاي مفيد (فقط در تالارهاي مرتبط با حيوانات،محيط زيست و گياه خواري) به پستهاي مفيد هم امتياز تعلق مي گيرد.فقط كافي ست كاربران لينك تاپيكي كه در آن به تبادل اطلاعات درست پرداخته اند در اين بخش قرار دهند!
اطلاعات كامل درباره امتياز بندي و قوانين تاپيك پست روزانه كاربران در : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] فعاليت اين بخش رسما از اول آبان ماه آغاز خواهد شد اما كاربران مي توانند از امروز اقدام به ثبت لينك مطالب و پستهاي مفيد خود كنند.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jul 2009
1,912 بار در 546 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
همستر روبروفسكي
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] غذا دادن به همستر [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ساخت قفس [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] فقط اين مطالب رو من خيلي وقت پيش گزاشته بودم و قديميه.ببخشيد
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز با تشکر از شما طبق قوانین موجود در لینک قرمز بالا كاربران مجاز به ارسالهاي گذشته خود نيستند و فقط موضوعات ارسال شده بايد لينكش قرار داده بشه و با توجه به عنوان(تاپيك ارسالهاي روزانه) كاربران ملزم به قرار دادن لينك بطور روزانه هستند يعني اگه شما موضوعي رو امروز ارسال كردين نمي تونين چند روز بعد لينكش رو قرار بدين.
|
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قوانين تاپيك پست روزانه كاربران:
-مهم ترين موضوع،كاربران عزيز قبل از ارسال حتما از جستجوگر براي حصول اطمينان از تكراري نبودن موضوع موردنظر استفاده نمايند،هيچ امتيازي به ارسالهاي تكراري يا قديمي تعلق نمي گيرد! -كاربران مجاز به ارسالهاي گذشته خود نيستند و فقط بايد لينك ارسالهاي روزانه ثبت شود(يعني اگه شما موضوعي رو امروز ارسال كردين نمي تونين چند روز بعد لينكش رو قرار بدين) -با توجه به تكيه تالار به كيفيت موضوعات ارائه شده،تعداد ارسالهاي كاربران تاثيري براي كسب امتياز بيشتر نداشته و در روز فقط به يك ارسال (بهترين ارسال) هر كاربر امتياز داده ميشود. -با توجه به حضور فعال برخي از دوستان عزيز ،بمنظور پاسخگوئي،راهنمائي و ارائه دانسته هاي علمي شان در اختيار ساير كاربران و كمك به ارتقاي سطح كيفي تالار ،علاوه بر تاپيكهاي مفيد (فقط در تالارهاي مرتبط با حيوانات،محيط زيست و گياه خواري) به پستهاي مفيد هم امتياز تعلق مي گيرد.فقط كافي ست كاربران لينك تاپيكي كه در آن به تبادل اطلاعات درست پرداخته اند در اين بخش قرار دهند! -بمنظور حركت در راستاي اهداف اصلي سايت،فقط به موضوعات مرتبط به حمايت از حيوانات،محيط زيست و گياه خواري امتياز تعلق مي گيرد. -هر روز يك تاپيك بعنوان ارسال برتر و بدين ترتيب در پايان هفته 7 تاپيك برتر خواهيم داشت،كه ارسال كننده تاپيك برتر علاوه بر يك امتياز براي ارسال،يك امتياز بيشتر داده ميشود. -به اين ترتيب پايان هر ماه با جمع بندي امتيازات،كاربر ماه كه بيشترين و مفيدترين فعاليت را در تالار داشته برگزيده ميشود.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کاربران, پست, روزانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |